- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl gidiyor tatil ?Hayirli aksamlar
Akşam üzeri burda da yağdıNisanın ortası ve kar yağıyor
Günaydın
Sayfa sayısını bilmeden çok yazılınca ben de merak edip yazdımKim seçti acaba UcanSupurge bulur şimdi
Püüü sayfa sayısını bilmiyordum bi kere çoğunluk yazınca ben de Merak edip yazdımSüpürge
Cok sayfalı kitap gözümde büyüyor benim ya Kayip tanrilar ve Martin süründü resmen elimde.Akşam üzeri burda da yağdı
Sayfa sayısını bilmeden çok yazılınca ben de merak edip yazdım
Püüü sayfa sayısını bilmiyordum bi kere çoğunluk yazınca ben de Merak edip yazdım
Aslinda akici ise okunuyor ben cok merak ediyorum Mayis ortak okumasiniCok sayfalı kitap gözümde büyüyor benim ya Kayip tanrilar ve Martin süründü resmen elimde.
Başladıgim kitabı hemen okuyum bir iki günde bitsin istiyorum çok sayfalı olunca nasıl olsa bitmez moduna mi giriyorum ne seneye ortak kitapları çok uzun tutmayalim bari bu sene yetişemedim
Alamut' u okudun mu?Aslinda akici ise okunuyor ben cok merak ediyorum Mayis ortak okumasini
Okumadim cunku bulamiyordum. Taa ki bugun direk kitap ismini yazinca cikti karsima.Alamut' u okudun mu?
Ben daha onu okuycam.
Çok merak ediyorum, tavsiye eden oldu, çok güzel diyen var.
Umarım o da "gece yarısı"na donmez
HoşgeldinizAnladım. Elinde şuan dr dana suskınd’ in “otuz milyon kelime” si var onu okuyorm
Bence şöyle hem pandemi de yazılmış.gece yarisi kütüphanesi nasil yilin kitabi secildi anlamadim tamam kotu degil Ama ne bileyim
He he bitir123 sayfa Martin okudumArtık bitirmem lazım
HoşbuldumHoş geldiniz
HoşbuldumHoş geldiniz
HoşbuldumHoşgeldiniz
HoşbuldmHoşgeldiniz
Ben de ince kitaplarda yarım kalmış hissi oluyorCok sayfalı kitap gözümde büyüyor benim ya Kayip tanrilar ve Martin süründü resmen elimde.
Başladıgim kitabı hemen okuyum bir iki günde bitsin istiyorum çok sayfalı olunca nasıl olsa bitmez moduna mi giriyorum ne seneye ortak kitapları çok uzun tutmayalim bari bu sene yetişemedim
Huzursuzluk en çok değil mi ?Ben de ince kitaplarda yarım kalmış hissi oluyor
Lohusaydım kafam pek güzeldi hatırlamıyorumYaktin bizi UcanSupurge
Nasıl ettim ben de bilmiyorum bebem gazlı ben iki çocuklu hayata alışmaya çalışan garip ana desem yırtar mıyım kiCok sayfalı kitap gözümde büyüyor benim ya Kayip tanrilar ve Martin süründü resmen elimde.
Hemen lohusaligi bahane etLohusaydım kafam pek güzeldi hatırlamıyorum
Nasıl ettim ben de bilmiyorum bebem gazlı ben iki çocuklu hayata alışmaya çalışan garip ana desem yırtar mıyım ki
Aynen. Yarım kalmışlık hissi o kitapta sonuna kadar vardıHuzursuzluk en çok değil mi ?