- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Portresi olan mı ? Onu da bi ara okuyacağım Allahım inşallah aminOblomov yerine Dorian ‘ı okumuş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Portresi olan mı ? Onu da bi ara okuyacağım Allahım inşallah aminOblomov yerine Dorian ‘ı okumuş olabilir
Okursun 2 günde biterPortresi olan mı ? Onu da bi ara okuyacağım Allahım inşallah amin
Hep o portre yüzündenPortresi olan mı ? Onu da bi ara okuyacağım Allahım inşallah amin
Adam çoğ mu yağuşuğluHep o portre yüzünden
Aşırı hem deAdam çoğ mu yağuşuğlu
Sevdin mi? Fark varmıydı diğer yayıneviyleMartin bitti
Hajsjsjs valla ben önermiştim diyodu Oblomovun kçı yerden kalkmıyor hiç bu ne diye, geçen de şaşırdı diyor yakısıklı bir şey beklemiştim diyeOblomovu okuduğunda emin mi ?
Dorian'ı da merak ediyorum aldım yanımaOblomov yerine Dorian ‘ı okumuş olabilir
Sen de sevmemiştin sanki canım. Niye önerdin ki? Ya da ben yanlış hatırlıyorumHajsjsjs valla ben önermiştim diyodu Oblomovun kçı yerden kalkmıyor hiç bu ne diye, geçen de şaşırdı diyor yakısıklı bir şey beklemiştim diye
Çok nahoş bir cümleymişHajsjsjs valla ben önermiştim diyodu Oblomovun kçı yerden kalkmıyor hiç bu ne diye, geçen de şaşırdı diyor yakısıklı bir şey beklemiştim diye
Okumaya başladın mıDorian'ı da merak ediyorum aldım yanıma
Mana derinliği çok fazlaydı. Muhakkak okumanı öneririm. Ben tekrar okumak isterim.Dorian'ı da merak ediyorum aldım yanıma
Olmaz mı vardı tabikiSevdin mi? Fark varmıydı diğer yayıneviyle
Film anlatılır da kitap? Çok şaşırdımArkadaşım okuyordu onu sağolsun okumadan tüm kitabı okumuş kadar olmuştum
Bizim de öyle.
O zaman ben
Dune, Alamut kesin alayım
3. Ye bakayım artık
Veronika olabilir
Evet 4 kitap, film serisinde 4. Kitabı iki film yaptılar oran belki aklın karışmıştır.Alacakaranlık serisi kaç kitaptan oluşuyor İnternete baktım nadir kitapta 4 cilt 148 yazıyor
Evet bugün Huzursuzluğa başladım, kitap çok güzel, çok şükür düzeldim ben de, kitap iyi geldi sanırım Acıklı ama güzel bir kitap.Okumaya başladın mı
Yanıma aldım, inşallah okuyacağımMana derinliği çok fazlaydı. Muhakkak okumanı öneririm. Ben tekrar okumak isterim.
Yok ben çok beğenmiştim Oblomovu. Tembelliği biraz can sıkıcıydı sadece kısa sürede bitirmiştim hatta.Sen de sevmemiştin sanki canım. Niye önerdin ki? Ya da ben yanlış hatırlıyorum