HOTPOİNT ALIRKEN 2 KERE DUSUNUN.

Formalara yazık olmuş çocuklar çok üzülmemişlerdir umarım.
Maalesef cok fazla uzulduler. Su an da zaten yenisini alamam makinadan parcalarini toplamislar bantla yapismazmi diye soruyorlar. O kadar kiyafetleri var favorileri o formaydi ve artik yok. :'( Geri alsalar makinalarini ilk isim o paradan cocuklara forma alacagim.

Benimde bütün beyaz eşyalarım hotpoint
bir tek bulaşık makinamdan çok memnun değilim ama sıkıntım yok
bizimde formaları da yıkıyorum ki 3 senelik formalar 2 senedir yıka kurut yapıyorum aynı makinada hala birşey olmadı
ufak çizikler hariç
zaten yıkandıkça eskiyor yıpranıyor

makinaların yıllar içinde sıkma hızı düşebiliyor belki de diğer makinanız daha düşük sevirde çalışıyordu o yüzden çok sorun olmuyordu

Bende bulaşık makinasından hiç memnun değilim çamaşır makinasında toz deterjan kullanınca siyahlarda deterjanlı çıkıyor , bende çareyi sıvı deterjanla yıkamada buldum

Bir yakınım ünlü bir markanın yetkili servisinde çalışıyor. beyaz eşya alırken sadece marka değil, serisi çok önemli der hep. Çünkü çalıştığı markanın çamaşır makinesinde bir model varmış. hiç arıza şikayeti gelmiyor diye üretimini iptal etmişler.

Birde adamlar öyle malzeme kullanıyorlar ki, garantisi bittiği yıl bir bir arızalar çıkıyor meydana.

benimde çamaşır makinem bu marka şükür böyle birşey yaşamadım
beyaz eşya tam bir şans işi
geçmiş olsun arkadaşım

Geçmiş olsun arkadaşım cidden beyaz eşya şans işi bende beyaz eşyalarımin hepsinden çok çektim makinam su almıyor mecbur kendim şu döküyorum yoksa çamaşırlar leş gibi çıkıyor buzdolabı desen sözde nofrost ama kendi kendine kar yapıyor sonra eriyor yere halılara akıyor falan bulasik makinesi desen oda canı isterse güzel yıkıyor istemezse bazılarını pis bırakıyor bazilarini yıkıyor falan

Şimdiki makineler suya sabuna dokunmadan yıkıyorlar :)
Çamaşır makinesinde su arttırımı yapıyorlar, servise bir sor istersen. Benim makinemde az suyla yıkıyordu, sonra akrabamız bir parça değiştirdi, artık en azından camda su görünüyor.

Ya aynen benim camasirlarimda kokmuyor yumuşatıcı nedenki

Cik cik cik resmen kullaniyorlar bizi.

Sana da cok gecmis olsun arkadasim

Evet haklisin su hic gozukmuyor. Neymis acaba o parca?

Ya aynen benim camasirlarimda kokmuyor yumuşatıcı nedenki
Ben arastirmistim makina su alirken yumusaticiyida beraberinde aliyormus. Max seviye var onu asarsan ilk suda yumusatici telef oluyor. Extra durulama yaptirinca bu da 49 dk suruyor ancak oyle burnuma bir koku geliyor. Hani sirf koksun diye de zaten 3.5 saatlik programi 4.5 saate cikarmak eziyet oluyor

Ben kendi çamaşırmakinemde yumuşatıcı bölümünü ayda bir yıkarım oraya tortu oluşuyor ve taşıyor ondandır koku oluşmuyor

Ben kendi çamaşırmakinemde yumuşatıcı bölümünü ayda bir yıkarım oraya tortu oluşuyor ve taşıyor ondandır koku oluşmuyor
Haklisiniz da makina daha 1 haftalik. Ben de kontrol ederim 2 yikamada bir. Ama diyorum ya kokmuyor. Ancak extra durulama istiyor. Ki ben camasira cok hassasim. Normal gundelik camasirlara 40 derece, buharli temizleme, on yikama, ilave durumalayi dahil ediyorum. Sonra 1 de 49 dk extra durulama bana eziyet geliyor ancak kokuyor yumusatici cunku

Evet haklisin su hic gozukmuyor. Neymis acaba o parca?

küçük bir şeydi elinde gördüm, akrabam kendi serviste olduğu için geldi benim makinemi yaptı ama normalde de yapıyorlar mı, yoksa o çok su alan modelin parçasını mı taktı bilmiyorum.

Tum beyaz esyalarim Bosch . Hotpoint arkadsm aldi o da memnun dgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…