- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi MissisHippi
-
Aminnnn inşallah canım.Ağız tadıyla oturun inşallahh..Biraz benim evime benziyo :) Ablacım ya benim de en büyük hayalim bahçesi olan bir ev. Ama 6.katta bile tırsıyorum
Aminnnn inşallah canım.
4.kat en iyisi ablacım.
Teşekkür ederim canım.bayıldımm evine benim tarzım tam biraz da böyle salaş havası var spor..
renkler gerçekten çok sıcak olmuş. Benim evim de bahçe katı:) çok çok güzel maşallah:) Ben de evimi tamamlarım inşallah en kısa zamanda içinde daha yaşamak nasip olmadı:)
Canım,bugüne kadar böcek sorunu yaşamadık..Keşke korkum yükseklik olsaydı.Öyle değil işte.Böcekler,hırsızlar,dışarıdan gelecek tehlikeler..Evimizin iki çelik kapısı var.Çişimiz geliyosa kapıyı açana kadar koyveriyoruz neredeyse
Canım,bugüne kadar böcek sorunu yaşamadık..
Yazın karınca oluyor ama tabletler çok işe yarıyor.
Hırsızlıkta hiç olmadı çok şükür.
Siz neden bu kadar korkuyorsunuz?:26:
Daha önce oldu mu hırsızlık falan?
6. kata çekirge nasıl zıplıyor valla pes hayvancıklar da şaşırmış.Bizde 6. katta olmamıza rağmen çekirge var.Hem de onlarca Ayyyy ödüm patlıyo.Hamamböceği geliyo ya,evin heryeri tabletli çok şükür.
Hırsızlık da çok oluyo.Zemin katların pencereleri hep demir parmaklıklı.Hatta 3.kata kadar yaptıran var.
Bir defa bizim de kapıyı kurcalamışlardı zaten.
Bu arada G.doğu'dayız
Siz de benim gibi silah alın.Ben atış yapmayı seviyorum zaten6. kata çekirge nasıl zıplıyor valla pes hayvancıklar da şaşırmış.
Hmm şimdi anladım bu tedirginliğinizi ve haklısınız.
İstanbul'da da çok yaygın hırsızlık,insanlar evlerin de bile güvende hissedemiyorlar maalesef.
Kapımızı bacamızı kitleyip Allah'a sığınacağız,yapacak birşey yok.
Aminn inşallah.ağız tadıyla oturun inş.beğendim ben
Teşekkür ederim arkadaşım,ne kadar güzel bir dilek.Evin ne kadar güzel True
İçinde mutlulukla, aşkla, sevgiyle, huzurla yaşlanmanızı dilerim..
Çok teşekkür ederim Kamuran,amin.Oooo true :)
Senin evini de gördüm :)
Çok güzelmiş. Allah güle güle oturmanı nasip etsin:)
Allah bana da bir ev nasip etsin kira olmayanından
Aminnn.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..Çok teşekkür ederim Kamuran,amin.
Allah'ım gönlüne göre,istediğin gibi bir ev nasip etsin inşallah size.(amin)
Amin kadraj.ağzının tadı hiç bozulmasın o bahçe yeter insana. Türkiye değil mi ?
Biz kocamla yabancı filmler izlerken ağzımız sulanarak bakıyoruz o evlere. İşe gidecek olmasam dört duvar arasında günlerce kalabiliyorum. Ayağımız ne toğrağa ne çimene basıyor. sonra gelsin hastalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?