Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok dün sipariş verdi ya, adamlar gece koşa koşa yollara düşmüşler. Calci'nin daha gözü uykudan açılmadan teslim etmişler
Vay beeeeeyok dün sipariş verdi ya, adamlar gece koşa koşa yollara düşmüşler. Calci'nin daha gözü uykudan açılmadan teslim etmişler
Hayırlı olsun başkanım, keyifle oku
Nasıl gidiyor arkadaşlı kitapValla ben Dune serisini anca kütüphaneden okurum ahshshs çok şükür vardı
Meslek sırrı eheheheheh
İyi gidiyor da ben iyi gitmiyorum kitap okumaya geri dönemedim bir türlü. Çok az okuyorum, dün hiç okumadım. Nasıl kendime gelebilirim ya?Nasıl gidiyor arkadaşlı kitap
Rusya'nın dost olmayan ülkeler listesine aldığı ülkelerden biri Mikronezya.Ben de ilk defa duydum. Böyle bir ülke mi varmış ya oldum. Ne güzel kendi hallerinde yaşıyorlar. Karışanları edenleri yok
Amazon iş başında
Çok güzel oldu bence, ama aynı hızla okuma da
He he tam kişisine sordun. Ben okumayı başarırsam derim sana daİyi gidiyor da ben iyi gitmiyorum kitap okumaya geri dönemedim bir türlü. Çok az okuyorum, dün hiç okumadım. Nasıl kendime gelebilirim ya?
kıskançyok dün sipariş verdi ya, adamlar gece koşa koşa yollara düşmüşler. Calci'nin daha gözü uykudan açılmadan teslim etmişler
Ben de vakit sıkıntısı da yok biliyor musun? Canım okumak istemiyor sadece. Belki sen bebekten dolayı vakit bulamıyorsundur, hastalanmıştın falan bi de.He he tam kişisin sordun. Ben okumayı başarırsam derim sana da
Ecce hommo Nietzsche nin ikinci kitabı yanılmıyorsam, biraz ağır olabilir bu kadar hızlı giriş yaparsan muhtemelen ilişkiniz çok uzun sürmezNietzsche'nin Ecce Hommo kitabının dili nasıl, sıralama ile Nietzsche okursak kaçıncı sırada olur sizce? Geçen %25 indirimle kitapçıdan aldım da.
O zaman ben onu uzun bir süre erteliyeyimEcce hommo Nietzsche nin ikinci kitabı yanılmıyorsam, biraz ağır olabilir bu kadar hızlı giriş yaparsan muhtemelen ilişkiniz çok uzun sürmez
Evet okudum ben Ruth uNietzsche Ağladığında kitabında bir kadın vardı, Lou Andreas-Salomé, onun kitabı da varmış. Geçen öğrendim kitabın ismi Ruth. Biliyorsundur gerçi Eleadora
Ben niçeyi bırakmıştım, korsan olduğu için berbat bir baskısı vardı. Kütüphanede bulursam alıp okuyacağım, kitabı çok sevmiştim ama işkenceydi okumak :) önce Niçeye onunla başlamak istiyorumEvet okudum ben Ruth u
he kıskandım, inkar mı edeceğimkıskanç