Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3061402
Günaydın kitap kurtları
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
@Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
Mrsay
L LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@AnnE Shirley
@Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
berresuu
Aynen öyle gerçekten simdi de Algernon'a çiçeklere başlayacağım inşallahEvet güzel bir kitap. Sonunu bildiğin halde o noktaya nasıl gelinmiş diye merak edip okuyorsun
Kisiden kisiye değişiyor aslında, uçurtma avcısı ve şeker portakalı diyorlar genelde.Okuyunca beni hüngür hüngür ağlatacak kitap önerileriniz var mıdır
Serenad önermişlerdi ama sadece duygulandım ağlamadım :)
Pek agladığım kitap hatırlamıyorum ama Kürşat Başar Başucumda Müzik'te çok duygulandigimi hatırlıyorum. Genç olmanın etkisiyle sanırım Neva'da da çok duygulanmistim. Türk filmi formatları rahatsız etmezse JoJo Mayes ve Sarah Jio kitapları da duygusaldırOkuyunca beni hüngür hüngür ağlatacak kitap önerileriniz var mıdır
İncir Kuşları'nı tavsiye edebilirimOkuyunca beni hüngür hüngür ağlatacak kitap önerileriniz var mıdır
Ekledim onu daİncir Kuşları'nı tavsiye edebilirim
İncir kuşları kesinlikle çok güzelOkuyunca beni hüngür hüngür ağlatacak kitap önerileriniz var mıdır
Evet uçurtma avcısı çok çok güzelKisiden kisiye değişiyor aslında, uçurtma avcısı ve şeker portakalı diyorlar genelde.
Ekledim onu da
Neden beğenmediniz? merak ettim.Sonunda bende Huzursuzluğu bitirebildim ve hiç beğenmedim kimseye tavsiye etmiyorum
Bana çok tekdüze geldi sıkıldım okurken, akıcı değil ben sevmiyorum yani heyecan yoktuNeden beğenmediniz? merak ettim.
Anladım, size uygun değilmiş demek ki. Benim sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap, siz direkt tavsiye etmiyorum deyince sebebini merak ettim.Bana çok tekdüze geldi sıkıldım okurken, akıcı değil ben sevmiyorum yani heyecan yoktu
Haklısınız aslında bana göre değil desem daha doğru olurduAnladım, size uygun değilmiş demek ki. Benim sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap, siz direkt tavsiye etmiyorum deyince sebebini merak ettim.