• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

anoyyyyyyyyyy çekk sendemi hamilesinn hamilelik takvimini yeni gördüm:nazar::nazar::nazar::nazar:saol tşk ederimmm...aminn inşş

Bende yeni öğrendim sayılır Misk
Ama benim biraz pürüzler çıktı inşallah senin çıkmaz

Darısı bi arkadaşın başına
Nick vermek istemiyorum ama hep aklıma geliyo
Allah gönlüne göre versin herkesin

misk çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
bizim geyik topiğinden isteyip de hamile kalamayan olmadı sanırım :):)

varya qua paylaşınca sevincim kat kat arttı sanki....amin inş....evet elmynin topiğinin son demlerine yetişmiştim..iyikide yetişmişimmm....orası bana çok ii geldiii..elmyyyyyyyyyyyyyyyy duy sesimiii

gözünüz aydın olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hele de tedavilerden sonra gelen bir bebekse mutluluğu iki kat oluyor:nazar:

sanki kendim hamileymişim gibi sevindim,gerçi hamile olsam sevinir miydim bilmem :9:

Elmayra'dan bir yeni mesaj var :

Ya kızlar misk hamileymiş yazamadım da oraya benim yerime yazar mısınız cok sevindim, Allahım kucğaına almayı nasip etsin inş

Miskkkk bugün duydugum en güzel haber buuu
tebrikler canım çook çook sevindimmm annelik nasıl yakışacak sana cnm yaaaa
aglama mutluluk gözyaşların olsun bunlar bebegini kucagına alıp kokusunu cigerine çekince aglarsın kuzum:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Bende yeni öğrendim sayılır Misk
Ama benim biraz pürüzler çıktı inşallah senin çıkmaz

Darısı bi arkadaşın başına
Nick vermek istemiyorum ama hep aklıma geliyo
Allah gönlüne göre versin herkesin

evet bende yarın gidicem bakalım ne dicek..sanırım 5 fahtalık falan benimki..senide tebrik ediyorum inşşş sağlıklı huzurlu bi şekilde geçiririz..

gönlümden geçen bikaç isim var...özellikle dün öğrenirken bi kişi aklıma geldi...öğrenir öğrenmez çok dua ettim...inşş onlarda biran önce mutlu haberi alırlar...

pürüz demişsin çek...ne gibi sıkıntılar

evet bende yarın gidicem bakalım ne dicek..sanırım 5 fahtalık falan benimki..senide tebrik ediyorum inşşş sağlıklı huzurlu bi şekilde geçiririz..

gönlümden geçen bikaç isim var...özellikle dün öğrenirken bi kişi aklıma geldi...öğrenir öğrenmez çok dua ettim...inşş onlarda biran önce mutlu haberi alırlar...

pürüz demişsin çek...ne gibi sıkıntılar

Folic kullan, azar azar ceviz ve badem ye iyi gelir

Kansızlık ve tiroid bildiğim
Gerisini anlamadım
Bi daha gidince belli olacak

evet tedavi oluyordum iki aşılama yaptırmıştımm...sebepsizdi çocuğumun olmaması....ben hep zamanını bekliyor diyordum....geçen ay tedaviye ara vermiştik..daha doğrusu bi kaç günlük seyahata çıkmıştım tedavi yarım kalacak diye hiç başlatmadım.regli olunca tekrar başlarım diyordum..hep takip ederdim ovulasyon tarihi vs. falan işte...bu ay bi garip geçmişti...10 gün kadar günüm geçti aklımın ucuna bile gelmedi... dün eşim test getirmiş anında çift çizgi çıktı...sonrada acile gidip kan verdim ordada çıktı..bi garibim...ağlamaktan gözlerim şişti lilim

ağlattın beni yaa:14::14:
Allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin..
analı babalı büyütsün inşallah..
isteyen herkese aratmadan versin
bana da versin:16:

gözünüz aydın olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hele de tedavilerden sonra gelen bir bebekse mutluluğu iki kat oluyor:nazar:

sanki kendim hamileymişim gibi sevindim,gerçi hamile olsam sevinir miydim bilmem :9:

tşk ediyorum kades...evet tedavi oluyordum ama bu son ay tedaviyi bıramıştım ....rabbim normal yoldan nasip ettii.....valla çok duygulandırdınız beni....kimsenin haberi yok aileden ..ama saolsun kk duydu...rabimmm senin çocuklarınıda sana bağışlasın inşş...kaza bela vermesin...

Elmayra'dan bir yeni mesaj var :

Ya kızlar misk hamileymiş yazamadım da oraya benim yerime yazar mısınız cok sevindim, Allahım kucğaına almayı nasip etsin inş

:)) bende üstte elmye sesleniyordum beni duysun diye...uğurlu geldi bana...tşk ettiğimi söyle çekk çok çok selam....elyyy öpüyorum burdan seni ve kızını:54::54::54:

Miskkkk bugün duydugum en güzel haber buuu
tebrikler canım çook çook sevindimmm annelik nasıl yakışacak sana cnm yaaaa
aglama mutluluk gözyaşların olsun bunlar bebegini kucagına alıp kokusunu cigerine çekince aglarsın kuzum:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

ayyy elaaa kokusunu çiğerine çek dedin yaa koptumki ben yinee:43::43::43::43::43:...çok çok tşk ediyorummm.....:54:

:)) bende üstte elmye sesleniyordum beni duysun diye...uğurlu geldi bana...tşk ettiğimi söyle çekk çok çok selam....elyyy öpüyorum burdan seni ve kızını:54::54::54:

Onun işyerinde yorumlar kısıtlanmış ondan yazamıyo
Albüme yazabiliyo bi..

Tamam iletirim
Haber güvercini olarak :1:

Miskkkkkk tebrik ederim canım..:16:
Ne güzel haberler bunlar..
Çok çokkkk sevindim senin adına..:16:
Dün Çek bugün senin mutlu haberlerin..
Allah nazarlardan korusun sizleri inşallah..:nazar::nazar::nazar:
Yeğenler git gide çoğalıyor..:52::52:

Folic kullan, azar azar ceviz ve badem ye iyi gelir

Kansızlık ve tiroid bildiğim
Gerisini anlamadım
Bi daha gidince belli olacak

bende de kansızlık var ne pacam ben pufff.....yarın başlarım folik asite muhtemelen demir ilacıda verir...ceviz ve badem aklımda olanlar...cekmecem dolu doluydu şimdi iice erzak dolabı olacak...bilgilerimizi paylaşalım arada çek...özellikle yeme konusunda

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:43::43::43::43::43::43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

Ne güzel bi haber bu durumunu bilmiyordum çok sevindim :16: Allah sağlıkla kavuştursun yavruna :54:

ağlattın beni yaa:14::14:
Allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin..
analı babalı büyütsün inşallah..
isteyen herkese aratmadan versin
bana da versin:16:

amin inşş kelebek....rabbim sanada nasip etsin inşşş...dua edicem sana

Back