- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.786
Öyle mi dersiniz1,5 yılda bir şeylerin adının koyulmamış olması bana ciddi bir ilişki istemediğini düşündürdü..
Olabilir teşekkür ederim yorumunuz içinNe zamandir siteye girmeyince konulara baktim ve o kadar cok dikkatimi cekti ki bu konudan en az on kere acilmis...
Ya ayni kisi aciyor ya da bu kadari tesaduf olmus erkekler bu hale gelmis...
Yorum yapip cikmak istedim.
Yorum yapan bircok kisiye katiliyorum.
Seven insan belli eder.
Oyalamaz ve disari teklifini kabul eder.
Dindar insanlar da sonucta evlenmek icin cay kahve iciyorlar disarida bulusuyorlar.
Belki ilgi olayi hosuna giden birisidir veya uzgunum sizi kullanarak baskasini kiskandiriyordur.
Is yerinde baya takılıyoruz ıs acısından da couple gibiyiz.is yerindeki.dedikodudan korkmadan benimle gezebiliyor veya kahve içebiliyor. Bir de benim gicik oldugum harekerleri yapip tepkilerimi takip ediyor karsidan sinirlenince gulmeye basliyor.Izlemesi de cabasi. Bu gidişle gerçekten benimle ilgilenenleri anlayamayacağım sanırım :) kendimi geri cektim bir ara fakst o da oldugu yerde kaldi. Cabalamadi. Tekrar mı geri çekmeliyim? Bir de geri çekmeden kastınız ıs harici komple iletişimi koparmak mi ?Bence senden elektrik almasa işyerinde de vakit geçirmez, bakışlarıyla sizi izlediğini hissettirmezdi. Ya kendi duygularından dışarıda yemek yiyip vakit geçirecek kadar emin değildir, o kafadakiler dışarda görüştüysem direk işi ciddiye taşımam lazım diye düşünebilir çünkü. Kendine de güvenmeyince sizi yarı yolda bırakmaktan çekiniyordur. Yada ailesinden dolayıdır. Kendi duygularından olması daha büyük ihtimal gibi duruyor. Kendinizi geri çekin biraz , zaten bir şeyler hissediyorsa üzerinize düşer.
Kaçan kovalanir unutmaMerhabalar,tanışalı 1.5 yıl olan ve hala bir şeyler olacağı umuduyla bekledigim bir mevzu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Umarım sizin için sıkıcı bir yazı olmaz. Beyefendinin takma adı baykuş. Baykuş beyle bir mülakatta tanıştık ve şans ederi başka bir firmanın ise alim süreçlerinde de beraberdik. Sonrasında aynı şirkette aynı ekipte ise alındık. Kendisi kibar biraz çekingen espritüel biri. Ilk tanistigimizda kendisinden epeyce etkilenip görüşebilmek için binbir takla attım. Işe alınana kadar surekli mesajlastik.ise alim sürecinde hep beraberdik birbirimize destek olduk. Iş yerinde de sürekli bakışmalar, komik bi ortam olduğunda bana bakara gülüyor tepkilerimi merak ediyor.yerimden kalkıp bir yerlere gittiğimde arkamdan nereye gittiğime bakıyor
Aynı zamanda mesajlasiyoruz samimi bi şekilde. Mesailere kalıyoruz beraber. Çokça da dertlesiyoruz dedikodu yapıyoruz. Arkadaşca gelebilir normal fakat baykuş beyin tabiatında pek hanımefendilerle arkadaş olma takılma mevzusu yok. Yakın kız arkadaşı yok hep erkek gruplarıyla takılıyor kendisi. Geçen yurt dışına çıktığımda sabahın köründe havalimanına gittin mi uçağın kaçta sıkıntı var mı diye soracak kadar ilgili ama bi o kadar da davranışları da normal.ailevi mevzularini da anlatacak kadar yakinlastik.Disarida yemek yeme kahve icme gibi basit isteklerde bulundugumda ise kabul etmedi gecistirdi.Dengesiz davranıyor ve ne yapacagimi bilmiyorum. Tum davranislarinu da tam olarak akataramadim cunku o kadar cok olay oldu ki.Sizin bir öneriniz veya tavsiyeniz var mı? Ne yapmalıyım?
İşyerinde başka arkadaşlarınızla da iletişim kurun mesela, onu tamamen de bırakmayın ama sürekli onunla da takılmayın. İletisimi keserseniz sizin ona karşı bir şey hissetmediğinizi düşünebilir, bu sefer kaş yaparken göz çıkarmış olmayalımIs yerinde baya takılıyoruz ıs acısından da couple gibiyiz.is yerindeki.dedikodudan korkmadan benimle gezebiliyor veya kahve içebiliyor. Bir de benim gicik oldugum harekerleri yapip tepkilerimi takip ediyor karsidan sinirlenince gulmeye basliyor.Izlemesi de cabasi. Bu gidişle gerçekten benimle ilgilenenleri anlayamayacağım sanırım :) kendimi geri cektim bir ara fakst o da oldugu yerde kaldi. Cabalamadi. Tekrar mı geri çekmeliyim? Bir de geri çekmeden kastınız ıs harici komple iletişimi koparmak mi ?
sızın davetlerınızı reddettıgınde tepkınızı koymanız gerekıyordu bence. evet ıs dısında samımı olmayın aılesını ve ozel hayatını sıze anlatacagı fırsatlar yaratmayın. yanı diger ıs arkadaslarınıza nasıl davranıyorsanız oyle davranın. boylece umıdınız canlı kalmaz ve belkı de sıze ılgısı olan baskaları dıkkatınızı ceker...Is yerinde baya takılıyoruz ıs acısından da couple gibiyiz.is yerindeki.dedikodudan korkmadan benimle gezebiliyor veya kahve içebiliyor. Bir de benim gicik oldugum harekerleri yapip tepkilerimi takip ediyor karsidan sinirlenince gulmeye basliyor.Izlemesi de cabasi. Bu gidişle gerçekten benimle ilgilenenleri anlayamayacağım sanırım :) kendimi geri cektim bir ara fakst o da oldugu yerde kaldi. Cabalamadi. Tekrar mı geri çekmeliyim? Bir de geri çekmeden kastınız ıs harici komple iletişimi koparmak mi ?
Onlardan çekinse buna dair size açıklama yapabilirdi diye düşünüyorum.Öyle mi dersinizıs yerindekilerden çekindiğini düşünmüştüm halbuki
Sürekli takılmiyoruz arkadaş gruplarımız farklı. Iletisimi bir kere kestim 2 ay konuşmadık:) dışarı tekliflerini reddetiği günden beri kestim.bakalim biraz mesafe koyalım neler olacak :)İşyerinde başka arkadaşlarınızla da iletişim kurun mesela, onu tamamen de bırakmayın ama sürekli onunla da takılmayın. İletisimi keserseniz sizin ona karşı bir şey hissetmediğinizi düşünebilir, bu sefer kaş yaparken göz çıkarmış olmayalımDışarıda bir şeyler yapmak için teklifte bulunmayın ama işyerinde az cok yine muhabbetiniz olsun . Tamamen iletisim kesmek de dikkat çekebilir, yavaştan mesafe koymak iyidir o yüzden. Eğer adım atmazsa onceki gibi çabasız kalırsa tamamen iletisimi kesersiniz.
Suna bir aciklik getireyim. Direkt kahve içelim diye sormadım. Mesai çıkışı şakayla karışık kahve borcun var ödemelisin vs mevzusu geçmişti.o da brnnyogun biriyim biliyorsun diye şakayla geciştirmişti. Yaklaşık bi 5-6 ay oluyor.
Ciddi efor harcıyorum cidden. Tam ilgimi çekip kendi yoluma baktığımda ise ya davranışları değişiyor ya da ben farklı yoruyorum. Belki de engel oluyor doğru söylüyorsunuz.Kaldırmayın şöyle adamcıkların totosunu ya. 1,5 yıldır dışarda bir yemek bile yemediyseniz, niye işte sizin tabirinizle "couple" gibi dolaşıyorsunuz?
Siz baya baya adamın davranışlarını analiz edip, ona mesai ayırıyorsunuz, o ise sürekli etrafınızda durarak sizin için ciddi düşünebilecek kısmetlerinize bile engel oluyor belki de.
Bir arkadaşım da senelerce aynı böyle bir ofis arkadaşını bekledi. Sonra adam ısmarlama bir yabancıyla hop düğün nişan, hiç ortada lafı bile yokken. Göya çok samimilerdi.Ciddi efor harcıyorum cidden. Tam ilgimi çekip kendi yoluma baktığımda ise ya davranışları değişiyor ya da ben farklı yoruyorum. Belki de engel oluyor doğru söylüyorsunuz.