Hoslandigindan emin olamiyorum

Bykus9999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
18
4
Merhabalar,tanışalı 1.5 yıl olan ve hala bir şeyler olacağı umuduyla bekledigim bir mevzu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Umarım sizin için sıkıcı bir yazı olmaz. Beyefendinin takma adı baykuş. Baykuş beyle bir mülakatta tanıştık ve şans ederi başka bir firmanın ise alim süreçlerinde de beraberdik. Sonrasında aynı şirkette aynı ekipte ise alındık. Kendisi kibar biraz çekingen espritüel biri. Ilk tanistigimizda kendisinden epeyce etkilenip görüşebilmek için binbir takla attım. Işe alınana kadar surekli mesajlastik.ise alim sürecinde hep beraberdik birbirimize destek olduk. Iş yerinde de sürekli bakışmalar, komik bi ortam olduğunda bana bakara gülüyor tepkilerimi merak ediyor.yerimden kalkıp bir yerlere gittiğimde arkamdan nereye gittiğime bakıyor
Aynı zamanda mesajlasiyoruz samimi bi şekilde. Mesailere kalıyoruz beraber. Çokça da dertlesiyoruz dedikodu yapıyoruz. Arkadaşca gelebilir normal fakat baykuş beyin tabiatında pek hanımefendilerle arkadaş olma takılma mevzusu yok. Yakın kız arkadaşı yok hep erkek gruplarıyla takılıyor kendisi. Geçen yurt dışına çıktığımda sabahın köründe havalimanına gittin mi uçağın kaçta sıkıntı var mı diye soracak kadar ilgili ama bi o kadar da davranışları da normal.ailevi mevzularini da anlatacak kadar yakinlastik.Disarida yemek yeme kahve icme gibi basit isteklerde bulundugumda ise kabul etmedi gecistirdi.Dengesiz davranıyor ve ne yapacagimi bilmiyorum. Tum davranislarinu da tam olarak akataramadim cunku o kadar cok olay oldu ki.Sizin bir öneriniz veya tavsiyeniz var mı? Ne yapmalıyım?

Bence ilginizi anlamis, ilginizden hoslaniyor ama ciddi bir sey yasamak istemiyor. Disari tekliflerini reddetmesi bu yuzden derim. Isyeri flortu adi konmamis sekilde oluyor, ortada bir iliski olmuyor flort istersen ego tatmini istersen guzel oluyor. Disari cikarsan ama o is artik isyeri flortunden gercek iliskiye kaymaya baslar ki adam da onu istemiyor iste.

Siz bu kadar samimi olmayın araya biraz mesafe koyun zaten anlayacaktır bundan sonrasinda size olan tavırlarına dikkat edin düsünuyorumki siz mesafeli olursaniz o size değer veriyorsa üzerinize düşecektir eğer emin olamazsanız hoşlandığından kafanızda şüphe varsa hiç girmeyin böyle bir duruma kafada soru işareti kalınca hiçbir sekilde yürümüyor

Belki ciddi ilişki yada evlenmeyi düşünmeyen tiplerdendir? Öyle erkekler var çünkü, yiyip içelim gezelim dertleşelim ama ileri taşınmasın ilişkimiz kafasında olabilir yani.

Su ana kadar tanidigim kadariyla o tarz biri degil. Daha cok dindar direkt nikahi bascak bi tip gibi geliyor.

Açıkçası araya mesafe de koydum hiçbir değişiklik olmadı. Ne zaman bıraksam umudu kessem değişik bir ilgiyle yaklaşıyor. Şirketteki birkaç arkadaş da kacamak bakışlarını yakaladı. Aranizda bir şey mi var tarzı sorularla karsilasiyorum. Ya ben ilgisini farklı yorumluyorum ya da dengesiz biri

Kesinlikle anlamış olacağını düşünüyorum ben de. Biraz soğuk bir yapım var fakat diğer arkadaşlara olan davranislarimla ona olan davranışlarım arasında epeyce fark olduğunu düşünüyorum. Dışarı tekliflerini ben biraz dindar bi tip olmasına yordum.hicbir kız arkadaşı ile dışarda takılmıyor. Tek dışarıdaki etkinliğimiz ekip etkinlikleri ..

Su ana kadar tanidigim kadariyla o tarz biri degil. Daha cok dindar direkt nikahi bascak bi tip gibi geliyor.
Yanlış anlamayın da dediğiniz gibi biriyse de daha fazla kriteri olabilir mi? Yani belki ailesi fazla mutaassıptır ve sizinle iyi anlaşıyordur, ancak ailesinin kabul etmeyeceği birisinizdir. Bunu sizi kötülemek anlamında asla demedim. Mesela erkek birini seviyor istiyor ama ailesi yok çalışmasın yok tesettürle olsun diye bir sürü kriter bekliyor erkekten. Sizinle bir şeye başlayıp sonunu getirememekten çekindiği için geri duruyor olabilir. Çok eğlenceli, dışarıdan çok modern görünen ama ailesinin beklentileri yüzünden böyle davranan insanlar gördüm, o yüzden aklıma bu ihtimal de geldi.

Yok bir kadın herzaman anlar erkeğin davranışından hatta bakışından bile sana olan yaklaşımını acaba yeni bir ilişkisi felanmi bittiki tam adim ilerleyemiyor yada dediğiniz gibi dengesizde olabilir

Çok dindarsa niye işyerinde kur yapıyor
Bence sadece hoşuna gidiyor ciddi düşünmüyor

Dengesiz demıssınız ama dengeli.
İs arkadası gıbı davranıyor sıze, dısarıda yemek yerse ozaman umut vermıs olacak ve size bisey hissetmediği ıcın umut vermek istemiyor dısarıda gorusmuyor.
Is yerinde öyle fakat ıs dışındaki mesajlaşmalarda pek ıs arkadaşı havaları sezmedim o yüzden dengesiz diyorum. Açıkçası bi ıs arkadaşımın ailesiyle neler yaptığı sabah biraz olsun ise geç kaldığında nerde kaldığı tatildeyken sıkıntısı olup olmadığı vb durumlar beni ilgilendirmez. Ama dediginiz olabilir tabi ki şu an hiç-bir şeye net bir cevap veremiyorum

Is dısında can sıkıntısını gideriyor olabılır.buna izin vermeyin sizde.

Dengesiz demıssınız ama dengeli.
İs arkadası gıbı davranıyor sıze, dısarıda yemek yerse ozaman umut vermıs olacak ve size bisey hissetmediği ıcın umut vermek istemiyor dısarıda gorusmuyor.
Söyle k
Yok estağfirullah anlıyorum ama anlattığı kadarıyla ailesi çok çok takılacak insanlar değiller. Aynı şekilde düşünüyoruz tabi onun anlattığına göre. Belki davranışlarımdan kendisi hoşlanmamış olabilir.

Yok bir kadın herzaman anlar erkeğin davranışından hatta bakışından bile sana olan yaklaşımını acaba yeni bir ilişkisi felanmi bittiki tam adim ilerleyemiyor yada dediğiniz gibi dengesizde olabilir
Çok kapalı kutu güvenebileceğim ortak bir arkadaşımız da yok ki öğreneyim.

Bence senden elektrik almasa işyerinde de vakit geçirmez, bakışlarıyla sizi izlediğini hissettirmezdi. Ya kendi duygularından dışarıda yemek yiyip vakit geçirecek kadar emin değildir, o kafadakiler dışarda görüştüysem direk işi ciddiye taşımam lazım diye düşünebilir çünkü. Kendine de güvenmeyince sizi yarı yolda bırakmaktan çekiniyordur. Yada ailesinden dolayıdır. Kendi duygularından olması daha büyük ihtimal gibi duruyor. Kendinizi geri çekin biraz , zaten bir şeyler hissediyorsa üzerinize düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…