• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hot Couture Parfüm

[UGİVENCHY HOT COUTURE EDP BAYAN PARFÜM 30 ml

Hot Couture Kadını: Hot Couture kadını modayı yakından takip eden,her koleksiyonu kendine yakıştıran; seçkin, zarif, her koleksiyonu kendine yakıştıran; seçkin, zarif,Aynı zamanda baştan çıkarıcı modern bir kadındır.

Parfüm Ailesi: Çiçek - Ağaç - Meyve :
Hot Couture''ün parfüm ailesine tıpkı ikinci tenimiz haline gelen seçkin bir zevk iksiri denebilir.Hot Couture tam anlamıyla tutkulu, mükemmeliyetçi kadının parfümü haline gelmiştir.Frambuaz,yasemin ve beyaz miskten oluşmaktadır. Hot Couture Parfüm Notaları
Tepe Notası: Frambuaz
Orta Notası: Manolya
Dip Notası: Vetiver, Amber
]/U]

kızlaaaar bu koku çok harikaaaaaaaa....deneyin mutlakaaaa

kızlar... bu koku hangi dolumcuda orjinaline en çok benziyor... orjinali harika akşam dp de denedim ama dolum olduğu çok belli oldu fark çok vardı, yani ben dolum alacağım ama orjinale en yakın olanını bulmak istiyorum..kimler nereden kullanıyor yazabilirmisiniz ltfn hepsini tek tek deneyeceğim..:78:

kızlar... bu koku hangi dolumcuda orjinaline en çok benziyor... orjinali harika akşam dp de denedim ama dolum olduğu çok belli oldu fark çok vardı, yani ben dolum alacağım ama orjinale en yakın olanını bulmak istiyorum..kimler nereden kullanıyor yazabilirmisiniz ltfn hepsini tek tek deneyeceğim..:78:

cnm lavinia diye bi marka var makromarketlerde satılıyo
bence en yakını o
benim deneyimim o yani

givench hot couture bı donem bende kullandım .ılk sıktıgında begenmıyorum ama yayıldıkca begendıgım baharatlı bır koku

ben de bugün aldım bu kokudan güzel ama öyle aman aman birşey değil çok tanıdık geldi hatta kokusu zaten bence bütün kadın parfümleri birbirine benziyor:25:

merhaba
arkadaşlar bu parfümü kullanan varmı.hot couture çok güzzel kokusu.bulamıyorum.nerden alabilirim acaba................
Yıllardır kullandigim tek parfüm... sahtesini günlük orjinalini ozel günlerde kullaniyom kiyamiom:KK49:

bu parfüm çok kalite kokuyor alan pişman olmaz (piyasadaki 30 cc likler kalıcı değil 100 cc lik normal şişesini alın küçük olana alkolü basmışlar)

bu parfüm çok kalite kokuyor alan pişman olmaz (piyasadaki 30 cc likler kalıcı değil 100 cc lik normal şişesini alın küçük olana alkolü basmışlar)
nasıl ya 30luklarla 100lüklerin alkol oranlarıyla oynuyorlar mı? yaparlar mı öyle bir şey cidden? sanmam ya..

ben hepsi burada dan aldım 30 luğunu çantama koyup kullanırım diye.eskiden aldığım 100 cc likle koku aynı ama kalıcılığı yok.bi saate gitti.bilmiyorum artık tam sebebini.

Back