• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alınganlık mi ediyorum?

Herkese merhabalar.

Daha önce de bununla ilgili konum bulunmakta. Bazen hareketlerimi tartamiyorum o yüzden sizlerin objektif yorumlarına ihtiyacım var.

Genel olarak ilgiyi seven, ve ilgi vermeyi seven biriyim ama bunu karşılıksız yapamam. İstediğim ilgiyi goremedigimde hircinlasiyorum. Erkek arkadaşımla bir senedir ilişkimiz var ve bu konuya taktım. Bugünden örnek vereyim. Erkek arkadaşımin ailesi yazları köye gidiyor, o da bayramda onların yanına geçti. Kalabalık aileler. Herneyse fazla iletişim kuramadik. Bundan şikayet de etmedim. Her seferinde ozledigimi belirttim. Bugün sabaha karşı geldiler. Öğlen gibi uyandı, ben de bir arkadaşımla gorustum. Sonra da konuşmak için aradim. Çünkü bugün için konuşmak istemiştim sesini özlemiştim... Bu ara iste ve evde çok problem yaşadım içten içe yalnız hissediyordum.. onunla konuşurken rahatliyorum. Meşgule attı beni. Ablasına gideceklermis güzel bir dille konusamayacagimizi yarın konusabilecegimizi söyledi. Tavır yaptım biraz. Bazen böyle durumlar yaşıyoruz ben biraz fevri ve tezcanliyim. Bilmiyorum, abartiyor muyum?
Her ne olursa olsun bunu mesajla degil, telefonu acip 2 dk izah etmekle size deger verdigini hissettirebilir. Ama erkek işte. Kapasite bu kadar. Siz de boru degilsiniz burada. Onlar ailesi ise siz de hayatinin bir parcasisiniz. Cok mu zormus telefonu acip 2 dk ayirmak. Bu kadar da meşguliyet fazla degil miymis? Ayyy sinir oldum. Öküz. Ayrica bu aile yaninda telefonla konusmayan erkekleri pasif karakterde görürüm. Cogu böyledir gercekten. Dizlerinin dibinde otursun pit pit peslerinde dolansin. Sizi de sinir krizine sokmasin madem. :sinirli:

Her ne olursa olsun bunu mesajla degil, telefonu acip 2 dk izah etmekle size deger verdigini hissettirebilir. Ama erkek işte. Kapasite bu kadar. Siz de boru degilsiniz burada. Onlar ailesi ise siz de hayatinin bir parcasisiniz. Cok mu zormus telefonu acip 2 dk ayirmak. Bu kadar da meşguliyet fazla degil miymis? Ayyy sinir oldum. Öküz. Ayrica bu aile yaninda telefonla konusmayan erkekleri pasif karakterde görürüm. Cogu böyledir gercekten. Dizlerinin dibinde otursun pit pit peslerinde dolansin. Sizi de sinir krizine sokmasin madem. :sinirli:
Aynilarini söyledim ben de saydım baya saydirdim :) yaaa hiç değilse iki dk konusabilirdi tamam o iki dk uzardi ama uzamazdi böyle :) baya bir saydirdim ben de napayım. Asıl yarın saydircam telefonda :)

Aynilarini söyledim ben de saydım baya saydirdim :) yaaa hiç değilse iki dk konusabilirdi tamam o iki dk uzardi ama uzamazdi böyle :) baya bir saydirdim ben de napayım. Asıl yarın saydircam telefonda :)
Ohhh iyi yapmissiniz. İşte olur müsait olmaz acamaz, anlayis gösterirsin. Neymiş ev gezmesine gidecekmiş hasbam telefonu acamiyor.. Eee bu ne sacmalik yani.. Anlayis gösterseydiniz tekrar tekrar devam ederdi bu sacmaliklara. Öyle erkek dedigin varlik anlayistan falan anlamiyor. Böyle bidir bidir yiceksin basinin etini ancak anliyor. Sonra biz dirdirci oluyoruz. Ne demisler "söyleyene degil, söyletene bakmak lazim". Tepki vereceksiniz ki tekrarlamayacak. :KK19:

Ohhh iyi yapmissiniz. İşte olur müsait olmaz acamaz, anlayis gösterirsin. Neymiş ev gezmesine gidecekmiş hasbam telefonu acamiyor.. Eee bu ne sacmalik yani.. Anlayis gösterseydiniz tekrar tekrar devam ederdi bu sacmaliklara. Öyle erkek dedigin varlik anlayistan falan anlamiyor. Böyle bidir bidir yiceksin basinin etini ancak anliyor. Sonra biz dirdirci oluyoruz. Ne demisler "söyleyene degil, söyletene bakmak lazim". Tepki vereceksiniz ki tekrarlamayacak. :KK19:
Ahaha ya çok tatlisinnn:)) ne demişler ne çok sikacaksin ne de çok aşırı anlayışlı olacaksın. Ben zaten memleketteyken anlayış gösterdim hadi telefon çekmedi bir de kalabalık yani zaten aradı orda beni bir iki kez. Ama rica etmiştim bugün için zor değil yani . Yarın asıl yicem başını dediğin gibi tepkimi bilsin :)

İstese size 3 dakada olsa zaman ayırabilir insan istedikten sonra herşeyi yapar istemesede bahneleri öne sürer bırakın o sizi arasın siz aramayın bence

Back