Merhaba evet 2 gün önce operasyon oldum sonuçları bekliyorummerhaba operasyon işlemi yapıldı mı acaba ?
Umarım cabuk iyileşirsiniz peki acılı bir işlem miOperasyonu oldum. Umarım sonuçlarım da cerrahi sınırlar temiz gelir
Umarım cabuk iyileşirsiniz peki acılı bir işlem mgen
Zaten genel anestezi ile yaptılar. Sonrasında da herhangi bir acı hissetmedim çok hafif regl krampı gibi oldu o kadar. Hatta bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Kanamam da olmadı doktor aldığı bölgeyi yaktığını söyledi o yüzden . Çok rahat geçirdim sadece narkozu atmak 1 2 gün sürdü o kadarUmarım cabuk iyileşirsiniz peki acılı bir işlem mi
Sonuçlarınız umarım iyi çıkar. Benimde Salı günü kolposkopi var korkuyorum bakalım neler olacakZaten genel anestezi ile yaptılar. Sonrasında da herhangi bir acı hissetmedim çok hafif regl krampı gibi oldu o kadar. Hatta bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Kanamam da olmadı doktor aldığı bölgeyi yaktığını söyledi o yüzden . Çok rahat geçirdim sadece narkozu atmak 1 2 gün sürdü o kadar
Kolposkopiyi de bana genel anestezi ile yaptılar . Önemli bir aşama mutlaka yapılması lazım. İnşallah sonuçlarınız tertemiz çıkarSonuçlarınız umarım iyi çıkar. Benimde Salı günü kolposkopi var korkuyorum bakalım neler olacak
insallahKolposkopiyi de bana genel anestezi ile yaptılar . Önemli bir aşama mutlaka yapılması lazım. İnşallah sonuçlarınız tertemiz çıkar
Evet onu netlestiriyor zaten. İyi düşünün iyi olsun moral çok önemli. Evet zor bir süreç ben de hiç beklemiyordum hiç sikayetim yoktu ama en azından ortaya çıkması daha iyi ilerlemedeninsallahama smear sonucum LSIL düşük dereceli yazıyor. CIN1 kesin var ama ınsallah CIN2-3 bunlardan biri yoktur