• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

etrafım dualarla çevrili diye kimse bana zarar veremez mi diyosun :KK70:

iyi bişey görcekse bende gelebilirim, hem kedileride severim :KK200:
Kişiye göre değişir ne gösterceğim :D
Gel gel evdekı kedılerım hariç 30 tanede dışarda var :)

Iyiyim canim biraz daha dun hava yağmurluydu galiba ondan çok sıkıldım sen nasilsin
Iyiyim bende sagol. Ben pek tsnimiyorum seni. Bi konun vardi ordsn biraz aklimdasin ama onun disinda pek tanimiyorum. Sen herkese soruyon ama sen kendini anlatmiyosun. Hadi sende dokul bakalim. Yas kac, coluk cocuk var mi, kac yillik evlisin, nerde yasiyon :KK53::confused: falan filan

Iyiyim bende sagol. Ben pek tsnimiyorum seni. Bi konun vardi ordsn biraz aklimdasin ama onun disinda pek tanimiyorum. Sen herkese soruyon ama sen kendini anlatmiyosun. Hadi sende dokul bakalim. Yas kac, coluk cocuk var mi, kac yillik evlisin, nerde yasiyon :KK53::confused: falan filan
deşifre mi edeceksin sen samireyi :KK8:
bide adı gerçekten samire mi acaba o zaman daha kolay buluruz :D

Hmm anlatiyim canim yasim 24 evliyim bi kizim var bir bucuk yasinda uc senelikde evliyiz :)

Back
X