Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kitap okumayı ben de çok severim. Bu yaz için kitaplar almıştım fakat doğru düzgün başlayamadım.

Kişisel gelişim ve polisiye kitaplarını çok severim.

Hafta sonu aldığım Joseph Murphy nin Bilinçaltının Gücü kitabıyla başlıyorum.

1 ay sonra umarım listeye girebilirim.
Hoşgeldiniz🌸 listemde olan bir kitap. Severim ben de bu iki tarzı💕

Kafam zaten çokk çok dolu, bu dolulukta Uğultulu Tepeler biraz ağır geldi. Konusu, tarihi, dili her şeyi :KK43: Devam ediyorum ama ana kitabım Hayvan Mezarlığı olsun bu hafta. İyi ilerleyeceğine eminimm 😍 Kafam rahat olduğunda da Uğultulu Tepeler'i okurum yandan yandan.
Ya ben Mahser e devam edemedim 🙄normalde sevdigim tarz gibiydi . Cok fazla isim olunca okuyamadim herhal o_O

Kalın bir kitap olduğu için tam metinde zamanla oturuyor. "O" kitabında da çok fazla isim vardı
Kutuphaneye vermedim daha. Vakti var,uzatada bilirim. Ay sonu izinliyim. Cünkü isten ayriliyorum 😂 o zaman tekrar elime alirim. Simdi Icimizdeki seytan ve seni ben uydurdum ile devam edeyim. Ikinci kitap ingilizce. Turkce bulamadiklarimi ingilizce okuyacagim.
Normalde zaten hergun ingilizce cizgi roman okuyorum. Kitap neden dusunmediysem daha once 🤔

Bakma oyle calcim :skandal:

Bu arada annemler yolda. Yarin aksama insallah evde olurlar. Carsamba gideyim (kitaplarim geliyor 😂😂)
Benim de kitaplık hala dağınık toplamayı bekliyor. Gözümde büyüyor resmen 🥲

IMG_20220908_231535.jpg

IKiz misin :skandal:
Her basal burcu titiz degil ya. Esim cok rahat 😂😂 surekli okuyorum burda denk geliyor daha dogrusu 😂 basal burcu titizdir diye. Bizimkini es gecmis :KK14:
Burcum ikizler yükselenim başak. İki kitap ayırıyorum yoruldum deyip kaçıyorum. Eşim bile dalga geçiyor benle🤣
yan tarafta bir kitaplık daha var ama sanırım sığmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X