• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım Adam Hakkında Yardım

basakkonakkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
10
-1
1
29
Ofiste hoşlandığım bir adam vardı ancak bir süre önce işten ayrıldı. Aramızda tatlı bir atışma konuşma tarzında iletişim vardı. Belki de bana öyle geliyordu bilemiyorum. Her neyse işten ayrılacağı gün kendi kendimi yiye yiye en sonunda onu dışarı bir şeyler içmeye davet etmeye karar verdim. Davetimi kabul etti. Geldi sohbet ettik bikaç saat, birbirimizden ailelerimizden falan bahsettik. Birbirimiz hakkında bilgi sahibi olduk. Sonra veda ettik, sarıldık ve dağıldık. Kendisi o gece İstanbul dışına gitti. Şarap içmiştik ben ısmarladım davet eden ben olduğum için. O da istanbula dönünce sözüm olsun ısrmarlıyım dedi. Normalde açılmak istiyordum o yüzden davet etmiştim ama o an içimden gelmedi ben de doğru zaman değil diyerek açılmadım. Şimdi de öyle ara ara mesajlaşıyoruz ama laf olsun diye. Onun benden hoşlandığını pek sanmıyorum açıkçası, en fazla beğeniyordur. Belli olmaz tabii. Her neyse İstanbula dönünce ondan bir davet gelir mi sizce yoksa yine ben mi adım atmalıyım? Mesela İstanbula döndün mü diye sorup eğer döndüyse görüşmek ister misin demeli miyim? Görüşürsek de açılmalı mıyım ya da biraz daha beklemeli miyim? Lütfen yardımcı olun.

Adam sizden etkileniyor olsa kendisi işten ayrılmadan teklif ederdi. Hadi buluşup bir şey içtikten sonra fikri değişmiş olabilir ama bundan sonra da top onda. Siz davet etmişsiniz. Sizin gibi hoşlanıyor olsa o da davet ederdi.

Kesinlikle açılma,onun yazmasını bekle ,o yazarsa güzel sohbet et ,ama çok üstüne düşmeden ,sen zaten yapacağını yapmışsın ,bu saatten sonra bırak adamı o biraz bişey yapsın ,yapmazsa da zaten olmazmış de geç ,yapacak bişey yok ,çok üstüne düştüğünü insanlar hızla bizden uzaklaşır unutma ..

Ofiste hoşlandığım bir adam vardı ancak bir süre önce işten ayrıldı. Aramızda tatlı bir atışma konuşma tarzında iletişim vardı. Belki de bana öyle geliyordu bilemiyorum. Her neyse işten ayrılacağı gün kendi kendimi yiye yiye en sonunda onu dışarı bir şeyler içmeye davet etmeye karar verdim. Davetimi kabul etti. Geldi sohbet ettik bikaç saat, birbirimizden ailelerimizden falan bahsettik. Birbirimiz hakkında bilgi sahibi olduk. Sonra veda ettik, sarıldık ve dağıldık. Kendisi o gece İstanbul dışına gitti. Şarap içmiştik ben ısmarladım davet eden ben olduğum için. O da istanbula dönünce sözüm olsun ısrmarlıyım dedi. Normalde açılmak istiyordum o yüzden davet etmiştim ama o an içimden gelmedi ben de doğru zaman değil diyerek açılmadım. Şimdi de öyle ara ara mesajlaşıyoruz ama laf olsun diye. Onun benden hoşlandığını pek sanmıyorum açıkçası, en fazla beğeniyordur. Belli olmaz tabii. Her neyse İstanbula dönünce ondan bir davet gelir mi sizce yoksa yine ben mi adım atmalıyım? Mesela İstanbula döndün mü diye sorup eğer döndüyse görüşmek ister misin demeli miyim? Görüşürsek de açılmalı mıyım ya da biraz daha beklemeli miyim? Lütfen yardımcı olun.
Adım atma. Yapabileceğinin en iyisini yapmışsın. Daha fazlasıni yapmak için çok cok erken

Merhaba kızlar. Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım daha fazla üstüne gitmedim, yazmadım ama içimde ondan da bi dönüş geleceğine dair hisler vardı. Öyle de oldu bikaç gün sonra baktım yazmış. Başta yine ara ara konuşuyorduk ama sonra neredeyse sürekli konuşur olduk. Bazen saatlerce muhabbet ediyoruz. Bi dönüş bekliyordum ama bu kadarını değil açıkçası. Tabi hisleri ne durumdadır bilemiyorum ama şimdilik iyi gidiyor. İstanbula evine uğrayacaktı bi ara o zaman görüşürüz diye düşünmüştüm ama malum karantina günleri, bi türlü olmadı. Artık kim bilir ne zaman yüz yüze görüşürüz meçhul ama en azından ondan bi davet geleceğini biliyorum. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim :KK15:

Back