Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun Pollyannaya baslamistim bugun bitti. Araya farkli bir kitap almak istemistim, o da akti gitti. Yazi puntosu da buyuktu biraz.
Daha once okumamistim ve izlememistim Pollyannayi ama bizim yesilcamdaki Hayat Sevince Guzel, Pollyanna imis meger. Okurken hep o film canlandi gozumde.
Heidiyide okuyacagim bi ara onuda okumadim 😅 ama onu kizim cizgi filmini izlediginden biraz biliyorum. Bakalim onu ne zaman okuyacagim..

Arkadaşlarım benim yarın hastane işim başlıyor.Hepiniz sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsun inşallah.Sizleri seviyorum 💕
Kukriş çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel sonuçlarla döneceksin dualarım seninle 😘

Günaydın 😍 hiç boş bırakmadın bizi life sağol❤
Siz de sağ olun canım sayfayı boş bırakmadınız 🥰

Kizlar bisey daniscam size. Elinde feyzul furkan kur-an tefsiri olan var mi, varsa hangi boyutta ve ciltli mi. Almak istiyorum ama rahat okunmasi acisindan hangisi daha iyi bilgi verirseniz cok sevinirim 💓
Feyzül Furkan mı demek istedin canım. Şahıs tefsirleri çok başarılı olmuyor, hele ki yazarı güncel biriyse. Diyanetin komisyon tarafından hazırladığı tefsiri hem anlaşılır hem de iyi bir tefsir canım

Feyzül Furkan mı demek istedin canım. Şahıs tefsirleri çok başarılı olmuyor, hele ki yazarı güncel biriyse. Diyanetin komisyon tarafından hazırladığı tefsiri hem anlaşılır hem de iyi bir tefsir canım
Ona da bakayim canim sagolasin 💓

Dun Pollyannaya baslamistim bugun bitti. Araya farkli bir kitap almak istemistim, o da akti gitti. Yazi puntosu da buyuktu biraz.
Daha once okumamistim ve izlememistim Pollyannayi ama bizim yesilcamdaki Hayat Sevince Guzel, Pollyanna imis meger. Okurken hep o film canlandi gozumde.
Heidiyide okuyacagim bi ara onuda okumadim 😅 ama onu kizim cizgi filmini izlediginden biraz biliyorum. Bakalim onu ne zaman okuyacagim..
Hay maşallah daha sabah kitap bildiriminizi okumuştum öğlen tekrar bildirim yapmışsınız 😅

Elektrik pahali diye cocuklarin tv sevdasi bitti 😂
Banada actirmiyorlar.
Bizde kitap okuyarak degerlendiriyoruz 😍

Eklentiler

• 16643831996553229232403769873327.jpg
    16643831996553229232403769873327.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X