- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Evet maalesef sans isi kizdigim ne biliyor musunuz? Eve gelmeden karar veren bir servis ve sanki ilk kez forma yikiyormusum gibi gordugum muamele. Diger makinada yaptigimin aynisini uyguladim ama sonuc uzucuydu. Zaten cocuklara zor bela almistim formalari mahvolduÜzüldüm. ..
benim butun beyaz esyalarim hotpoint
şükür sorunum yok 2 yildir...
sanırım bu isler gercekten de dendiği gibi biraz şans meselesi...
Ben de o kervana katildim maalesef. Benim amacimda birilerini bilgilendirmek ve karar verirken iyi karar vermelerini saglamak5 yıl kadar önce -modelini tam hatırlamıyorum ama- Indesit'gillerden bir çamaşır makinesi kullanıyordum. Çamaşırlar nasıl leş gibi kokardı anlatamam, yıkamadan önce daha iyi kokarlardı cidden, üstüne çamaşırlara zarar verirdi, deterjanı iyi durulamazdı. Çevremde Ariston çamaşır makinesi kullanıp da çok memnunum diyen kimseyi de görmedim.
ise yarar mi dersiniz?Ev eşyaları tamamen şans bence. Her markadan şikayetçi bulunabilir bana göre. Beyaz masaya başvursanız? En azından ilgisiz müşteri hizmetlerini şikayet edebilirsiniz.
benım oglumunda butun formaları lısanslı ve ısmı yatırılmıs durumda
fakat o ısımler hep soyuluyor
emınmısınız makıneden olduguna?
Evet maalesef sans isi kizdigim ne biliyor musunuz? Eve gelmeden karar veren bir servis ve sanki ilk kez forma yikiyormusum gibi gordugum muamele. Diger makinada yaptigimin aynisini uyguladim ama sonuc uzucuydu. Zaten cocuklara zor bela almistim formalari mahvoldu
Çocuklara üzüldüm, talihsizlik yaşamışsınız.
Servis sektöründe çalışıyorum ve siz eve servis talep etmediğiniz müddetçe evinize servise gelemezler.
Siz sanırım şikayet amaçlı aramışsınız onları, onlarda mantıkları çerçevesinde durumu izah etmişler.
Dilerseniz çağrı merkezini arayıp servis talebinde bulunabilirsiniz. Reddetme şansları yok.
Tek bir ürün üzerinden markayı karalamanızı doğru bulmadım açıkçası.
Zaten surekli bir bahaneleri var. Ayni fiyata bosch camasir makinasi vardi keske ondan alsaydim. Cok pismanim 1450 tl para odedim.Arkadaşım ariston buzdolabı almıştı yeni evliyken memnun kalmadı servisin söylediği sıcak iklimden dolayı bu bölgede soğutmazmış yanlış iklim dolabı seçmişsiniz dediler sonra değişim oldu ama ondanda memnun kalmadı diye hatırladım , banada o vakit çok saçma gelmişti,
Marka ilgili olsaydi ve sacma sapan bir sebep bulmasaydi elbet markaya yonelmez, makinaya odaklanirdim. Ama musteri hizmetleri yeterince alakasiz. "Aman beaaaa"der gibi bir tavir icerisindeler. Firma musterisine ilgili olsa bunlar olmaz zaten.
Anliyorum siziBu şikayetinizin diğer yıkamalarda da geçerli olması gerekiyor, eğer teste tabi tutulmasını istiyorsanız servis geldiğinde bunu onlara söyleyip makinenizi götürmelerini ve denenmesini istediğinizi belirtin.
Hakkınızı her türlü arayabilirsiniz.
Tam olarak anlamadığım kısım; formalar parçalandı mı, yoksa isimler numaralar mı söküldü? Çamaşırlarınızda delikler vs mi oluştu? Sıkıntı tam olarak nedir?
Anliyorum sizi. Formanin uzerindekileri soydu. Kullanici hatasi demisler iyi de ben bu formayi 1 yila yakindir yikarim zerre kadar bir sey olmadi. Beko makinamda 30 derece 800 devir 1.5 saat ve perwolle yikardim. Bunda da aynisini yaptim. Deviri 1200 den 800 e dusurdum. Diger yikamalarimda da 1200 deviri hep 800 devire dusuruyorum. Mesela camasirlarim makinadan cikinca hic yumusatici kokmuyor. 9 kg lik diye max. A kadar yumusatici dolduruyorum bana misin demiyor.Bu şikayetinizin diğer yıkamalarda da geçerli olması gerekiyor, eğer teste tabi tutulmasını istiyorsanız servis geldiğinde bunu onlara söyleyip makinenizi götürmelerini ve denenmesini istediğinizi belirtin.
Hakkınızı her türlü arayabilirsiniz.
Tam olarak anlamadığım kısım; formalar parçalandı mı, yoksa isimler numaralar mı söküldü? Çamaşırlarınızda delikler vs mi oluştu? Sıkıntı tam olarak nedir?
ise yarar mi dersiniz?
Zaten surekli bir bahaneleri var. Ayni fiyata bosch camasir makinasi vardi keske ondan alsaydim. Cok pismanim 1450 tl para odedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?