Bugün aynı şeyi bende alamut kalesini bitirmek için yaptimm. Cokk şükür bitirdimKendime bir alkış bugün kitap okudum bahanesiz oturdum ve okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün aynı şeyi bende alamut kalesini bitirmek için yaptimm. Cokk şükür bitirdimKendime bir alkış bugün kitap okudum bahanesiz oturdum ve okudum
Cook sevndim canimm sağlıcakla buyusunn minik kiz. Darısı bannnaBebisim dogdu cok sukur,hafif ağrılarım var benim.bebegim iyi masallah. 2 bucuk kilo doğdu minigiz birazcik. Sutu geldi emiyo. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben de bugün kütüphaneden aldim Alamut'u inşallah bitirmek de kısmet olur.Bugün aynı şeyi bende alamut kalesini bitirmek için yaptimm. Cokk şükür bitirdim
Hadi gözünüz aydın çok sevindim daha iyi olun inşallahBebisim dogdu cok sukur,hafif ağrılarım var benim.bebegim iyi masallah. 2 bucuk kilo doğdu minigiz birazcik. Sutu geldi emiyo. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ya ne güzel onca badireden sonra bak sağlıkla kucağına aldın şükür. Analı babalı, saglikli ,mutlu bir geleceği olsun ınşallah ❤Bebisim dogdu cok sukur,hafif ağrılarım var benim.bebegim iyi masallah. 2 bucuk kilo doğdu minigiz birazcik. Sutu geldi emiyo. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Onu hiç yapmadım canım ben. Biri bitmeyince diğeri asla baslamiyorum..kitap elimde bazen biraz surunuyo ama bitiriyom sonunda. Ben Peter willeyin alamutinu okudum aslında güzel okunuyordu fakat ben okuyamadım.bu ara bulantım uyku halsizlik çok oldu.Ben de bugün kütüphaneden aldim Alamut'u inşallah bitirmek de kısmet olur.
Çapraz okumayı bıraktim.
Artık tek kitap gidiyorum.Capraz da çok kitap başladım kaldı kenarda.
Evet sezeryana girecekti. Benim ablam da girdi doğuma iksini de bekliyorum heyecanlaArkadaşlar @Ysf42 nin doğumu bugün müydü? Durumu nasıl acaba haberi olan var mı?
Çok sevindim canımBebisim dogdu cok sukur,hafif ağrılarım var benim.bebegim iyi masallah. 2 bucuk kilo doğdu minigiz birazcik. Sutu geldi emiyo. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ablamda Sağlıcakla doğum yapar bebegini kucağına alır insEvet sezeryana girecekti. Benim ablam da girdi doğuma iksini de bekliyorum heyecanla
Ayyyy gözünüz aydın çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsünBebisim dogdu cok sukur,hafif ağrılarım var benim.bebegim iyi masallah. 2 bucuk kilo doğdu minigiz birazcik. Sutu geldi emiyo. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kendi hayatını okuyonİyi akşamlar
Eki Görüntüle 3048853
Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin ablana başkanımÇok sevindim canım
Ay darısı ablamın başına. Tansiyonu yüksek çıkmış sabah. Bırakmadılar doğuma almışlar ama suni sancı vermişler. Hala daha doğmadı
Çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsünBebisim dogdu cok sukur,hafif ağrılarım var benim.bebegim iyi masallah. 2 bucuk kilo doğdu minigiz birazcik. Sutu geldi emiyo. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Calcim ne durumdasınız var mı haber. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahÇok sevindim canım
Ay darısı ablamın başına. Tansiyonu yüksek çıkmış sabah. Bırakmadılar doğuma almışlar ama suni sancı vermişler. Hala daha doğmadı
Hayırlısıyla kolayca doğar inşallahÇok sevindim canım
Ehehehe evetKendi hayatını okuyon