- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar
Öğreneyim hemenKukrim den haberi olan var mı ? Kaç gündür yok ınsallah iyidir.
Sağol başkanım bilgi verdiğin için. iyi olsun da.Kukrim biraz yoğunmuş o yüzden gelememiş
Sağol canım bende iyiyim evet ya taşınacağız kısmetse. Daha var nisan gibi düşünüyoruz ama yavaştan bakıyorum evlere.Teşekkür ederim daha iyiceyim çok şükür ❤ Sen nasılsın? Gündüz kiralardan dert yanmıştın haklı olarak Taşınma durumunuz mu var ?
Gönlünüze göre bulursunuz ınslalahSağol canım bende iyiyim evet ya taşınacağız kısmetse. Daha var nisan gibi düşünüyoruz ama yavaştan bakıyorum evlere.
Benim evin toplam ölçüsü onun balkonun az büyük haliC Capanin Gururu Teyom senin balkonla kapışacak evlere bakıyım mı
Sağol canım inşallah balkonun kıymetini pandemi zamanı anladımGönlünüze göre bulursunuz ınslalah
Benim evin toplam ölçüsü onun balkonun az büyük hali
Kitabım yeni bitti daha karar veremedimHayırlı akşamlar canım ne okuyorsun şimdi?
Heee çok iyi olur Ama oralarda evler çok büyük değil diye biliyorumC Capanin Gururu Teyom senin balkonla kapışacak evlere bakıyım mı
Ya siz de en güzel imkanlara sahipsiniz metropolde. Ben anca balkonda kös kös oturayımGönlünüze göre bulursunuz ınslalah
Benim evin toplam ölçüsü onun balkonun az büyük hali
Ankarada büyük canım evler. merkezde çok büyük değil ama annemlerin oturduğu tarafta evlerde balkonlarda büyük (seninki kadar olmasada)Heee çok iyi olur Ama oralarda evler çok büyük değil diye biliyorum
Hadi inşallah güzel bir ev denk gelsinAnkarada büyük canım evler. merkezde çok büyük değil ama annemlerin oturduğu tarafta evlerde balkonlarda büyük (seninki kadar olmasada)
İnşallah canım ya. Ev az değil çok ama 2 günde ilanlar kalkıyorHadi inşallah güzel bir ev denk gelsin
Tayin dönemi de değil aslındaİnşallah canım ya. Ev az değil çok ama 2 günde ilanlar kalkıyor
Ben 50 diyorum başkan gaza geldim tutturamazssk da canımız sağolsun@Kurk Mantosuz Madonna
@cotard sendromu
@Brahma90
ssevilll
Yıllık hedeflerinizi belirtir misiniz? Tabloya ekleyeceğim
Aynı dertten muzdaribimBu kiralar niye uçmuş böyle