• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hot Couture Parfüm

valla bana gore enn mukemmel parfum. :)
ama otobuste bir gun kahvaltı yapmadıgım için midem bulandı.üzerimde de o parfum vardı. parfumden de bulandı.midem bulanınca her turlu kokudann tiksinirim.o günden beri ne zaman hotcouture sıksam midem bulanır direkt.ben de kullanamıyorum :( ama mukemmel,oldukca etkileyici
[/B]

[UGİVENCHY HOT COUTURE EDP BAYAN PARFÜM 30 ml

Hot Couture Kadını: Hot Couture kadını modayı yakından takip eden,her koleksiyonu kendine yakıştıran; seçkin, zarif, her koleksiyonu kendine yakıştıran; seçkin, zarif,Aynı zamanda baştan çıkarıcı modern bir kadındır.

Parfüm Ailesi: Çiçek - Ağaç - Meyve :
Hot Couture''ün parfüm ailesine tıpkı ikinci tenimiz haline gelen seçkin bir zevk iksiri denebilir.Hot Couture tam anlamıyla tutkulu, mükemmeliyetçi kadının parfümü haline gelmiştir.Frambuaz,yasemin ve beyaz miskten oluşmaktadır. Hot Couture Parfüm Notaları
Tepe Notası: Frambuaz
Orta Notası: Manolya
Dip Notası: Vetiver, Amber
]/U]

güzel ama çok güzel degil bence, vanilya olmadıgı için koku tam oturmuyor bende

ya kızlar bu hot coutureyi onceden kullanmıstım ben cok hosuma gtmıstı..cok kalıcıydı fakat gecenlerde dp harıcı bı yerden aldm kokuyla alakası yok ya resmen farklı.. satılan yere gore değışıklık gosterıyor.. eger acık parfum alınacaksa dikkat etmek gerekiyo böyle seylere.. ama fıyat farkıda oluyor ya mesela dpden 50liği 13e alıyordum en son gttığım yerde 50liği 8e aldım şişeyle gttim.. şişe olmazsa 10tl.. yani 2 3 lira için abuk subuk koku yapmışlar iğrendim :S

ya kızlar bu hot coutureyi onceden kullanmıstım ben cok hosuma gtmıstı..cok kalıcıydı fakat gecenlerde dp harıcı bı yerden aldm kokuyla alakası yok ya resmen farklı.. satılan yere gore değışıklık gosterıyor.. eger acık parfum alınacaksa dikkat etmek gerekiyo böyle seylere.. ama fıyat farkıda oluyor ya mesela dpden 50liği 13e alıyordum en son gttığım yerde 50liği 8e aldım şişeyle gttim.. şişe olmazsa 10tl.. yani 2 3 lira için abuk subuk koku yapmışlar iğrendim :S

evet takliti mide bulandırıyo.bende o hataya düştüm taklidini aldım kullanamıyorum.orjinali çok güzel ama pahalı işte...

tekin acar da sevil de falan var pino parfümeride de var yani ulaşılması zor bir parfüm değil. ben kullanıyorum meyveli bi koku çok güzel. özellikler kazaklarda çok kalıcı. kolay bulunmasına rağmen ayağa düşmüş bi parfüm değil o yönüde güzel.

rica ederim canım,bence en güzel baharatlı koku, dior addict , 1 sene kadar kullanmıştım bunu ve acayip kalıcı ve etkileyici bir koku

hımm..peki dpsi varmı?
önce dpden almak istiyorum daha sonra orjınalını.. tenime uyusup uyusmadıgını anlamak ıcın

Back