- 27 Ekim 2011
- 695
- 228
- Konu Sahibi kardelen0642
Yok bir ywrde okudum ama onlarda bir makaleden paylasmislarVirüs yükü lezyon ilişkisini kesin olarak doktor falan mı söyledi peki canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bir ywrde okudum ama onlarda bir makaleden paylasmislarVirüs yükü lezyon ilişkisini kesin olarak doktor falan mı söyledi peki canım?
Uğur bey test yaptırın dedi ama biz bir türlü yaptırmadık. Doktora gittiğimizde yüzeyde bir şey yoksa biyopsi alacağımız yer yok dedi. Saha sonra başka bir hocaya gittim ona sordum eşinden aldığjn virüs seni etkilemez artık dedi. Zaten sonra ben kanser olduğumu öğrendim. Uğur hoca ilişkiyi kestirdi. Kanser sonrası rahim yumurtalık lenfler alındı kontrol muayenesine gittiğimde hoca prezervatif vs kullanmanıza gerek yok dedi.Ben bir de eşinizi soracağım bu arada, çok soru sordum kusura bakmayın lütfen
Maalesef bu hastalıkta pinpon etkisi oluyor, eşinizden size, sizden eşinize geçiyor sürekli biliyorsunuz, eşinizin bir tedavi süreci oldu mu? Olduysa hangi doktora gittiniz acaba?
Anladımm canım, eşinden aldığın virüs artık seni etkilemez diyen hoca kimdi acaba?Uğur bey test yaptırın dedi ama biz bir türlü yaptırmadık. Doktora gittiğimizde yüzeyde bir şey yoksa biyopsi alacağımız yer yok dedi. Saha sonra başka bir hocaya gittim ona sordum eşinden aldığjn virüs seni etkilemez artık dedi. Zaten sonra ben kanser olduğumu öğrendim. Uğur hoca ilişkiyi kestirdi. Kanser sonrası rahim yumurtalık lenfler alındı kontrol muayenesine gittiğimde hoca prezervatif vs kullanmanıza gerek yok dedi.
Doçent doktor Pınar Solmaz Hasdemir hoca demişti bana. Uğur hocaya güvenin. Canım doktorum benim Manisadan Merve deyin selamımı söyleyin lütfenAnladımm canım, eşinden aldığın virüs artık seni etkilemez diyen hoca kimdi acaba?
Bende salı günü Uğur Hoca tarafından 2. Kolposkopimi oldum.
Evet sordu kendisi, seni bana kim gönderdi diyeDoçent doktor Pınar Solmaz Hasdemir hoca demişti bana. Uğur hocaya güvenin. Canım doktorum benim Manisadan Merve deyin selamımı söyleyin lütfen
Evet celal bayarda hoca. Kolposkopiyi bayıltarak yaptığı için ben onu bıraktım.Evet sordu kendisi, seni bana kim gönderdi diye
Tekrar gittiğim de mutlaka söylerim canım.
Pınar Hanım Manisa’ da mı görevli peki,
Bende ilk kolposkopimi bayıltılarak olmuştum, neden ki?Evet celal bayarda hoca. Kolposkopiyi bayıltarak yaptığı için ben onu bıraktım.
Ben ameliyattan uyutulmaktan çok korkuyordum. Kolposkopi biyopsi hep uyuşturmadan yaptıdımBende ilk kolposkopimi bayıltılarak olmuştum, neden ki?
Pinpon etkisi dedikleri şey beni de çok sıkıntıya soktu.. Ben maalesef ilişkiyi kestim, eşimle beraberlik yaşamıyorum bu yüzden…Aslında yasak değil cinsellik diye biliyorum ama virüsü atmak en büyük dileğim.. Sağlık hepsinden önemliBen bir de eşinizi soracağım bu arada, çok soru sordum kusura bakmayın lütfen
Maalesef bu hastalıkta pinpon etkisi oluyor, eşinizden size, sizden eşinize geçiyor sürekli biliyorsunuz, eşinizin bir tedavi süreci oldu mu? Olduysa hangi doktora gittiniz acaba?
Kondomla devam edebilirsiniz aslında, yani bunu ben değil Süleyman Hoca söylüyorPinpon etkisi dedikleri şey beni de çok sıkıntıya soktu.. Ben maalesef ilişkiyi kestim, eşimle beraberlik yaşamıyorum bu yüzden…Aslında yasak değil cinsellik diye biliyorum ama virüsü atmak en büyük dileğim.. Sağlık hepsinden önemli
Bilmem ben istemedim hiç bayıltılmakBende ilk kolposkopimi bayıltılarak olmuştum, neden ki?
merMerhaba, yaşım 47.. Dr a ben de leep önerdim ilk öğrendiğimde ama hiç yanaşmıyor.. 1 sene takip ondan sonra cin 1 gerilemezse leep önerdi.. Acıbadem hastanesine gidiyorum, hep derler ya özel hastanelerde işlem yapmaya meyillidir diye… Demek ki yok öyle birşey.. Çok sıkılıyorum eylüldeki cotest ne olacak ne sonuç çıkacak?? Gergin bir şekilde bekliyorum ..
merhaba benimde dün kolposkopi sonucum nihayet çıktı sonuç CIN1 geldi. bugün doktorum sonuç için 6 ayda bir takip dedi %70 kendiliğinden iyileşiyor dedi. herhangi bir ilaç takviye önermedi . ve çam sakurq da onko jinekologa gidiyorumMerhaba, yaşım 47.. Dr a ben de leep önerdim ilk öğrendiğimde ama hiç yanaşmıyor.. 1 sene takip ondan sonra cin 1 gerilemezse leep önerdi.. Acıbadem hastanesine gidiyorum, hep derler ya özel hastanelerde işlem yapmaya meyillidir diye… Demek ki yok öyle birşey.. Çok sıkılıyorum eylüldeki cotest ne olacak ne sonuç çıkacak?? Gergin bir şekilde bekliyorum ..
Çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda temizlenir eski sağlığımıza kavuşuruzEn büyük dileğim bu açıkçasımer
merhaba benimde dün kolposkopi sonucum nihayet çıktı sonuç CIN1 geldi. bugün doktorum sonuç için 6 ayda bir takip dedi %70 kendiliğinden iyileşiyor dedi. herhangi bir ilaç takviye önermedi . ve çam sakurq da onko jinekologa gidiyorum
Merhaba canım nasıl oldun? Daha iyisindir umarımİnşallah benım payolojıde öyle gelir kemoterapi ışına gerek kalmaz
İyiyim çok şükür 1 ay sonra kontrol var korkuyorumMerhaba canım nasıl oldun? Daha iyisindir umarım
Tedavin nasıl gidiyor?
Benimde aynı oldu kolposkopiden sonra olıyor maalesefMerhaba ben 53 yaşındayım rutin kadindogum kontrolü için gittiğim doktorda hpv 16 18 olduğumu ogrendim. Bağcılar devlette 4adet parça aldılar 1ay oldu sonuç çıkmadı. Bu süreçte hastalığı öğrendikten sonra sırayla belimde şiddetli ağrı rahimde yanma makara doğru yayılan ağrı idrarda kopurme terleme bacak ağrıları olmaya başladı. Şimdide sağ ayağımda ödem oluştu. Napacagimi bilmiyorum sonuç bekliyorum. Süreci bu şekilde yaşayan var mi
Vallahi bak iyice paranoya oldum bi yerim agrısa metaztas diyorumMerhaba canım nasıl oldun? Daha iyisindir umarım
Tedavin nasıl gidiyor?