Hoşgeldin ve Güle güle

Amin canım benim çok sağol içime huzur doldu gerçekten Bebiş varmış ağır geliyormuş işte hemen öğrenmen iyi olmuş güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

tmm nehirim..bol bol dua edicem sana inş bundan sonra

Sende mi keyifsizsin canım hiç konuşamadık ne zamandır arada özelden yazışalım yarım bıraktığım kitabım vardı bende ona başlasam iyi olacak

Hmm farkındayım sende bir durgunluk var bu aralar,hayırdır?
İyiyim bende bildiğin gibi işte..

neyin var asmu:26:

senin mutlu konunu dağıtmak istemiyorum kuzum bi kaç kelimeyle ifade edeyim.
erkek arkadaşımın sınavı kötü geçti.. napıcaz ne edicez bilmiyorum.. bir sene daha beklemekte gözümde inanılmaz büyüyor. mutsuzum bilmiyorum

miskkkk tatlım hayırlı olsunnn

rabbim nazarlardan korusun sizi....ne güzel şeyler yazmışsın.....çok duygulandıminşrabbim nasip ederde bende senin gibi son haftalara gelince yeni hamilelere moral veririm.teşekkürler

Selam herkese
Misk naber doktora gittin mi ?

Kuzum dur bakalım kötü geçmesi her şey demek değil ki bir sonuçlar gelsin belki farklı sonuçlar gelecek her şey de vardır bir hayır beklemek zorunda mısınız peki olmazsa:26:Benimde karışık bazı şeyler sanki bir kaç gündür bir kabusa uyanıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

olurmu öyle şey asmu..paylaşmazsan asıl içinde büyür....sonuçlar gelsin bi. öyle bakın bence...

Ahhh be kuzum..
Herşey de vardır bir hayır..
Ama seni böyle görünce üzülüyorum bunu bil.

inşllah inşallahhh bugün gün boyunca burayı takip edeceğim çok merak ediyorum çünkü hastane sonrası yorumlarınzı bebeler gebeler rabbim korusun hepinizi

inşllah inşallahhh bugün gün boyunca burayı takip edeceğim çok merak ediyorum çünkü hastane sonrası yorumlarınzı bebeler gebeler rabbim korusun hepinizi

:) rabbim cümlemizi korusun inş.....

rabbim nazarlardan korusun sizi....ne güzel şeyler yazmışsın.....çok duygulandıminşrabbim nasip ederde bende senin gibi son haftalara gelince yeni hamilelere moral veririm.teşekkürler

Ay bende ağladım şimdi sezen aksuyu dinlerken yazdıklarını okudum da. Öyle dombik dombik ortalarda dolanmanın ayrı bir mutluluğu var hele benim gibi hayatında hamileliğe kadar hiç 60 kiloyu görmeyen biri için.. tanımasamda seni samimiyetini hissederek Bugün bebeğimin kıpırtılarından sonra hissettiğim en güzel duygu bu haberin oldu. Allahım seni bebeğini korusun.. Tüm samimiyetimle tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…