Hoslandigindan emin olamiyorum

Ne zamandir siteye girmeyince konulara baktim ve o kadar cok dikkatimi cekti ki bu konudan en az on kere acilmis...

Ya ayni kisi aciyor ya da bu kadari tesaduf olmus erkekler bu hale gelmis...

Yorum yapip cikmak istedim.

Yorum yapan bircok kisiye katiliyorum.
Seven insan belli eder.
Oyalamaz ve disari teklifini kabul eder.
Dindar insanlar da sonucta evlenmek icin cay kahve iciyorlar disarida bulusuyorlar.

Belki ilgi olayi hosuna giden birisidir veya uzgunum sizi kullanarak baskasini kiskandiriyordur.

1,5 yılda bir şeylerin adının koyulmamış olması bana ciddi bir ilişki istemediğini düşündürdü.. 😐

Ne zamandir siteye girmeyince konulara baktim ve o kadar cok dikkatimi cekti ki bu konudan en az on kere acilmis...

Ya ayni kisi aciyor ya da bu kadari tesaduf olmus erkekler bu hale gelmis...

Yorum yapip cikmak istedim.

Yorum yapan bircok kisiye katiliyorum.
Seven insan belli eder.
Oyalamaz ve disari teklifini kabul eder.
Dindar insanlar da sonucta evlenmek icin cay kahve iciyorlar disarida bulusuyorlar.

Belki ilgi olayi hosuna giden birisidir veya uzgunum sizi kullanarak baskasini kiskandiriyordur.
Olabilir teşekkür ederim yorumunuz için :KK43:

Bence senden elektrik almasa işyerinde de vakit geçirmez, bakışlarıyla sizi izlediğini hissettirmezdi. Ya kendi duygularından dışarıda yemek yiyip vakit geçirecek kadar emin değildir, o kafadakiler dışarda görüştüysem direk işi ciddiye taşımam lazım diye düşünebilir çünkü. Kendine de güvenmeyince sizi yarı yolda bırakmaktan çekiniyordur. Yada ailesinden dolayıdır. Kendi duygularından olması daha büyük ihtimal gibi duruyor. Kendinizi geri çekin biraz , zaten bir şeyler hissediyorsa üzerinize düşer.
Is yerinde baya takılıyoruz ıs acısından da couple gibiyiz.is yerindeki.dedikodudan korkmadan benimle gezebiliyor veya kahve içebiliyor. Bir de benim gicik oldugum harekerleri yapip tepkilerimi takip ediyor karsidan sinirlenince gulmeye basliyor.Izlemesi de cabasi. Bu gidişle gerçekten benimle ilgilenenleri anlayamayacağım sanırım :) kendimi geri cektim bir ara fakst o da oldugu yerde kaldi. Cabalamadi. Tekrar mı geri çekmeliyim? Bir de geri çekmeden kastınız ıs harici komple iletişimi koparmak mi ?

Merhabalar,tanışalı 1.5 yıl olan ve hala bir şeyler olacağı umuduyla bekledigim bir mevzu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Umarım sizin için sıkıcı bir yazı olmaz. Beyefendinin takma adı baykuş. Baykuş beyle bir mülakatta tanıştık ve şans ederi başka bir firmanın ise alim süreçlerinde de beraberdik. Sonrasında aynı şirkette aynı ekipte ise alındık. Kendisi kibar biraz çekingen espritüel biri. Ilk tanistigimizda kendisinden epeyce etkilenip görüşebilmek için binbir takla attım. Işe alınana kadar surekli mesajlastik.ise alim sürecinde hep beraberdik birbirimize destek olduk. Iş yerinde de sürekli bakışmalar, komik bi ortam olduğunda bana bakara gülüyor tepkilerimi merak ediyor.yerimden kalkıp bir yerlere gittiğimde arkamdan nereye gittiğime bakıyor
Aynı zamanda mesajlasiyoruz samimi bi şekilde. Mesailere kalıyoruz beraber. Çokça da dertlesiyoruz dedikodu yapıyoruz. Arkadaşca gelebilir normal fakat baykuş beyin tabiatında pek hanımefendilerle arkadaş olma takılma mevzusu yok. Yakın kız arkadaşı yok hep erkek gruplarıyla takılıyor kendisi. Geçen yurt dışına çıktığımda sabahın köründe havalimanına gittin mi uçağın kaçta sıkıntı var mı diye soracak kadar ilgili ama bi o kadar da davranışları da normal.ailevi mevzularini da anlatacak kadar yakinlastik.Disarida yemek yeme kahve icme gibi basit isteklerde bulundugumda ise kabul etmedi gecistirdi.Dengesiz davranıyor ve ne yapacagimi bilmiyorum. Tum davranislarinu da tam olarak akataramadim cunku o kadar cok olay oldu ki.Sizin bir öneriniz veya tavsiyeniz var mı? Ne yapmalıyım?
Kaçan kovalanir unutma

Bakın bir adam sana bir buçuk yıl açılmadıysa ve seni geri çevirdiyse uzak dur. Aynısı yıllar önce çalıştığım bir yerde bir iş arkadaşımın başına geldi. Aynı iş yerinde hepimiz aynı pozisyonda çalışıyorduk, kız senin gibi, oğlanda senin arkadaşın gibi muhafazakar güya, iş ortamında sizin gibi samimiler ama iş dışı kesinlikle dışarda ayrı buluşmuyorlardı. Hatta herkesinde dikkatini çekti , biz kıza sorduğumuzda daha ılımlı cevaplar verirken erkeğe böyle şeyler sorduğunda olur mu öyle şey tavrında cevaplar veriyordu. İş sonradan öyle bir döndü ki sanki kız oğlanın peşinde gibi bir hava oluştu, iş yerinde herkes kızın arkadasından geyiğini yapıyor falan. Bir gün duramadım, bir kadın olarak üzüldüm çektim kızı kenara, anlattım durumu, kız ağlamaya başladı, çocuğun attığı mesajları, mesai saati dışında aramalarını gösterdi. Bildiğin ilgili flört eden adam mesajları. Ben millete dert anlatmayı gururuma yediremiyorum ama ben kimsenin peşinden koşmadım, sadece tecrübesizliğim yüzünden kendimi bu duruma düşürdüm dedi. Ona çok üzülmüş, bir daha en azından bulunduğum ortamlarda bu konuyu konuşturmamıştım. O oğlanda bir süre sonra görücü usulü kendi gibi muhafazakar kızla evlendi zaten. Hikayenizi buna çok benzettim. Yani demem o ki o çocuk sizin üzerinizden egosunu besliyor, sizi kendine denk görmüyor, ama ilginiz hoşuna gitmiş, belki kendince hoşlanıyor, mesajla, aramayla ilginizi üstünde tutuyor. Bırakın peşini kimseye kendinizi kullandırmayın. Araya mesafe koyun, ciddi olarak niyetini belli edecek bir adım atmadan da kaldırmayın bence.

Is yerinde baya takılıyoruz ıs acısından da couple gibiyiz.is yerindeki.dedikodudan korkmadan benimle gezebiliyor veya kahve içebiliyor. Bir de benim gicik oldugum harekerleri yapip tepkilerimi takip ediyor karsidan sinirlenince gulmeye basliyor.Izlemesi de cabasi. Bu gidişle gerçekten benimle ilgilenenleri anlayamayacağım sanırım :) kendimi geri cektim bir ara fakst o da oldugu yerde kaldi. Cabalamadi. Tekrar mı geri çekmeliyim? Bir de geri çekmeden kastınız ıs harici komple iletişimi koparmak mi ?
İşyerinde başka arkadaşlarınızla da iletişim kurun mesela, onu tamamen de bırakmayın ama sürekli onunla da takılmayın. İletisimi keserseniz sizin ona karşı bir şey hissetmediğinizi düşünebilir, bu sefer kaş yaparken göz çıkarmış olmayalım :KK25: Dışarıda bir şeyler yapmak için teklifte bulunmayın ama işyerinde az cok yine muhabbetiniz olsun . Tamamen iletisim kesmek de dikkat çekebilir, yavaştan mesafe koymak iyidir o yüzden. Eğer adım atmazsa onceki gibi çabasız kalırsa tamamen iletisimi kesersiniz.

sızın davetlerınızı reddettıgınde tepkınızı koymanız gerekıyordu bence. evet ıs dısında samımı olmayın aılesını ve ozel hayatını sıze anlatacagı fırsatlar yaratmayın. yanı diger ıs arkadaslarınıza nasıl davranıyorsanız oyle davranın. boylece umıdınız canlı kalmaz ve belkı de sıze ılgısı olan baskaları dıkkatınızı ceker...
Ayrıca ıse baslayalı bır kac ay olsa ıdı bu yasadıklarınıza kolay nedenler bulunabılırdı. sızın de soyledıgınız gıbı; ıs yerındekılerden cekınme, dını ınanc vb. Ancak bır bucuk yıl bence yeterınce uzun bır sure duygulardan emın olabılmek ıcın. hele kı aıle ve ozel yasamdan muhabbet edıyorken yeterınce tanıma fırsatı varken tarafların.

Kahve vs tekliflerini red ettikten sonra hala öyle midir böyle midir diye bahaneler üretmen gereksiz.. kendini kandirma yani.

Istemiyor seni, net.

Kabul et bunu ve önüne bak bence.

disarda birseyler yenecek icilecekse bu teklif kadindan gitmemeli..ok ayni haklara sahibizde..erkekler oyle dusunmuyor..onlara gore teklif eden kadinlar itici..onlar kovalamayi sever..

Dışarı teklifini reddetmiş bence sorunuzun cevabı net.dindar insan bile olsa hoşlansaydı,ilişki düşünseydi bir kahve içerdi dışarıda.yoksa dindar insanlar flirt etmiyor,hiç karşı cinsle buluşmuyor mu sanıyorsunuz?Bence sizinle bu şekilde zaman geçirmek hoşuna gidiyor ama sizden romantik anlamda yeterince etkilenmemiş demekki.

Suna bir aciklik getireyim. Direkt kahve içelim diye sormadım. Mesai çıkışı şakayla karışık kahve borcun var ödemelisin vs mevzusu geçmişti.o da brnnyogun biriyim biliyorsun diye şakayla geciştirmişti. Yaklaşık bi 5-6 ay oluyor.

İşyerinde başka arkadaşlarınızla da iletişim kurun mesela, onu tamamen de bırakmayın ama sürekli onunla da takılmayın. İletisimi keserseniz sizin ona karşı bir şey hissetmediğinizi düşünebilir, bu sefer kaş yaparken göz çıkarmış olmayalım :KK25: Dışarıda bir şeyler yapmak için teklifte bulunmayın ama işyerinde az cok yine muhabbetiniz olsun . Tamamen iletisim kesmek de dikkat çekebilir, yavaştan mesafe koymak iyidir o yüzden. Eğer adım atmazsa onceki gibi çabasız kalırsa tamamen iletisimi kesersiniz.
Sürekli takılmiyoruz arkadaş gruplarımız farklı. Iletisimi bir kere kestim 2 ay konuşmadık:) dışarı tekliflerini reddetiği günden beri kestim.bakalim biraz mesafe koyalım neler olacak :)

Kaldırmayın şöyle adamcıkların totosunu ya. 1,5 yıldır dışarda bir yemek bile yemediyseniz, niye işte sizin tabirinizle "couple" gibi dolaşıyorsunuz?

Siz baya baya adamın davranışlarını analiz edip, ona mesai ayırıyorsunuz, o ise sürekli etrafınızda durarak sizin için ciddi düşünebilecek kısmetlerinize bile engel oluyor belki de.

Suna bir aciklik getireyim. Direkt kahve içelim diye sormadım. Mesai çıkışı şakayla karışık kahve borcun var ödemelisin vs mevzusu geçmişti.o da brnnyogun biriyim biliyorsun diye şakayla geciştirmişti. Yaklaşık bi 5-6 ay oluyor.

iyi yapmissiniz. zaten kiz olarak teklif böyle edilir, üstü kapali en fazla.
ama anlamistir o yani. yinede red etmis sonucta.

sizi isteyen biriyle görüsün bence.
sizi istemeyeni sizde istemeyin

Kaldırmayın şöyle adamcıkların totosunu ya. 1,5 yıldır dışarda bir yemek bile yemediyseniz, niye işte sizin tabirinizle "couple" gibi dolaşıyorsunuz?

Siz baya baya adamın davranışlarını analiz edip, ona mesai ayırıyorsunuz, o ise sürekli etrafınızda durarak sizin için ciddi düşünebilecek kısmetlerinize bile engel oluyor belki de.
Ciddi efor harcıyorum cidden. Tam ilgimi çekip kendi yoluma baktığımda ise ya davranışları değişiyor ya da ben farklı yoruyorum. Belki de engel oluyor doğru söylüyorsunuz.

Ciddi efor harcıyorum cidden. Tam ilgimi çekip kendi yoluma baktığımda ise ya davranışları değişiyor ya da ben farklı yoruyorum. Belki de engel oluyor doğru söylüyorsunuz.
Bir arkadaşım da senelerce aynı böyle bir ofis arkadaşını bekledi. Sonra adam ısmarlama bir yabancıyla hop düğün nişan, hiç ortada lafı bile yokken. Göya çok samimilerdi.
Hem vaktinize yazık, hem de sonra üzülürsünüz. Onun egosu okşanırken, sizin değerli yıllar çöp olmasın.

Bariz bi biçimde ilginin farkında ama o senle ayni hisleri paylaşmıyor. Sadece senin ilginden hoşlanıyor. Bu tipler böyledir ilgiden hoşlandıkları icin ne tam.soguk.yaparlar ne de cok yakinlasirlar. Hep bi acaba bırakmak icin nitekim başarılı da olmuş. Ama 1.5 yıl cok uzun sure. Birden yanıbaşındaki cevheri fark edip yıllarsonra ona aşık olan.erkekler sadece filmlerde

X