- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi Samire tmv
kendi isterse söylesin bizim söylememiz yanlış olurbana da söyleyin ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi isterse söylesin bizim söylememiz yanlış olurbana da söyleyin ya![]()
kendi söylesin bize söylemek yakışmaz şimdibana da söyleyin ya![]()
Ya bi ben bilmiyorum galiba seni
şimdi kızı burada ifşa etmek olmaz
yani ifşa edip de elimize ne gececek ki ayıp bir kere kendin istersen açık açık söylersin zatenAz ipucu vermedim. Bulmamana şaşırdım asıl.
Aynen öyle her önüne geleni ifşa etsek ohoo...
Tam bakmadim ki yazmadin diyeAz ipucu vermedim. Bulmamana şaşırdım asıl.
Aynen öyle her önüne geleni ifşa etsek ohoo...
Samire biz bulamıycaz. Eski nickini bilmiyoz canımTam bakmadim ki yazmadin diye
Evet ama oyle merakli birisi degilim kendisi soylerse bakarimSamire biz bulamıycaz. Eski nickini bilmiyoz canımAma sen bulursan bana da söyle
![]()
ben kendim kendimi ifşa ettim hahahaaaAy birisi yazmış ya @Bilgece senmisin diye onada çok güldüm
Aaa evet prenses006 benim diye yazmissiniz bende kim diye merak etmistimben kendim kendimi ifşa ettim hahahaaaKK olmayınca ne saçmalıklar yapıyoruz sıkıntıdan
Sanırsam en merak edilen üyeler bunlar laf atıp ifşa edeceklerini sandılar ama kazdiklari kuyuya düştülerOnlar zaten belliydi ama baska isimli olanlara sen asude baharmisin sen bilgecemisin demek cok sacma olmus
kaynanam görümcem ve eltim de yok dolayısıyla bi çekincem yok nolcak yazarım :))Aaa evet prenses006 benim diye yazmissiniz bende kim diye merak etmistim
Evet bende merak ediyorum onlari ama ben oyle araştırma pesinde degilimSanırsam en merak edilen üyeler bunlar laf atıp ifşa edeceklerini sandılar ama kazdiklari kuyuya düştüler![]()
Hmm iyi canim yaz birsey olmaz bende hepsi oldugu icin face birsey yazmamak icin zor tuttum kendimikaynanam görümcem ve eltim de yok dolayısıyla bi çekincem yok nolcak yazarım :))
Evet ama oyle merakli birisi degilim kendisi soylerse bakarim