Hot Couture Parfüm

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
45
Kırıkkale
merhaba
arkadaşlar bu parfümü kullanan varmı.hot couture çok güzzel kokusu.bulamıyorum.nerden alabilirim acaba................

parfümü bilmem ama senin avatarın beni öldürecekk:roflol::roflol::roflol ne kız öle yazık az daha koymaya devam edrsen en sonunda kopacak haa:roflol::roflol:

ben kullandım arkadaşım bu parfümden.kokusu çok güzel.tam kış kokusudur.ben açık parfüm kullanıyodum.sen gerçeğini mi almayı düşünüyorsun.belkiboyner mağazalarında vardır

Bende kullandım çok hoş bir kokusu vardır.Hala üretimde olan bir parfüm tüm parfümerilerde bulabilirsin gibi geliyor bana.

orjinalinin fiyatı nedir arkadaşlar?ya ben hiç kıyamıyorum paraya.orjinal alamıyorum o yüzden :)

ben de kullandım, daha doğrusu annem kendine diye almıştı ben üstüne yattım:)) çok çarpıcı bi parfüm gerçekten
şu an fiyatı 140-150 lira arasında olması lazım biz alalı 2 seneyi geçti

bu parfümü ben kampanyadan almıştım 30cc liği 30 ytl idi..tekin acardan almıştım ama 1-2 sene önceydi sanırım..

merhaba
arkadaşlar bu parfümü kullanan varmı.hot couture çok güzzel kokusu.bulamıyorum.nerden alabilirim acaba................

Slm. Bende birkaç sene önce açığını almıştım. Gıvency 'ye ait bir koku. Çok beğendim sürdüğümdede herkes beğeniyodu ama sonra aynısının orjinalini aldım asla iltifat alamadım kalıcı olmadı bende orjınali nedense. Ama beğendiğim bir koku.

acayip beeniorum bende bu kokuyu ama klasiğini dierlerini beenmiorum alıcaksanız sakın boynerlerden falan almayın sakın çok pahalı geçenlerle boynerden givenchy ange o demon almıştım 100ml ye 240 tl werdim aynı parfüme tekin acarda baktım 170 tl ye gördüm nası olduumu siz düşünün artık :)

Sözünü ettiginiz parfüm bu olsa gerek ben kokusunu tanimiyorum ama deneyecegim kisa zamanda..

Son düzenleme:
Ayyy bu kokuyu tek beğenmeyen benim galiba..:dilcikar:
Şişenin yarısına bile gelmeden canım arkadaşıma hibe ettim.:1hug:
Kitap karşılığı takas ettik..zemuszemus

canim bu galiba degil mi??
yurtdisinda alisveris sitelerinde rahatlikla var,bence türk alisveris sitelerine bi göz atyerimseniben

Son düzenleme:
Ayyy bu kokuyu tek beğenmeyen benim galiba..:dilcikar:
Şişenin yarısına bile gelmeden canım arkadaşıma hibe ettim.:1hug:
Kitap karşılığı takas ettik..zemuszemus
Ben de beğenmiyorum hatta iğrenç diyebilirim.Her parfümü az da olsa beğenirim aslında ama sadece lancome hypnose ve bu çok kötü geliyor.

bnde d&p de denedm bu parfümü hiç beğenmedm. ama bi arkadaşım sıkmş üstüne hot couture deynce çok şaşırdm onda baya güzel durmştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…