Yanlış anlayıp karşı tarafı savunduğumu düşünmediğin için teşekkürler, anlayışlı birisiniz gördüğüm kadarıyla.
1 yılda yıpranmış olabilir mi şans eseri o makinaya denk gelmiştir diye düşünebilir miyiz bilmiyorum?
Bende yeni değiştirdim makinemi, sizin gibi keyfi olarak. Yıkıyorum yıkıyorum hep lekeli çıkıyor. Yani makineye attığım gibi değil, terlediğimiz için atıyorum mesela bi bakıyorum üzerinde bir sürü leke. Yağ lekesi gibi.
Bulduk sonra sebebini ama buluncaya kadar nefret ettim makineden ki çok iyi bir markadır. Deterjan gözünde sıvı deterjan koyduğunuzda aşağıya indirmeniz gereken bir mandal varmış, ben onu indirmeden deterjanı koyduğum için su almadan direk deterjan çamaşırlara ulaşıp leke yapıyormuş. O mandalı indiriyorum ve deterjan makine suyunu alıncaya kadar çekmecede kalıyor benim çamaşırlar da lekelenmiyor.
Eski makinem yumuşatıcısını yumuşatıcı sırası gelmeden alırdı, sonuç çamaşırlar kazık gibi ve kokusuz. Başında beklerdim o sırada koyardım yumoşu.
Makinenizi bi kontrol edebilir misiniz, yumuşatıcıyı ne zaman çekiyor? Ya da yıkama sonrasında yumuşatıcı hala çekmecede kalıyor mu?