- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
Bugün eve dönerken alayım hemen:)
Çay olarak var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün eve dönerken alayım hemen:)
Teşekkür ederim gerçekten çok yoruyor insanı
Biberiye çayını bir kere denemiştim sonrası olmadı. Şimdi baktım emzirirken de net bişey yazılmamış. Bilemedim. Nane çayı ıhlamur içiyordum ve tabi rezene.Biberiye çayı tavsiye ediyorum
@sarahconnor yorumlasın geçmiş olsun
Bence direkt aktardan tane şeklinde olanı alBugün eve dönerken alayım hemen:)
Çay olarak var mı acaba
Ay ne güzel kitaplarınız öğlenden geliyor. Ben akşam 6'da hala şirketi wpden taciz ediyorum ve inatla 10'da geliyor son dk EktedirDoğru valllaGeldiler şimdiEki Görüntüle 3147015
Kargocuya da Levent gibi davranmasınAy ne güzel kitaplarınız öğlenden geliyor. Ben akşam 6'da hala şirketi wpden taciz ediyorum ve inatla 10'da geliyor son dk Ektedir Eki Görüntüle 3147107
Ona da "abi haritadan takip ediyorum seni sabahtan beri, aşağı gittin yukarı gittin bana gece 10'da geliyorsun " dedim, kampanya dönemi çok yoğunuz özür dileriz dedi, tüm gece üzüldüm adamın ne suçu vardı diye Ela gibi kandırılmaya müsait bi insanım aynı zamandaKargocuya da Levent gibi davranmasın
Şu fotoyu da at kargocuyaOna da "abi haritadan takip ediyorum seni sabahtan beri, aşağı gittin yukarı gittin bana gece 10'da geliyorsun " dedim, kampanya dönemi çok yoğunuz özür dileriz dedi, tüm gece üzüldüm adamın ne suçu vardı diye Ela gibi kandırılmaya müsait bi insanım aynı zamanda
Yaa güldürdünüzAy ne güzel kitaplarınız öğlenden geliyor. Ben akşam 6'da hala şirketi wpden taciz ediyorum ve inatla 10'da geliyor son dk Ektedir Eki Görüntüle 3147107
İnşallah hayırlısıylaallah hayırlısıyla atanmayı nasip etsin size de çok çok geçmiş olsun
Yarın bakayım iş yerindeki bilgisayarımaKizlar iyi aksamlar badem agaci kitabini okuyabilecegim bi uygulama var mi yada pdf formati mevcut mu
Bi bakayım canımKizlar iyi aksamlar badem agaci kitabini okuyabilecegim bi uygulama var mi yada pdf formati mevcut mu
Benim genel olarak indirdiğim sitede yokmuş canımKizlar iyi aksamlar badem agaci kitabini okuyabilecegim bi uygulama var mi yada pdf formati mevcut mu
Demir Ökçe çok akan bir kitap değil. Okumakta zorlanıyorsan daha akıcı başka bir kitap mı tercih etsenİyi akşamlar. Demir Ökçe'ye başlıyorum. Bir türlü eski okuma tempomu tutturamiyorum
İyi akşamlar. Demir Ökçe'ye başlıyorum. Bir türlü eski okuma tempomu tutturamiyorum
Ben de aynısını yazacaktım .Demir Ökçe çok akan bir kitap değil. Okumakta zorlanıyorsan daha akıcı başka bir kitap mı tercih etsen