Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[UGİVENCHY HOT COUTURE EDP BAYAN PARFÜM 30 ml
Hot Couture Kadını: Hot Couture kadını modayı yakından takip eden,her koleksiyonu kendine yakıştıran; seçkin, zarif, her koleksiyonu kendine yakıştıran; seçkin, zarif,Aynı zamanda baştan çıkarıcı modern bir kadındır.
Parfüm Ailesi: Çiçek - Ağaç - Meyve :
Hot Couture''ün parfüm ailesine tıpkı ikinci tenimiz haline gelen seçkin bir zevk iksiri denebilir.Hot Couture tam anlamıyla tutkulu, mükemmeliyetçi kadının parfümü haline gelmiştir.Frambuaz,yasemin ve beyaz miskten oluşmaktadır. Hot Couture Parfüm Notaları
Tepe Notası: Frambuaz
Orta Notası: Manolya
Dip Notası: Vetiver, Amber
]/U]
kızlar... bu koku hangi dolumcuda orjinaline en çok benziyor... orjinali harika akşam dp de denedim ama dolum olduğu çok belli oldu fark çok vardı, yani ben dolum alacağım ama orjinale en yakın olanını bulmak istiyorum..kimler nereden kullanıyor yazabilirmisiniz ltfn hepsini tek tek deneyeceğim..:78:
Yıllardır kullandigim tek parfüm... sahtesini günlük orjinalini ozel günlerde kullaniyom kiyamiommerhaba
arkadaşlar bu parfümü kullanan varmı.hot couture çok güzzel kokusu.bulamıyorum.nerden alabilirim acaba................
nasıl ya 30luklarla 100lüklerin alkol oranlarıyla oynuyorlar mı? yaparlar mı öyle bir şey cidden? sanmam ya..bu parfüm çok kalite kokuyor alan pişman olmaz (piyasadaki 30 cc likler kalıcı değil 100 cc lik normal şişesini alın küçük olana alkolü basmışlar)