- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gizli gizli hazırlanan yoksa tek benim galiba. Binden fazla ama bin 500 u bulmaz sanırım. Sahnenin Dışındakiler i 20 yıl önce okumuştum. En kotu ihtimal onu tekrar okumamYarışmaya bizden bir tek sen katiliyorsun galiba topigimizin medari iftihari ınsallah kazanırsın.Bu dediğin 3 kitap toplamda kaç sayfa, binden az ise bence 15 gunde bitirirsin
İşin komik tarafı ilan çıktığında benim katılma fikrim yoktuİlan çıkınca sözde hepimiz katılacaktık
Geçen yılın soruları var mı? Nasıl soru soruyorlar merak ediyorumBen geçen sene katılmıştım bu sene de katılmayı düşünüyordum ama maalesef bu sefer zamanlama uymadı bana.
İnternette var mı bilmiyorum araştırmakta fayda olabilir. Kolay değil sorular isim ya da olay , ana fikir falan sormamışlardı.zordu baya.Geçen yılın soruları var mı? Nasıl soru soruyorlar merak ediyorum
Ben olsam şunu sorardım, mantığıyla gidiyorum aslında. İsimler, yerler, kim kimin nesi vs. Uygulamanın iyi yani alıntı yapılabilmesi. Önemli her şey orada işaretliİnternette var mı bilmiyorum araştırmakta fayda olabilir. Kolay değil sorular isim ya da olay , ana fikir falan sormamışlardı.zordu baya.
Mrsay bizi temsilen katılıyorBen geçen sene katılmıştım bu sene de katılmayı düşünüyordum ama maalesef bu sefer zamanlama uymadı bana.
Katılan olsaydı söylerdi. Ya ben bir-kac yıl öncesi okuduklarımı bile hatırlamıyorum sen 20 yil oncesine iyi güveniyorsun. Zamanin yeterse tekrar oku benceEvet gizli gizli hazırlanan yoksa tek benim galiba. Binden fazla ama bin 500 u bulmaz sanırım. Sahnenin Dışındakiler i 20 yıl önce okumuştum. En kotu ihtimal onu tekrar okumam
Ben kendimi denemek için geçen yılın sorularına bakmıştım. Çok yerinde sorulardı bence. Üniversite sınavlarındaki paragraf soruları gibi iste ; bu kitaptan hangisi çıkarılmaz, hangisi söylenebilir. Bu kitabın yazım tarzı devrik cümle mi yoksa kuralli cümlelerle mi oluşturulmuştur falan. Bence iyiydi sorular. Ama Life light 'ın dediği gibi yani isim yer zaman falan sorulmamış.Geçen yılın soruları var mı? Nasıl soru soruyorlar merak ediyorum
Ben de hatırlamıyorum aslında. Tek hatırladığım Huzur'daki karakterlerin ismen bu kitapta da geçtiği. Güvendiğimden değil yani. Okudum mu, okudum durumuMrsay bizi temsilen katılıyor
Katılan olsaydı söylerdi. Ya ben bir-kac yıl öncesi okuduklarımı bile hatırlamıyorum sen 20 yil oncesine iyi güveniyorsun. Zamanin yeterse tekrar oku bence
Ben kendimi denemek için geçen yılın sorularına bakmıştım. Çok yerinde sorulardı bence. Üniversite sınavlarındaki paragraf soruları gibi iste ; bu kitaptan hangisi çıkarılmaz, hangisi söylenebilir. Bu kitabın yazım tarzı devrik cümle mi yoksa kuralli cümlelerle mi oluşturulmuştur falan. Bence iyiydi sorular. Ama Life light 'ın dediği gibi yani isim yer zaman falan sorulmamış.
Sen sınava girmeden bakarsın soru tarzina
Okumak güzeldir 2021 diye gir bakarsın. Kitapları okumadan önce soru tarzını bilerek okumak faydalı olur bence.Ben de hatırlamıyorum aslında. Tek hatırladığım Huzur'daki karakterlerin ismen bu kitapta da geçtiği. Güvendiğimden değil yani. Okudum mu, okudum durumu
Paragraf tarzı sorular beklemiyordum açıkçası şaşırdım. Soruları bulsam iyi olacak
Geçmiş olsun Ne oldu sana blackDün tansiyonum çıktı kötüydüm, bugün de başım kollarım vs ağrıyor okuyamadım. Kitap çok güzel ama.
Türk gibi başla Alman gibi bitir diye boşuna denmemiş Hele ben saniyesinde başvuru yaptım yani şöyle oldu ücretsiz izne ayrıldım kitaplar çok pahalandı desem kurtarır mı ama gerçekten de öyleİlan çıkınca sözde hepimiz katılacaktık
6dan önce kalkarsa yetişirYarın sabah alarmını kur
Zabah namazını müteakiben yabıştır etiketierken uyandım da işim vardı yapamadım
Emacıma ulaşıyorum başganım gıymatlımın değerini bilin
Yarın yine halaya bağlayacağız mendilleri hazır edin başkan gelirse teyo da erken kalkarsa yırtarsınız ancaBen bu yeni admini daha cok sevdim calci duymasin