- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunMerhabalar evimizde ben haric herkes hasta bende.terliyorum sürekli sanırım banada gececk. Tam mevsimi. Bu haftasonu plan herkesi toparlamak oldu. Ne temizlik ne kitap hasta bakımı
Ben de bugün başladım, film izler gibi ilerliyor cidden. 3.sınıf mı o kısmı bilemiyorum ama akıcı olduğu için tam reading slump kitabı olmuş. Sevdim şimdidenKulübün son dönemlerdeki meşhur Hizmetçi kitabını okudum. Son dönemlerde okuduğum derinliği olan kitapların arasına böyle akıcı, merak uyandırıcı bir kitap okumak iyi geldi. Ama bu tarz kitapları okurken 3. sınıf film izliyormusum hissi uyanıyor bende. Oyuncuların/oyunculuğun iyi olmadığını, diyalogların basit olduğunu bilirsin ama sonunun ne olacağını merak ettiğin için devam edersin. Yani kurgu ön planda olduğu için herhangi bir edebi beklenti olmadan kendini olaya kaptırarak okunması gereken kitaplardan. Asıl suçluyu tahmin etmiş olsam da şaşırtmayı başardığını söylemeliyim. Bu da okumayı keyifli kıldı. Arada böyle kitaplar okumak iyi oluyor. Özellikle de kitap okuma temponuz düşmüşse ya da klasiklerden, ağır ilerleyen kitaplardan biraz uzaklaşmak istediğinizde iyi gelecektir.
Ben de aldım bunu, yetiştirebilirsem okuyayayımBu ay bunu da okumaya çalışacağım kapağı görünce bile mutlu oldum
Ya ne güzel Ben pdf sine denk geldim attım hemen zulaya bir iki günde rahat biter bence vakit ayırabilirizBen de aldım bunu, yetiştirebilirsem okuyayayım