Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de bu konu var malesef:)
Kaiken araya girince bi ayarı kaçtı ama her yeni kitapta ben umut ediyorum işte😀
ben de o umutla son av ve küllerin günü'nü aldım geçen yaz. son av'ı okudum diğerini elime bile almadım henüz. bilmiyorum grange'nin 600 küsür sayfalık romanları genelde çok iyi oluyor, sisle gelen yolcu, lontano, kongo'ya ağıt falan bayağı sürükleyiciydi. ama en beğendiklerin hangisi dersen siyah kan ve şeytan yemini romanları top seviyedeydi bence.

Eki Görüntüle 3117760

Eki Görüntüle 3117761

GAYRET GEMİ MÜZESİ ( KOCAELİ )

1972 senesinde Türk Deniz Kuvvetleri’nde yer alan Gayret Gemisi, yapmış olduğu hizmetlerinden sonra 1997 yılında Gölcük Tersanesi’nde onarım görerek müze olarak faaliyetine devam etmektedir. Bu gemi Kore ve Vietnam savaşlarında önemli bir rolleri üstlenmiş, pek çok tatbikatta görev almıştır. Gemi; mutfak, çamaşırhane, savaş harekatı merkezi, komutan kamarası bölümlerinden oluşuyor.

Türkiye‘nin ilk gemi müzesi olarak hizmete giren Gayret Gemi Müzesi, kültürel açıdan kazandırılmak üzere İzmit Yelken Kulübü’nün yanında konumlandırılmıştır. Müze içerisindeki asker tarafından yönetiliyor olup, gezi sırasında sizlere eşlik ediyorlar. Eğer bir fotoğraf çekmek isterseniz 20 TL ödemeniz gerekiyor. Tüm orjinalliğini olduğu gibi yansıtılırken, cansız mankenler yerleştirilerek o dönemin durumunu canlandırmayı amaçlamaktadır.

Günaydınlar Herkese ❤️

Jawlensky Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light Life light
@Eleadora
Levaiz Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge UcanSupurge
@Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira- Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
Mrsay Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
M Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
İki saat önce Kocaeli'den geçtik. Önceden görseydim uğrardık belki tevafuk olmuş

ben de o umutla son av ve küllerin günü'nü aldım geçen yaz. son av'ı okudum diğerini elime bile almadım henüz. bilmiyorum grange'nin 600 küsür sayfalık romanları genelde çok iyi oluyor, sisle gelen yolcu, lontano, kongo'ya ağıt falan bayağı sürükleyiciydi. ama en beğendiklerin hangisi dersen siyah kan ve şeytan yemini romanları top seviyedeydi bence.
Bende imza gününe gitmiştim Grange'nin

Enlerine katılıyor ve Leyleklerin Uçuşu'nu ekliyorum:)
Ben zaten eşim sebepli kesin alacağım, okuduktan sonra istersen sana yazarım alıp almamaya karar verirsin:)

Kızıl Nehirler'i okudum Siyah Kan elimdeydi. Mecbur ona başlayacağım en kısa zamanda :)) punto çok küçük geliyor Grange kitaplarında gözüm ağrıyor 😢

Enlerine katılıyor ve Leyleklerin Uçuşu'nu ekliyorum:)
Ben zaten eşim sebepli kesin alacağım, okuduktan sonra istersen sana yazarım alıp almamaya karar verirsin:)
Leylekleri de okudum yıllar yıllar önce :)
Lisede kitap kurdu bir arkadaşım sevdirdi bana grange'yi :)
Her zaman için o kitabı okumuş insanların yorumlarına çok önem veriyorum, sen okuduktan sonra haberleşelim 😍

Kızıl Nehirler'i okudum Siyah Kan elimdeydi. Mecbur ona başlayacağım en kısa zamanda :)) punto çok küçük geliyor Grange kitaplarında gözüm ağrıyor 😢
Siyah kan şu ana kadar okuduğun aynı türdeki diğer kitaplardan daha şaşırtıcı ve daha farklı buna emin olabilirsin :) sadece grange özelinde demiyorum polisiye gerilim dünyası özelinde diyorum o kadar da iddialıyım 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X