Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz ne ucuza almissin.
Anneme aldirttim ben. Tanesi 96lira 😂
Geçen ay Dan Brown'ın 7 kitabını aldım 262tl idi. Şimdi tek kitabı 100tl 🥲
İndirim gördükçe söylüyorum.
Bu arada Maksim Gorki'nin kendi hayatını anlattığı üç kitabı var. Amazonda çok çok uyguna geliyor kaçırılmaması gerekir bu fiyata. Çünkü İş Bankası modern klasikleri de çok pahalanmış🥲

1664649009109.png

Bu arada Maksim Gorki'nin kendi hayatını anlattığı üç kitabı var. Amazonda çok çok uyguna geliyor kaçırılmaması gerekir bu fiyata. Çünkü İş Bankası modern klasikleri de çok pahalanmış🥲

Eki Görüntüle 3138522
3lü şekilde mi indirimi?
Benim üniversitelerim yok bir tek bende

Eki Görüntüle 3138522
Su kitap onerileri ve cilt bakimi onerileri batirdi Beni 😂

Tek tek indirimli. Üç kitabı 44tl ye geliyor. Geçen hafta iş bankasının mağazasına gittik fiyatlar uçmuş resmen 😱
Hayattaki şansm👀
Halil cibran setini de bu yüzden alamamıştım :KK45:

O mağaza hep öyle değil mi ya normalde de

Kasımda fuar olur mu acaba bu sene, dört gözle bekliyorum küçük valizle gidicem:KK70:

Hayattaki şansm👀

Kasımda fuar olur mu acaba bu sene, dört gözle bekliyorum küçük valizle gidicem:KK70:
Tüyap fuarı olacakmış bu yıl. gitmeyi düşünüyorum ben de. Sadece gezme amaçlı. Alırsan teyocan kızar 🤣

Tüyap fuarı olacakmış bu yıl. gitmeyi düşünüyorum ben de. Sadece gezme amaçlı. Alırsan teyocan kızar 🤣
Yaa işte bekledğim haber 😍 çok bakmıstım internetten ama göremedim
Yaşasın 2019dan beri fuar gibi fuar görücez :rolleyes:

Hoşgeldin canım💐
Mater serisine değil ama Zülfü den bir kitap okumak istiyordum bu ay. Son adayı alıp sana eşlik edebilirim🥰

Ben aldim cibranin setini 30 lu fiyatti tam hatrlamiyorum😁
Hayattaki şansm👀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X