• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alınganlık mi ediyorum?

Haklisin ilginin karsiligini gormezsen ne anlami var bee sokaktaki kopegin kafasini oksuyorsun geliyor senin elini yalıyor haksiz miyim?? Sevgilin bahane bulmasin hic. Hic yüz verme. Tavir al
Aldım zaten tavır ondan diyorum abartiyor muyum diye :) ki boyle bu aralar moralim bozuk konuşunca iyi hissediyorum çünkü gerçekten bu ara baya sorunlarimin olduğu bir dönem. İki dk konuşabilirdi, ya da bir ses kaydı at en azından....

Bence de bırak birazda o sana ulaşmak istesin sen ailenle meşgul ol :) ulaşılabilir olma her zaman kaçan kovalanır .Bak sen bile yapıyorsun mesela ;)

Bence de bırak birazda o sana ulaşmak istesin sen ailenle meşgul ol :) ulaşılabilir olma her zaman kaçan kovalanır .Bak sen bile yapıyorsun mesela :KK66:
Ben genelde demem öyle konuşalım edelim Diye. O arar iş çıkışları vs. Ama bu ara cidden çok yalnız hissediyorum özledim bir de cidden. Böyle dönem dönem yogunlastigim zamanlar oluyor. Ama aramızdaki fark ne biliyor musun. O benden böyle candan istese ben yaratirdim. Ama o yapmadı işte. Onun dışında bir sorunumuz yok bakıldığında

Hayır sen kız değilsin erkeksin yahu ne demek yarın müsait olunca konuşuruz beş dakikanı bana ayiramiyorsan diyecek hiçbirşey yok

Hayır sen kız değilsin erkeksin yahu ne demek yarın müsait olunca konuşuruz beş dakikanı bana ayiramiyorsan diyecek hiçbirşey yok
Ben de buna alındim baya laflar ettim baya söylendim durdum. Neyse gönlümü aldı bir şekilde. Ama birdaha konuşalım edelim demem bir süre.

Cok ihtiyacım var babing sinirden aglamaya başladım mesajını görünce. Hep böyle ailesine gidicekse onlarlaysa. Bir üye demiş ya birşeyler eksik gibi sen de hissediyosun bunu diye işte olay bu. Ben onun ailesi olmak isterken o benim ailesinden biri olmadigimi yüzüme vuruyor Sanki...
Vallaha bende de vardi bu tipten az uzmedi hep bi yolunda gitmiyor düşüncesi ile karisikti aklım. Simdi diyorum iyi ki de bitmiş

Ben de buna alındim baya laflar ettim baya söylendim durdum. Neyse gönlümü aldı bir şekilde. Ama birdaha konuşalım edelim demem bir süre.
Neyse en azından gönül alıyor buda güzel :) belki onunda huyu öyle herkes farklı tabi siz daha iyi bilirsiniz konuşan sizsiniz

Vallaha bende de vardi bu tipten az uzmedi hep bi yolunda gitmiyor düşüncesi ile karisikti aklım. Simdi diyorum iyi ki de bitmiş
Babing valla başka eksileri olsa ben de cekmem açıkçası. O yüzden benim uzun ilişkim olmadı hiç ilk ve tek uzun ilişkim. Baya bir trip attım az önce, gönlümü aldı ama yine de darginim

Neyse en azından gönül alıyor buda güzel :) belki onunda huyu öyle herkes farklı tabi siz daha iyi bilirsiniz konuşan sizsiniz
Şöyle bir durum var. Oturup bakıyorum artıları eksilerinden fazla ve seviyorum. Önceki ilişkilerimi çok rahat bitirdim düşünmedim hiç. Ama bunda ne bileyim Arada sevgi var aşk var . Ve dediğin gibi kirilsam da gönül almasını bilir. Sadece biraz daha ince düşünceli olsa yeter

meşgule atmak beni de sinir ederdi.

hadi diyelim cidden acil bi durum. e o zmaan napıcak.

meşgule atmak beni de sinir ederdi.

hadi diyelim cidden acil bi durum. e o zmaan napıcak.
Ben de buna sinir oldum. Meşgule attı hemen sonrasında mesajla döndü. Hani canım ablama gidicez müsait değilim gibisinden. Ben de sinir oldum tabi. Burda gelen yorumlardan sonra açtım ağzımı yumdum gözümü ahahaha :KK70: gönül almaya çalıştı. Ben de bir süre konuşalım edelim dememeye karar verdim. Hatta bu konuda empati yaptırmak istiyorum

• Beğen
Reactions: KV_
Her daim aşkmlı bitanemli konuşmak şart değil bence aranıp gayet isimle de hitap elebilir sonuçta .. ertesi güne bırakması çok garip ablasına gidiyormuş neticede :) ailesi senden haberdar mı değil acaba ,

Sende kendini ağırdan sat madem kuzum kaçan kovalanır misali ..
Bir de erkekler bizim gibi düşünmez onlar daha düz mantık maalesef kırılacağını düşünmemiştir bence

küçükte değilmiş. hani küçük olsa belki anne babanın yanında çekiniyodur fln dicem ama durum öyle değilmiş.
Evleri küçük baya. Ben de evde konuşmayı pek sevmem sesim çok gurdur. O yüzden genelde evde konuşmayız o da ben de. İki dk dışarı çıkıp konuşabilirdi diye düşünüyorum evde konusmamasina takmıyorum. Ben de burdan konuya girdim. Biz olamadık kendimi geri planda hissediyorum vs birsuuru şeyler söyledim. Alttan aldı mantıklı mantıklı şeyler söyledi. Neyse sonra tatlıya bağlandı . Ama yine de iki dk konussaydik ne olurdu yani.

Her daim aşkmlı bitanemli konuşmak şart değil bence aranıp gayet isimle de hitap elebilir sonuçta .. ertesi güne bırakması çok garip ablasına gidiyormuş neticede :) ailesi senden haberdar mı değil acaba ,

Sende kendini ağırdan sat madem kuzum kaçan kovalanır misali ..
Bir de erkekler bizim gibi düşünmez onlar daha düz mantık maalesef kırılacağını düşünmemiştir bence
Nesrin ailesi beni biliyor. Kardeşiyle bir keresinde sosyal medyadan iletisimimiz oldu, ablalari abisi falan biliyo hatta bir kere bir tanıdığı görmüş annesine söylemiş annesi falan da biliyo sanırim bir baba bilmiyor şuan :) zaten o minvalde birşey diyorum hemen tanıştırayım diyo :D sanki ben beni tanıştır dedim yavv :)

Evet düz mantık ben yarin konuşalım desem alinmaz herhalde benim de alinmayacagimi düşündü

Back