- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.978
- 498
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
size çocukça taktik vs yapmıyordur değil mi?diğer kız istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum. ki bence iyi geçmiş gibi görüşme. ama dediğiniz gibi anlamamıştır belki de neticede onun içini bilemem...
Benim açıkçası beklentim yok. Hatta şu aşamada biriyle görüşmek için o kadar yol gitmiş bende aynı duygular içerisindeyim dese bile bir dururum. Çünkü benim amacım rahatlamak, arkadaşlarım bu konuyu biliyordu. Yine konuştuk konuş kurtul aklından çıkar diyorlar. Bende düşündükçe benzer düşünmeye başladım.Hayatına yeni birisi girmiş, şu an söylemeniz etik değil. Hislerinizi gömün, gerekirse terapiye gidin vs ama hayatından sessiz sedasız çıkıp gidin. Belki bir ihtimal sizin aslında onun için çok değerli olduğunuzu anlayıp kaybetmek istemez. Ama bunu arkadaşça hislerle size ifade ederse siz yine anlamazdan gelip hayatınızdan çıkarın. İletişimi kesin. Kimse sonsuza dek iletişime geçmeye çalışmaz zaten. Kendinize değer verin, eskisinden daha güzel daha özgüvenli daha kendini geliştirmiş bir insan olun. Yakın zamanda benzer süreçten geçip atlatmış birisi olarak söylüyorum. Ben açıkça söylemiştim olamayacağını bile bile. Ama şu an geldiğim yer de çok güzel. Her gördüğünde dibinin düştüğünü görmek o kadar keyifli ki
Ben ilgisi olduğunu biliyordum ama, konuşunca o da itiraf etti zaten. Ama imkansız bir durumdu. Şimdi doğru şeyi yaptığım için çok güçlü hissediyorum, aramızda değişen şey benim çizgiyi çekmem ve kendime, hayatıma değer vermem, onun da egosunu şişirmesi oldu. O olduğu yerde saydı, ben ilerledim. Aynı şeyi onunla hiç konuşmadan da yapabilirdim ama hem kendime hem ona olan saygımdan açıklama yapmadan mesafe koymak istemedim, ona neden mesafe koyacağımı açıkladım. Şimdi şimdi farkediyorum aslında o saygıyı da haketmiyormuş, hiç söylemesem belki daha iyi olurdu.Benim açıkçası beklentim yok. Hatta şu aşamada biriyle görüşmek için o kadar yol gitmiş bende aynı duygular içerisindeyim dese bile bir dururum. Çünkü benim amacım rahatlamak, arkadaşlarım bu konuyu biliyordu. Yine konuştuk konuş kurtul aklından çıkar diyorlar. Bende düşündükçe benzer düşünmeye başladım.
Siz olumlu dönüş beklemeyerek dediniz nasıl hissettiniz sonrasında, neler değişti?
Teşekkür ederim çok zor oldu mesaj atmak ama en son ben mi uydurdum diye düşündüm. Hislerim de kuvvetlidir ama ikileme düştüm. Aslında her şeyi doğru anladığımı ve her şeyin benim düşündüğüm gibi olduğunu gördüm. Yani olan o uğraşmak istemedi ve ona tepsiyle sunulan fırsatı değerlendirmek istedi. Bunun haricinde de ilgimi bildiği için beni de köşede tutmak istedi. Ayrıca o kıza da değer vermediğine eminim. Çünkü ona ilgisini belli etmiş biri varken karşısında hala bir seyler konuşmaya devam etti. Başka biri olsa net şekilde kızı sevdiğini dile getirir ve rahatsız olurdu. Aksine iletişim kurmaya devam etmek için ısrar etmezdi. Hani şunu da anlamak sahiden güç karşında seni anlayan sohbet edebileceğin sana bir şeyler katmış ki bunu da kaç kez dile getirmişsin bugünki konuşmada bile dile getirdi. Böyle bir kız var. Madem bu kadar değerliyim o zaman başkasına neden yöneliyorsun ne kadar tutarsızlık.Böyle bir şey yok ya, canın istediğinde flört edeceksin hislerini egonu tatmin edeceksin, işine gelmediğinde arkadaş gibi davranacaksın, yok ya. Benimki de aynı durumdu. İçiniz rahat ettiyse ne güzel. Biz hala karşılaşıyoruz, bir de pişkin pişkin muhabbet etmeye çalışıyor benimle yüzsüz. Ama dediğiniz gibi onu anlayan çok iyi bir arkadaşı kaybetti. Hem karnım doysun hem köftem dursun, yok öyle. Tebrik ederim cesaretiniz için sizi de, kendinizle gurur duyun dürüst ve onurlu davrandığınız için
Muhtemelen sizin karşınızda eziklik hissediyordur, klasik erkek egosu, kolay idare edebileceği kıza yönelmiştir. Hayırlısı olsun, herkes layığını bulurTeşekkür ederim çok zor oldu mesaj atmak ama en son ben mi uydurdum diye düşündüm. Hislerim de kuvvetlidir ama ikileme düştüm. Aslında her şeyi doğru anladığımı ve her şeyin benim düşündüğüm gibi olduğunu gördüm. Yani olan o uğraşmak istemedi ve ona tepsiyle sunulan fırsatı değerlendirmek istedi. Bunun haricinde de ilgimi bildiği için beni de köşede tutmak istedi. Ayrıca o kıza da değer vermediğine eminim. Çünkü ona ilgisini belli etmiş biri varken karşısında hala bir seyler konuşmaya devam etti. Başka biri olsa net şekilde kızı sevdiğini dile getirir ve rahatsız olurdu. Aksine iletişim kurmaya devam etmek için ısrar etmezdi. Hani şunu da anlamak sahiden güç karşında seni anlayan sohbet edebileceğin sana bir şeyler katmış ki bunu da kaç kez dile getirmişsin bugünki konuşmada bile dile getirdi. Böyle bir kız var. Madem bu kadar değerliyim o zaman başkasına neden yöneliyorsun ne kadar tutarsızlık.
Benim karşılaşma durumum yok neyseki. Sizin için sürekli görmek üzücü...
Evet akıllı ve uyanıksın diyordu son konuşmada, ne kadar uyanıksam artık:) Hayırlısı böyleymiş.Muhtemelen sizin karşınızda eziklik hissediyordur, klasik erkek egosu, kolay idare edebileceği kıza yönelmiştir. Hayırlısı olsun, herkes layığını bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?