Hoşlanma belirtilerini ısrarla anlamayanlar

Ne yapmaya çalışıyor?

• Hoşlanıyor ve flört etmeyi deniyor

OY: 36 94,7%
  • Sadece şakalaşıyor, heveslenme

OY: 1 2,6%
  • Sus demeye çalışıyor (kibarca)

OY: 1 2,6%

• Ankete Katılan
    38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyumu hoslandigindan yana kullandım. Sormak istediğim bambaşka birşey var; nasıl/hangi uygulama ya da programdan tanıştınız? Kendime yurt dışı baglantisi kurmaya çalışıyorum da, ondan merak ettim.

Sanal ilişki ve adam yurtdışında yaşıyor. Fazla heyecanlı değil misiniz ortada bir şey yokken? İlk okuduğumda yüz yüze görüşmüşsünüz sandım ama daha hiç bir araya gelmemişsiniz ve gelmeniz de biraz zor. Kolay kolay hiçbir erkek yüzünü gerçekte görmediği kadın için başka ülkeye gitmez. Para, güven, covid vs. bir sürü engel var. Yaşınız küçük muhtemelen, kendinizi çok kaptırıp sonrasında üzülmeyin.

Aslında kendimi kaptırmadım ama ikimizide tanıyan arkadaşım onun verdiği sinyalleri ısrarla görmezden geldiğimi söyledi
Ve bunun üzerine farklı bakmaya başladım
Pek hevesli değildim bu yüzden çok rahat davranıyordum zaten
Bir de ben adamın benden hoşlandığına bile hala inanamadım yurtdışından benim için geleceğine nasıl inanayım...

Bu halinizle sizinle 12 saati nasil geciriyormuş bu adam yahu. 🙄 İlişkiye başlasaniz bile boyle trip ve davranislara devam ederseniz sürecegini sanmam hadi ilk 2 anlattiginiz mevzu da olabilir yanlis anlasilmadir dedimdd iyi iyice suyunu cikartmissiniz

Gerçekten çok konuştuk bu sence de fazla değil mi
Bence bir süre konuşmayalım demeye çalıştığını düşündüm...
Herşeyin en kötüsünü düşünüyorum çünkü =/

adam bezmeden harekete geç.
hayır ne çekingenliği anlamadım ilk talep sizden gelmiş ne amaçla yazdınız ki adama..

Bir arkadaşım aracılığıyla (bir soru sormak için) onun fazla aktif olmayan 2. Hesabına yazmıştım ilk olarak
Selam tanışalım gibi değil
Bir süre sonra cevap vermişti..
Sanırım o bunu farklı yorumladı ki bana çok kişi yazdı birtek sana cevap verdim dedi :KK70:

Oyumu hoslandigindan yana kullandım. Sormak istediğim bambaşka birşey var; nasıl/hangi uygulama ya da programdan tanıştınız? Kendime yurt dışı baglantisi kurmaya çalışıyorum da, ondan merak ettim.

Almanya'da yaşayan bir arkadaşım vardı ve çok sayıda yabancı tanıyor
Onun sayesinde tanıştım
Hatta arkadaşım tüm bunları biliyor ve onun benden hoşlandığını söylüyordu ama ikna olamadım ve buraya sormak istedim :)

Yabancı dil geliştirmek için uygulamalar var dünyanın heryerinden insanlarla konuşabiliyorsunuz. Bu sayede arkadaş edinebilirsiniz
denemekte fayda var gibi :KK36:

Son düzenleme:
Aslında kendimi kaptırmadım ama ikimizide tanıyan arkadaşım onun verdiği sinyalleri ısrarla görmezden geldiğimi söyledi
Ve bunun üzerine farklı bakmaya başladım
Pek hevesli değildim bu yüzden çok rahat davranıyordum zaten
Bir de ben adamın benden hoşlandığına bile hala inanamadım yurtdışından benim için geleceğine nasıl inanayım...

Gerçekten çok konuştuk bu sence de fazla değil mi
Bence bir süre konuşmayalım demeye çalıştığını düşündüm...
Herşeyin en kötüsünü düşünüyorum çünkü =/

Bir arkadaşım aracılığıyla (bir soru sormak için) onun fazla aktif olmayan 2. Hesabına yazmıştım ilk olarak
Selam tanışalım gibi değil
Bir süre sonra cevap vermişti..
Sanırım o bunu farklı yorumladı ki bana çok kişi yazdı birtek sana cevap verdim dedi :KK70:

Almanya'da yaşayan bir arkadaşım vardı ve çok sayıda yabancı tanıyor
Onun sayesinde tanıştım
Hatta arkadaşım tüm bunları biliyor ve onun benden hoşlandığını söylüyordu ama ikna olamadım ve buraya sormak istedim :)

Yabancı dil geliştirmek için uygulamalar var dünyanın heryerinden insanlarla konuşabiliyorsunuz. Bu sayede arkadaş edinebilirsiniz
denemekte fayda var gibi :KK36:
Bence arkadaşınızın sözünü hafife almayın, sonuçta yabancı kültürü daha iyi bilir, gözlemleri daha net bilgi verir.
Uygulamaları biliyorum ama daha yüzeysel kalınır diye düşünmüştüm. Hemen araştırmalara başlayıp, deneyeceğim, teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X