- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Katil........ uşakKayip tanrilar ulkesinde son 55 sayfadayim. Meraktan ölüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katil........ uşakKayip tanrilar ulkesinde son 55 sayfadayim. Meraktan ölüyorum
heeeee , hemi de enişte kargoya verdiAA Levaiz mi gönderdi
Yok tatlım hasta değilim yoğunum biraz sızıyorum eve gelinceHasta falan olma da gözlerin dinlenmiştir
Ballı seniğğğheeeee , hemi de enişte kargoya verdi
Dugumler yavas yavas cozuluyor ve ben şokKatil........ uşak
Geçmiş olsun canımTünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Bahar gelsin kalbimizde çiçekler açsın eski enerjilerimize geri dönelim
Hasta olanlara şifa diliyorum, bizde kurtulamadık bir türlü kızımda bende hasta gibiyiz yine. Hiç aktif olamıyorum
Kitaplarımı okuyorum neyseki Kayıp Tanrıları ne zaman yorumlayacağız fikirleri, görüşleri merak ediyorum.
Grupta Sefiller paylaşımları görüyorum bizde de 3 cilt eşimin okudukları arasında bana göz kırpıyor ama asla cesaret edemiyorum, Tutunamayanlar gibi olacak sonunu getiremeyeceğin diye
O zaman ben şimdi elimde ki iki kitap biter bitmez başlarsam sanırım anca biterGeçmiş olsun canım
Mart ayı ortak kitabımız sefiller
Geçmiş olsunBu ara biraz rahatsızım düzgün okuyamadım.
Hepimizin bütün sıkıntılarına hastalıklarımıza mübarek günde şifa diliyorum Allahtan
Ben de inatçılığımı anlattın sandıydımYalan mı yapmadın mı inatçılık , neyse çok şükür ulaşmış sevindim
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım Sefiller ile ne ilgisi var
Doğru sandıydınBen de inatçılığımı anlattın sandıydım
Ulan yapmayın şöyle onu sipoylırı görünce öyle hızlı basıyorum ki ayyKatil........ uşak
Eyvallah ciğerimAy selam vermeyi unutmuşum
Selamlar canım kızlarrr
Bonus cum geçmiş olsun canım sana da dua ederim bugün:)
Üst üste okuduğumuz kitaplar aynıymış ben de Martin okuyorum şu an 300'lerdeyim
Nasıl görünce böyle miUlan yapmayın şöyle onu sipoylırı görünce öyle hızlı basıyorum ki ayy