- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Geçmiş olsun nane yağı dışında aklıma bir şey gelmiyor. O da bana etki etmiyor, başkalarına ediyormuşyok canım baş ağrısı benimki. Pedi doğal kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun nane yağı dışında aklıma bir şey gelmiyor. O da bana etki etmiyor, başkalarına ediyormuşyok canım baş ağrısı benimki. Pedi doğal kullanıyorum
3 kitapta güzel hepsini severek okumuştum. Martini oku benceElim üç kitaba gidiyor.
Martin
Uğultulu tepeler
1984 ama kararsızım. Sen hangisini tavsiye edersin?
Tamamdır o zaman bu akşam başlayayım, tanışalım bakalım Martin'le3 kitapta güzel hepsini severek okumuştum. Martini oku bence
Martin bence bende başladımElim üç kitaba gidiyor.
Martin
Uğultulu tepeler
1984 ama kararsızım. Sen hangisini tavsiye edersin?
Mart ayının ilk haftasında olur büyük ihtimalle
İlk kez katılacağim çok merak ediyorumMart ayının ilk haftasında olur büyük ihtimalle
Ay yok yapılmadı. Ama Martin ve Germinal için yapılabilir. Çünkü okumayan kalmadı gibiİlk kez katılacağim çok merak ediyorum
Martin için yapıldı mı kaptan?
Olursa katılmayi çok isterim.
Ay çok iyiMartin bence bende başladım
Hoş geldinizTeşekkür ederim aradığım yeri buldum sanırım hangi kitabı okuduğumuzu bildirim sayfasına mı yazıyoruz buraya mı?
Teşekkür ederim hoşbuldumHoş geldiniz
Hoş geldinizHoşbuldummm
HoşbuldumHoş geldiniz
Yine gribim 15 gün iyi 15 gün grip şeklinde gidiyorum. Kaç kez seyrettim ama Dangal vardı, yine onu seyrettimBu ne sessizlik