• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlantıııı

Boris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
18
3
1
36
Merhabalar ilişkimiz yok ama birbirmizden hoşlanıyoruz instagramda hikayesini benden gizlemiş sizce neden olabilir?

Belki herkese gizlemiştir sadece görmesini istediği kişiye açmıştır.

İş arkadaşlarımız var hepsinde açık bende ise kapalı hoşlandığına gelince ise bir kaç hareketini gördüm bana karşı ve arkadaşlarının imada bulunması var tabi bir de aynı yerde çalışıyoruz

İş arkadaşlarımız var hepsinde açık bende ise kapalı hoşlandığına gelince ise bir kaç hareketini gördüm bana karşı ve arkadaşlarının imada bulunması var tabi bir de aynı yerde çalışıyoruz
Sen o imalara bakarak hoslandigindan emin olma bence

Ben çok yakın bulduğum kişilere açarım hikayemi. Diğerlerine kapalı mesela. Bence senden gizlemesi tuhaf

Hoşlanan biri bence böyle birşey yapmaz. Birde bu durumdan haberiniz olacağını bile bile. Yanlış anlamış olabilir misiniz

Ben çok yakın bulduğum kişilere açarım hikayemi. Diğerlerine kapalı mesela. Bence senden gizlemesi tuhaf
Bazen diyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye veda yemeğine girmiştik bir arkadaşın ben diğer cinsten arkadaşın yanına oturacaktım gözlerini büyütüp ters ters bakmıştı sonra ben başka yere oturdum ona benim olduğum sıraya oturdu o kadar masadan daha bir kaç tane daha anımız var

Hikayede ne vardı önemli ve yanlış anlama ihtimaliniz çok yüksek. Erkekler böyle imalarla kaş gözle falan iş yapmıyor, hayat tecrübemin bana öğrettiği. İsteyen adam bir şekilde ortam vakit ayarlıyor ve çıkıyor karşına açıkça söylüyor

Hikayede ne vardı önemli ve yanlış anlama ihtimaliniz çok yüksek. Erkekler böyle imalarla kaş gözle falan iş yapmıyor, hayat tecrübemin bana öğrettiği. İsteyen adam bir şekilde ortam vakit ayarlıyor ve çıkıyor karşına açıkça söylüyor
Bencede farklı bir bakış açısı

Uzak dur derim görmeni istemedi şey var demektir buda partneri olabilir dikkat ey

Bosanma davaniz daha btmemis once onu bitirin derim daha saglikli dusunursunz

Back