- 25 Nisan 2011
- 54
- 0
-
- Konu Sahibi karacagumus
bir hafta oldu kullanmaya başlayalı 1,5 cm inceldim bile önerilen şekilde bir ay kullanırsam istediğim sonucu alacağımı düşünüyorum şimdilik tavsiye ederim yani tatlım
alıp da kullanırsan sen sonucunu yaz bana olur mu merak ediyorum etkisi aynımı olur
selam kizlar,
almanyaya gönderim yapan bir site biliyomusunuz?
canım bizim aldığımız sitede yurt dışına gönderim varmış, ama kargo ücreti biraz tuzlu sanırım. bi arkadaşımız daha alacaktı almanyadan öyle olunca vazgeçti, trden eşi alıp götürücek giderken.
ben bugün sipariş verdim kapıda ödeme seçeneğiyle ürün+ kargo = 44 lira
canim teekür ederim hangi arkadas o eger bende taniyosam belki esi benim icinde alirda bende ona yollarim parayi :) bide siteyi özelden mesaj atarmisin bana siteyi
böyle şeyleri dikkatli kullannmak lazım sağlığa zararlı olabilir.
senin için şimdi firmayı aradım canım, tek ürün kargo bedeliyle 45 euro dediler, ama bi kampanyaları varmış 5 ürün alırsan 6.sı bedavaymış ve kargo ücretide almıyolarmış ücrette 125 euro dediler.
ayy bende resmen adamların reklamını yapıo gibi oldum ama inanın öyle değil. 1 takım cuma zayıflama yarışmasındayım ben, orda kullanan arkadaşlar var ve çok memnunlar. o yüzden ben dahil herkes faydalansın istedim :)
doğru söylüyosun canım, ama tamamen bitkisel bi ürünmüş ( hoşş kimse benim yoğurdum ekşi demez dimii ) aslında bende bu tip şeylerin sağlığı etkiliyeceğini düşünenlerdendim ama bu ürünü kullanan arkadaşlarım hiç bi yan etki görmediler, sürüncee çok yanmanın dışındaben kendime onları referans alarak sipariş verdim. eğer en ufak bi tereddütleri olsaydı sölerlerdi.
tabi bünyeden bünyeyede farkeder bu durumlar, onda iyi etki eden bende etmeyebilir.
balcım dogru söyle fırmayla her hangı bı bagın yok dımıı bu ne reklam kokan bı msjsenin için şimdi firmayı aradım canım, tek ürün kargo bedeliyle 45 euro dediler, ama bi kampanyaları varmış 5 ürün alırsan 6.sı bedavaymış ve kargo ücretide almıyolarmış ücrette 125 euro dediler.
Ayy bende resmen adamların reklamını yapıo gibi oldum ama inanın öyle değil. 1 takım cuma zayıflama yarışmasındayım ben, orda kullanan arkadaşlar var ve çok memnunlar. O yüzden ben dahil herkes faydalansın istedim :)
doğru söylüyosun canım, ama tamamen bitkisel bi ürünmüş ( hoşş kimse benim yoğurdum ekşi demez dimii ) aslında bende bu tip şeylerin sağlığı etkiliyeceğini düşünenlerdendim ama bu ürünü kullanan arkadaşlarım hiç bi yan etki görmediler, sürüncee çok yanmanın dışındaBen kendime onları referans alarak sipariş verdim. Eğer en ufak bi tereddütleri olsaydı sölerlerdi.
Tabi bünyeden bünyeyede farkeder bu durumlar, onda iyi etki eden bende etmeyebilir.
canim ben sizi taniyorum merak etme bende 4.takimdaydim elif seninda kullandigini biliyorum :) tesekür ederim benim icin ugrasmissin ama hakketen cok pahaliymis sanirim biraz ertelemen gerekicek ama sen bana siteyi mesaj atta müsait oldugum zamanda bi bakayim
balcım dogru söyle fırmayla her hangı bı bagın yok dımıı bu ne reklam kokan bı msj
şaka bı yanada aldık bakalım dayanbılıcekmıyız acısına
özelden msj attım canım.
puahahah firma sahipleri bunu okusa hayrına bi ürün gönderirdi bana heralde. sinem ben öğlen arası gidip mezura aldım sürmeden önce ölçcem kendimi pauahahah
selam kızlar internetten biber hapı alıp kullanmıştım 5 kilo vermiştim doğumdan sonra bölgesel kilolar oldu şu an emziriyorum kullanamıyorum onu tekrardan bide ölenler oldu tedirgin oluyor insan, jelini almaya karar verdim kullananınız varmı ?