Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkesee

Bu kitabı yabancı youtuberlarda hep görüyordum, sonra muhtemelen senin dediğin videoyu da gördüm, sepetimde o yüzden 😅
Pdfini okumaya karar verdim ben 😅 dün bir bölüm okudum izlediğim bir yabancı diziyi anımsattı bana başlangıcı ama bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir

Üç Cisim Problemi Cixin Liu’nun üç ciltlik serisinin ilk kitabı. Çeşitli ödüller almış, filme uyarlanmış, yakın bir zamanda da Netflix’te dizisi çıkacakmış. Kitap okumanın derinliği her zaman ayri tabii. Seriyi bitirince bulabilirsem diziyi de izlemek isterim.

İnsanlıktan umudunu kesen bir grup bilim insanının kendileri ve çocukları da dahil tüm insanlığın ortadan kaldırılması için dünya dışı zekalarla iletişime geçmelerini anlatan bilim, kurgu ve felsefeyi etkili bir biçimde birleştirmiş beyin yakan bir kitap. Fizik bilgisi içerdiği için bazı kısımlarını anlamak zor oluyor. Tam kafada oturtamadigim kısımlar olsa da bu durum kitabın etkisini azaltmıyor. Yani kesinlikle “bu kitap ne anlatıyor böyle” deyip elinizden atacağınız bir kitap değil. Bir gecede okuyup bitirdim kitabı da değil. Bilimkurgu severler mutlaka okusun. Okuduğum en iyi bilimkurgu romanı diyebilirim Eki Görüntüle 3398445

Günaydın herkese. Cixin Lui'nin "Üç cisim problemi " kitabını okuyan var mı? Netflixde dizisini gördüm bir bölüm izledim hoşuma gitti de, kitabı önerirseniz diziyi izlemeden kitaba başlıyayım dedim🥰

Herkese selamlar☺️🌸
IMG_0951.jpeg

Hiç kitabım yokmuşcasına alıyorum🫣

Asimov serisini çözemedim canım, ben de ilk kitabı alayım sonra diğerlerine bakayım dedim artık C Calcifer

Eğer Benimle Olsaydı kitabını Pdf olarak okudum bugün bitirdim. Çok klişeydi. Bir balık burcu olarak her şeye ağlayan biri olduğum halde bu kitapta ağlamadım. Sonunu kitabın başında yazmış yazar zaten neye şok olup ağlayacaktık anlamadım 😅 Kız Kardeşim İçin de hüngür hüngür ağlamıştım mesela

Kitap tam ergen kitabıydı bence. Dili basit. Bir ergenin günlük yaşamını anlatıyor. Sürekli tahmin edilebilir ilerliyor kitap. Sevmedim yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X