Hoşlanıyor mu?

Sen paylaşım yapmasan mesaj atmaz değil mi ? Bir nevi ilk adımı sen atıyorsun paylaşım yaparak. Bunları ben de yaşadım oradan biliyorum böyle erkeklerden bir şey çıkmıyor ne yazık ki hiç aklını bulandırmaseni arkadaşı gibi görüyor büyük ihtimalle.

Bence görüşmek isterse görüş bir kez derim görüşmek farklı konuşmak çok farklı çünkü. Ama başka biri çıkarsa bu arada kesinlikle bu şahısı bekleme

Vallahi onun icin paylasmıyorum.Normal fotoğraf story de değil Ay simdi kendine sanarsa,eee instagramı da mı kullanmayayım

Hoşlanmıyor.
Hoşlansa konuşmanız sadece instagramda olmazdı. İlla yan yana gelmenize gerek yok. Numaranı alır konuşurdunuz.
Boncuk dağıtmayı seven bir tip.

Numarası var ilk tanıstıgımızdan beri Once oradan konusuyorduk,araya zaman girdikten sonra instagrama transfer olundu Böyle sacma sapan isler iste

İki olasılık var her zamanki gibi hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor. Çok merak ediyorsan iletişimini artırman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…