Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağva'dan mutlu pazarlar ❤️ IMG20220821124138.jpg

Orangegreysky Orangegreysky Mahser nasil gidiyor ? Suan cok fazla isim var . Umarim aklimda kalir, kim kimdir nedir diye.
3. Bolum e geldim sadece
Akılda kalıyor ya çünkü tek bi karakter için 1 bölüm ayırıyor o da epey uzun bölümler oluyor. Ben 48'deyim 55 sayfa ayırmış yine bi bölüme ve karaktere 😅 Üzerinde durduğu birkaç karakter var hepsinin adı sanı nedir necidir unutmadan ilerledim ben o konuda sıkıntı yok. Bazen araya alakasız karakterler sokuyor sanırım daha iyi betimleyebilmek için onları da kısa tutmuş kafa karıştırmıyor çok.

İyi gidiyor valla ben heyecanlı heyecanlı okuyorum, arada yine vahşileşmiş bi tüylerimi diken diken ediyor 🤦🏿‍♀️ Onun dışında meraklandırıyor baya.

Akılda kalıyor ya çünkü tek bi karakter için 1 bölüm ayırıyor o da epey uzun bölümler oluyor. Ben 48'deyim 55 sayfa ayırmış yine bi bölüme ve karaktere 😅 Üzerinde durduğu birkaç karakter var hepsinin adı sanı nedir necidir unutmadan ilerledim ben o konuda sıkıntı yok. Bazen araya alakasız karakterler sokuyor sanırım daha iyi betimleyebilmek için onları da kısa tutmuş kafa karıştırmıyor çok.

İyi gidiyor valla ben heyecanlı heyecanlı okuyorum, arada yine vahşileşmiş bi tüylerimi diken diken ediyor 🤦🏿‍♀️ Onun dışında meraklandırıyor baya.
Daha pek heycanli kismina gelmedim. Galiba ilk bolumde kisaca rastladigimiz ölum, salgina bagli 🤭

Daha pek heycanli kismina gelmedim. Galiba ilk bolumde kisaca rastladigimiz ölum, salgina bagli 🤭
Aynen ama King malum seviyor fantastik şeyleri. İlerleyen yerlerde yine fantazya da girecek devreye 😅 Gönül isterdi ki sadece salgından ilerlesin, böyle hem medikal hem ülkelerin de kendi içinde neler neler yaptığının anlatıldığı bi konu olsun ama buna da razıyız 🥹

Hellooo kızlar iyi pazarlar :KK68: Ben bugün İki Şehrin Hikayesi'ni bitirdim. Şimdi birkaç kitap sipariş ettim onları bekliyorum. İki Şehrin Hikayesi güzel geçti. Olaylar çok ortalarda başladı. Kopuk kopuk verilen hikayeler en son birleştirildi. Beklemediğim şekilde sonlandı, heyecan son sayfalarda baya arttı.
Şimdi heyecanla yeni kitaplarımı bekliyorummm :KK73::KK73:

Hellooo kızlar iyi pazarlar :KK68: Ben bugün İki Şehrin Hikayesi'ni bitirdim. Şimdi birkaç kitap sipariş ettim onları bekliyorum. İki Şehrin Hikayesi güzel geçti. Olaylar çok ortalarda başladı. Kopuk kopuk verilen hikayeler en son birleştirildi. Beklemediğim şekilde sonlandı, heyecan son sayfalarda baya arttı.
Şimdi heyecanla yeni kitaplarımı bekliyorummm :KK73::KK73:
sonu aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor 😭😭😭

Arkadaşlar C Calcifer arkadaşımızın yeğeninin beyninde ödem oluşmuş ameliyata alınacak. 70.000 ya şafi çekeceğiz. Destek olursanız çok seviniriz.
Yavrumuz 15 yaşında en kısa zamanda sağlığına kavuşması ve ameliyatının sağlıcakla, kolayca iyi şekilde geçmesi için niyetleniyoruz.
Ben şimdilik 2000 alıyorum kalan

68.000
C Calcifer baskanim cok uzuldum, Rabbim sifa versin insallah,en kisa zamanda sağlığına kavussun insallah 💞🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X