- 7 Mayıs 2022
- 33
- 7
- 16
- Konu Sahibi Kaderimkaderolsaydi
Merhaba arkadaşlar sizin görüşlerinize ihtiyacım var. 27 yasindayim ve onceden bi iliskim olmadi ailevi baskilardan dolayi. Meslegim ögretmenlik. Simdi kendi kararlarimi verebilecek durumdayım ama cok tecrubesizim ve korkuyorum hic iliskim olmayacak diye. Neyse konuya gelecek olursam yazın kaldigim kasabada aile hekimi var ve benim saglik durumumdan dolayi yirmi gune bir gidiyordum. Neyse muhabbetli esprili mütevazı, benle ailemle ilgili sorular soran biri.Köydeki kime sorsam hep iyi bahsetti. Sosyal medya hesaplarından beni rahatsız edecek bir şey görmedim çok aktif değil. Ve benim ozel gereksinimli bir kardesim var onun da aynı durumdaki kardeşi vefat etmiş. Bu yuzden asiri bir yakinlik duydum. İşin özü ben aşık oldum ve utangaç oldugum icin sordugu sorularin sadece cevaplarini verdim. Muhabbetimiz ilerlemedi. Bir de sabah saatlerinde WhatsApp uzerinden saglik belgesi rica ettim o da gonderdi, akşaminda ise beni aramis tekrar dondugumde ilk bilmemezlikten geldi sonra yanlislikla oldu hemen kapattim vs gibi bir seyler soyledi. Benim için olabilir bir sey ama ilgi duyunca farkilida yorumlamak geldi icmden ne yalan soyleyim. Anneme bahsettim annem 13 yas fark var sana gore iri yapili sen minyonsun dedi. Ama karar benim bunun farkinda sadece görüşünü belirtti. Adam bana gore yakışıklı biri degil çevremdekiler pek beğenmedi göbeği vs var ancak ben asik oldugum icin bana çok yakisikli geliyor ama ben de ona gore cok guzel degilim ama yine de güzelim bakimliyim haksizlik etmeyim. yaş farki da benim icin hic sorun degil cunku maalesef erken olgunlasanlardanim ve hep kendimden buyuklerden hoslandim. Aramizi yapabilecek bir teyzem var 60 lı yaslarda soylesem mi diye cekiniyorum cunku yayilmasini istemiyorum teyzemin ağzından illaki kaçar ve koyumuzde olmayan seylerin bile dedikodusu yapılırken bunu kaçırmazlar. Karşımdaki insani da dusunuyorum. Kendim de soylerim mesaj yoluyla ancak bence böyle olmamalı. Reddedilirsem sonrasinda çok pisman olurum yapim geregi. Bana bu konuda tavsiye vermenizi rica ediyorum
Son düzenleme: