Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yarın Ankaramızda kitap fuarımız başlıyor gidecek olanınız var mı?? Ben gideceğim inşallah.

Bana okuyup çooool keyif aldığınız kitaplar varsa tavsiye verebilir misiniz ? Gittiğimde bakayım kitaplara. Fantastik, aşk, polisiye, dram, bilim kurgu romanları seviyorum genelde. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Vakit bulursam bende gideceğim inşşşşş

Fantastik olarak
Doğruluk kılıcı serisini öneririm

Watpadd tarzı fantastik
M.rise av serisi

Bilim kurgu olarak
Tess Gerritsen yörünge
Süpersimetri
5.dalga

Ben fuarlara inancımı kaybettim Ela Bilmiyordum bile burada fuar olduğunu üzdü.

Basit kitaplar ama Jane Casey'in polisiye kitaplarını seviyorum. Yakın zamanda Karga Kız diye bi psikolojik gerilim okudum o da güzeldi.

Dram olarak Jodi Picoult önerebilirim. Cam Çocuk ve Kız Kardeşim İçin en iyileriydi. Küçük Muazzam Şeyler'i de beğendim.

Fantastik olarak ben yine King önereceğim ya

Selamlar

Vakit bulursam bende gideceğim inşşşşş

Fantastik olarak
Doğruluk kılıcı serisini öneririm

Watpadd tarzı fantastik
M.rise av serisi

Bilim kurgu olarak
Tess Gerritsen yörünge
Süpersimetri
5.dalga
Doğruluk kılıcı serisini merak ediyodum zaten. Bakalım internet fiyatından ucuz olursa alınabilir. Diğerlerinede bakayım. Teşekkürler tavsiyelerin için

Jane caseyin çoğu kitabı var bende zaten. Zamanında 5 liralara fln almıştım şimdi ne kadardır bilmiyorum tabi ama

Diğer tavsiyelerinize de bakacağım mutlaka teşekkür ederim

Geçen seferlerde araştırmadan gitmiştim rastgele bi kaç tane almıştım bazıları ergen kitabı çıktı araştırıp gitmek lazım

Congresium dan bahsediyorsun dimi? Nazlı Eray var yarın gitmeyi çok istiyordum çok severim kitaplarını. Gidemeyeceğim sanırım. Cumartesi de Ahmet Ümit var diğer yazarlar pek ilgimi çekmemişti çok çok bayıldığım bir kitap olmazsa almam ama dolaşmaya giderim

Evet orası.

Ya sizde de şey oluyor mu? Bazı tanımadığım yazarlar (gerçi ben çoğu yazarın tipini bilmiyorum görsem tanımam) kitaplarının önünde oturuyor kimse olmuyor önlerinde. Onların önümden geçerken çok mahçup oluyorum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Kötü bi his yaşıyorum

Üzülerek söylüyorum ki fuardan çok bir beklentin olmasın. İş bankası klasikleri bile internet fiyatının iki katı. Minimum 50den başlıyordu diğer kitaplar da.
Gerçi başkentte olmasının ayrıcalığı yansıyabilir belki fiyatlara

Dan Brown, Adam Fawer, John Verdon yazarların tüm kitaplarını önerebilirim.

Bir kere optimum avm de başıma gelmişti. Yazar baya da yaşlıydı. İnsanların dikkatini çekmek için ayakta bekliyordu. Çok üzülüp gidip kitap alıp imzalatmıştım. 40 dk beni sohbete tutmuştu annem en son hadi diye el kol hareketi yapıyordu

Bilim kurgu olarak Dune serisi
Romain Rolland - Jean Christophe serisi
Zülfü Livaneli bütün kitapları
Pia Mater serisi
Ahmet Mithat Efendi Çingene
Necip Mahfuz - Midak sokağı ve diğer kitapları
Burhan Sönmez - İstanbul istanbul
Boyalı kuş

Aklıma ilk gelenler bunlar. Hepsini severek okursun

Aydıntepe Yer Altı Şehri - Bayburt​

Bayburt’un Aydıntepe ilçesinde yer alan kent, tüf içerisinde, yüzeyden 2-2,5 metre derinde başka yapı malzemesi kullanmadan ana kayaya oyulmuş galeriler, tonozlu odalar ve bu odaların açıldığı daha geniş mekanlardan oluşmaktadır. Yaklaşık bir metre genişliğinde ve 2 ile 2,5 metre yüksekliğinde tonoz örtülü galeriler yer yer her iki yana genişlemektedir. Kareye yakın planlı odalar bu mekana açılmaktadır. Ayrıca gözetleme mekanlarının oluşturduğu havalandırma amaçlı konik biçimdeki deliklerin, galeri odalarını aydınlatmak için duvarlara delik açıldığı gözlenmektedir.
Halen kazı çalışmaları devam edilen kent hakkında şu an ileri sürülen iki görüş mevcut olup bunlardan biri bu kentin, bölgede daha önce sözü edilen Halde Şehri'ne ait olduğudur. Halde’nin “Khalde” olduğu eski ismi Hart (Aydıntepe) olan ilçenin isminin de “Halt” dan geldiği görüşü mevcuttur. Diğer görüşe göre ise Hart’ta bu yer altı kentinden başka Geç Roma Erken Bizans devirleri arasında yer alan bir mezarın ortaya çıkarılması, Hıristiyanlığın henüz yerleşmediği bir devirde bu bölgenin bir sığınak teşkil ettiği, Romalılar tarafından kovulan ilk Hıristiyanların bu bölgeye geldikleri ve sığındıkları, yer altı kentinin de bu Erken Hıristiyanlık dönemine ait olabileceğidir.

Günaydınlar, hayırlı Cumalar herkese
Akşam fotoğraf paylaşımımız vardır. Katılımlarınızı bekliyorum

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
Camelia
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
Regina George
Gallagher

Günaydın herkese

Günaydin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…