- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Bugün dü degil mi? Doğum günün kutlu olsun.Tum dileklerinin gerçek olduğu bir yıl olsun inşallahKendime doğum günü hediyesi
Eki Görüntüle 3018541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün dü degil mi? Doğum günün kutlu olsun.Tum dileklerinin gerçek olduğu bir yıl olsun inşallahKendime doğum günü hediyesi
Eki Görüntüle 3018541
Selamlarrr
Hele benim hele benim
Geçmiş olsun canım
@Eleadora Nasılsın canım:) İnşallah ağrın falan yoktur
Geçmiş olsun
Eniste boga imis bogalara laf yok .Gezmeye bayilir oysa icine balik kacmis galiba
Çok teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun kızlar Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah
Mutlu yıllarKendime doğum günü hediyesi
Eki Görüntüle 3018541
Teşekkür ederim canım bugün doğum günüm 24 oldukKeyifli okumalar. Doğum günün ne zaman bilmiyorum ama şimdiden kutlu olsun
Evet bugün, çok teşekkür ederim canımBugün dü degil mi? Doğum günün kutlu olsun.Tum dileklerinin gerçek olduğu bir yıl olsun inşallah
Ya çok teşekkür ederimMutlu yıllar
İlkinden daha mı kötü yoksa? Tez zamanda acil şifalar versin Rabbim sanaTeşekkür ederim herkese
Geçmiş olsun, umarım hafif geçer
İyi olmaya çalışıyorum diyelim buna da şükür, sürekli yatıyorum maalesef
Hayırlı yaşların olsun canımProfilimde artık 24 yazıyor
Teşekkür ederim TeyomHayırlı yaşların olsun canım
Mutlu yılların olsun kitaplarında çok güzelProfilimde artık 24 yazıyor
Teşekkür ederim canımMutlu yılların olsun kitaplarında çok güzel
Sağ ol limonsuzumBlack Light canım doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu yaşlara canımProfilimde artık 24 yazıyor
Güzel yaşlar diliyorumProfilimde artık 24 yazıyor
Nice mutlu yaşlara canım
Güzel yaşlar diliyorum
Valla 24 kitap diyeyim, fazlası olursa sevinirim. Benim hayatım hiç kontrolümde olmuyor@Kurk Mantosuz Madonna
cotard sendromu
Brahma90
@ssevilll
Yıllık hedeflerinizi belirtir misiniz? Tabloya ekleyeceğim
Profiline bakınca uykum geliyor handeValla 24 kitap diyeyim, fazlası olursa sevinirim. Benim hayatım hiç kontrolümde olmuyor