Hoşgeldin Meleğim :)

minicikumut

Gülümse :)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
1.223
85
Canım bebeğim bugün 13 hafta 1 günlük oldun.

4 Eylül 2012 günü evimizde yaptığımız testle öğrendik geleceğini..Mutluluk,şükür,endişe hepsini o gün yaşamaya başladık işte.

5 Eylül günü kan tahliliylede netleştirdik varlığını.

O günden bugüne herşeyi on kere düşünüp yapar oldum.İşhahsızlığa rağmen bir şeyler yemek için zorlar oldum kendimi.Her yiyeceğin besin değerini araştırır,zararlı olanları hayatımızdan çıkartır olduk.Elimi karnıma koyup konuştum seninle hep.Hissedeceğine eminim..Babanda Junior'um diyor başka birşey demiyor.Eli karnımda uyuyor bazı geceler.Pabucumun dama atıldığını söylemem gerek :)Ama şikayetim yok canım benim,yeter ki sen iyi ol.

12 Eylül'de mini minnacık bir karartı göründü ultrasonda.İşte bebeğimizin evi burada diye sevindik:)O zaman 5+3 günlüktün.

19 Eylül'de kalp atışlarını duymaya gittik,biz duyamadık ama doktor amcan gördüğünü söyledi 1 hafta sonra yine gel dedi..1 hafta geçmek bilmedi..

Ve 7 hafta 3 günlükken tekrar gittik 26 Eylül 2012'de hayatımda duyduğum en güzel sesi duyduğumu söyleyebilirim.Pıtır pıtır heyecanlanmış gibi atan bir kalp sesi.Nokta kadar vücuttan gelen gümbür gümbür bir ses.Ağlamamak için tutarken kendimi doktorumuz dedi ki:''Allah'a inanmak bu'' dedi.''Hepimiz onun gibi bir noktaydık,mucize işte bu'' dedi.Sevinçtende ağlarmış insan,ilk defa yaşadım bu duyguyu.Ağlayarak çıktım oradan,ayaklarım yere basmayarak.

10 Ekim babanın doğumgünü :)O gün kontrole gidiyoruz yine.Anaannen,baban giriyoruz odaya.Baban işyerinden sürekli izin alamıyor ilk defa geliyor bizimle :)Kocaman olmuşsun miniğim.Kafan,kolların,göbeğin herşeyin belli artık.Baban inanmayan bir surat ifadesiyle ultrasona yapışmış bakıyor ve kalp atışını dinletiyor doktorumuz :)Baban şaşkın bir şekilde ondan geliyor değil mi bu ses diyor?Gülüyoruz hepimiz.Eve geldiğimizde hala sırıtıyordu :)En güzel doğumgünü hediyesini aldım diyor.

24 Ekim'de bayram arifesinde babanın ısrarı üzerine tekrar kontrole gittik ama bu sefer bir doktor teyze baktı sana.Kıpır kıpırdın o gün.Minyatür bir bebek olmuştun.

30'unda da kendi doktorumuza gittik..İkili test için kan verdik.Ense kalınlığını ölçtüler,çok şükür normal çıktı ölçümlerin:nazar:Cinsiyet konusunda var mı bir fikriniz dedim.Oda kapatmış bacaklarını ama benim içime kız doğuyor dedi..2 hafta sonra netleştiririz dedi.

Şimdi heyecanla ayın 13'ünü bekliyoruz miniğim.Sen benim en büyük şükrümsün.Kıymetlim canım bebeğim..Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin.

Şimdilik bu kadar yazayım,sonra yine yazarım sana meleğim..

Allah'a emanet ol kuzum..

Canım bebeğim;

Sen içimde günden güne büyürken beni ne kadar değiştiriyorsun bir bilsen.

Önceden ufacık şeylere üzülürken fark ediyorum ki artık küçük şeyler yakamıyor canımı.Aklıma sen geliyorsun,kayboluyor bütün kötü düşünceler.

Hava yağmurlu,kasvetli..Sonbahar işte.Ama kış gelecek,karlar yağacak,sonra bahar çalacak kapımızı...Ve İnşallah güneşli bir Mayıs günü sen geleceksin.

Sabırla o günü bekleyeceğiz Meleğim..

Söylemeyi unutuyordum az kaldı.İkili test sonucun çok şükür normal çıkmış.Salı günü doktor amcan gösterecek seni bana.O günden sonra Kızım diye mi,oğlum diye mi seveceğimizde belli olur belki.Böylece adının Junior olmasından kurtulabilirsin miniğim :)

Hayırlı olsun meleğin..

inşallah 1-2 aya kdar hafif kırpırtılarını, sonra da tekmelerini hissedince hamileliğin nasıl bi duygu oldugunu daha da iyi anlayacaksın.. Esas ozaman ben hamileymişim diceksin.. Bakalım ozaman neler döktürceksin..

Hayırlı olsun meleğin..

inşallah 1-2 aya kdar hafif kırpırtılarını, sonra da tekmelerini hissedince hamileliğin nasıl bi duygu oldugunu daha da iyi anlayacaksın.. Esas ozaman ben hamileymişim diceksin.. Bakalım ozaman neler döktürceksin..

Teşekkür ederim sizde sağ salim evladınızı kucağınıza alırsınız İnşallah.

İnşallah o günleri görürüz bizde.Tekmelerini hissedince daha farklı olur diye söylüyorlar hep.Evet şimdide bebeğimin varlığı mutlu ediyor ama hissetmek bambaşka olsa gerek.

Canım bebeğim bugün 13 hafta 1 günlük oldun.

4 Eylül 2012 günü evimizde yaptığımız testle öğrendik geleceğini..Mutluluk,şükür,endişe hepsini o gün yaşamaya başladık işte.

5 Eylül günü kan tahliliylede netleştirdik varlığını.

O günden bugüne herşeyi on kere düşünüp yapar oldum.İşhahsızlığa rağmen bir şeyler yemek için zorlar oldum kendimi.Her yiyeceğin besin değerini araştırır,zararlı olanları hayatımızdan çıkartır olduk.Elimi karnıma koyup konuştum seninle hep.Hissedeceğine eminim..Babanda Junior'um diyor başka birşey demiyor.Eli karnımda uyuyor bazı geceler.Pabucumun dama atıldığını söylemem gerek :)Ama şikayetim yok canım benim,yeter ki sen iyi ol.

12 Eylül'de mini minnacık bir karartı göründü ultrasonda.İşte bebeğimizin evi burada diye sevindik:)O zaman 5+3 günlüktün.

19 Eylül'de kalp atışlarını duymaya gittik,biz duyamadık ama doktor amcan gördüğünü söyledi 1 hafta sonra yine gel dedi..1 hafta geçmek bilmedi..

Ve 7 hafta 3 günlükken tekrar gittik 26 Eylül 2012'de hayatımda duyduğum en güzel sesi duyduğumu söyleyebilirim.Pıtır pıtır heyecanlanmış gibi atan bir kalp sesi.Nokta kadar vücuttan gelen gümbür gümbür bir ses.Ağlamamak için tutarken kendimi doktorumuz dedi ki:''Allah'a inanmak bu'' dedi.''Hepimiz onun gibi bir noktaydık,mucize işte bu'' dedi.Sevinçtende ağlarmış insan,ilk defa yaşadım bu duyguyu.Ağlayarak çıktım oradan,ayaklarım yere basmayarak.

10 Ekim babanın doğumgünü :)O gün kontrole gidiyoruz yine.Anaannen,baban giriyoruz odaya.Baban işyerinden sürekli izin alamıyor ilk defa geliyor bizimle :)Kocaman olmuşsun miniğim.Kafan,kolların,göbeğin herşeyin belli artık.Baban inanmayan bir surat ifadesiyle ultrasona yapışmış bakıyor ve kalp atışını dinletiyor doktorumuz :)Baban şaşkın bir şekilde ondan geliyor değil mi bu ses diyor?Gülüyoruz hepimiz.Eve geldiğimizde hala sırıtıyordu :)En güzel doğumgünü hediyesini aldım diyor.

24 Ekim'de bayram arifesinde babanın ısrarı üzerine tekrar kontrole gittik ama bu sefer bir doktor teyze baktı sana.Kıpır kıpırdın o gün.Minyatür bir bebek olmuştun.

30'unda da kendi doktorumuza gittik..İkili test için kan verdik.Ense kalınlığını ölçtüler,çok şükür normal çıktı ölçümlerin:nazar:Cinsiyet konusunda var mı bir fikriniz dedim.Oda kapatmış bacaklarını ama benim içime kız doğuyor dedi..2 hafta sonra netleştiririz dedi.

Şimdi heyecanla ayın 13'ünü bekliyoruz miniğim.Sen benim en büyük şükrümsün.Kıymetlim canım bebeğim..Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin.

Şimdilik bu kadar yazayım,sonra yine yazarım sana meleğim..

Allah'a emanet ol kuzum..

Okurken gözlerim doldu uzun ve gergin bir bekleyiş biliyorumacabalar insana sevincini tam yaşatmıyor:KK43: Allah sağ salim versin kucağınıza..

Okurken gözlerim doldu uzun ve gergin bir bekleyiş biliyorumacabalar insana sevincini tam yaşatmıyor:KK43: Allah sağ salim versin kucağınıza..

Amin İnşallah..Geçer,biter bu endişeler umarım.

Ben ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalarak kaybettim.Belki bunun tedirginliği beni böylesine saran.Ama herşey Allah'tan biliyorum.

Rabbim dileyen herkese nasip etsin İnşallah.

Gözlerim dolu dolu okudum yazını bende hamileyim 7+6 olduk bugün galiba onun verdiği duygusallık en ufak şeye aglıyorum:KK5: bende aynı korkuları yaşıyorum seninle Allahım hepimizin Meleğini korusun sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Meleklerimizi korusun....

Gözlerim dolu dolu okudum yazını bende hamileyim 7+6 olduk bugün galiba onun verdiği duygusallık en ufak şeye aglıyorum:KK5: bende aynı korkuları yaşıyorum seninle Allahım hepimizin Meleğini korusun sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Meleklerimizi korusun....

Amin İnşallah.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun İnşallah.Bizde bugün 13+4 olduk :)İlk başlarda keseydi,kalp atışıydı onlara telaşe ediyor insan.Şimdi biz cinsiyet telaşındayız:)Sonra tekmeler İnşallah,hazırlıklar derken bir bakmışız meleklerimiz kucağımızda:)

Duygusallık meselesine gelince bende abartılı yaşadım,yaşıyorum o durumu:)Kaz dağları yanıyor diye ağlamıştım hamileliğimin başında.Şimdi gülüyorum ama o zaman Çok acıklı gelmişti o haber bana :)

Miniğim;

Kocaman olmuştun bugün gördüğümde..Her geçen gün şekillenişini izlemek ne güzel.Şükürler olsun Rabbime:)

Doktor amcamız dediki cinsiyeti söyleyim mi şimdi?Görürseniz söyleyin tabi dedim.

%70 erkek dedi:)Biz kız fikrine alışmaya başlamışken oğlumuz geliyormuş meğer:)

Benim küçük erkeğim hoşgeldin ailene..

Seni çok seviyorum:KK16:

Canım oğlum..

Küçük erkeğim benim..Sen karnımda büyümeye çalışırken,ben varlığının keyfini çıkarmaya çalışıyorum.

Dilim yeni yeni alıştı oğlum demeye.Oğlum,canım,meleğim..

Hayat bazen öyle anlaşılmaz oluyor ki.Kendimi üzgün hissettiğim anlarda elimi karnıma koyuyorum,mucizem burada diye mutlu oluyorum.

Dünya derdine kapılıp yaşıyoruz bazen.Filistinde,Suriyede ve dünyanın bir çok yerinde hiç bir suçu olmayan masum bebeklerin ölüşünü izledikce korkuyorum oğlum.Bu Dünya her geçen gün yaşanmaz oluyor çünkü.Umarım bütün bebekler aileleriyle beraber mutlu bir hayata sahip olabilirler.O zaman inanacağım herşeyin güzel olacağına.

Umarım gelişinle beraber Dünya'ya barış,huzur,mutluluk hakim olur bebeğim.

Senli günlerin hayalini kuruyoruz babanla.Senin için hazırlıklar yapmaya başlayacağız yavaş yavaş.

Her gün bir tane mutlaka kemençeli şarkı dinlet oğluma diyor baban:KK1:Her akşam evde Karadeniz kanallarını arayıp,şarkı dinlettiriyor sana.

Şimdiden Trabzonsporlu olacağına dair planlar yapıyor.En küçük taraftarımız geliyor diyor.

Ne güzel heyecanlarmış bunlar oğluşum.

Rabbim sana sağlık ve uzun bir ömür nasip etsin.

Seni çok seviyorum meleğim..

Canım bebeğim iyice büyüdün artık..18. haftadayız çok şükür..

Gökdeniz'im benim..Adınla yaşa İnşallah canım oğlum.Denizler gibi sonsuz,duru bir hayatın olsun.

5 aralık günü yorucu geçmişti benim için.Dinlenmek için oturduğumda karnımda bir tekmecik hissettim.Emin olamadım sonra yine yaptın.Minik kuzum benim elim karnımda öylece kalakaldım.

Yavaş yavaş sana hazırlıklar yapmaya başladık.Çok güzel cicilerin oldu şimdiden.Baban Trabzonporun bütün bebek ürünlerinden almış nerdeyse..Şimdilik kıyafetlerini seviyoruz İnşallah 5 ay sonra seni severiz oğlum.

Sen benim en büyük mucizemsin.

Allah'a emanet ol kuzum.Seni çok seviyorum.

Canım bebeğim iyice büyüdün artık..18. haftadayız çok şükür..

Gökdeniz'im benim..Adınla yaşa İnşallah canım oğlum.Denizler gibi sonsuz,duru bir hayatın olsun.

5 aralık günü yorucu geçmişti benim için.Dinlenmek için oturduğumda karnımda bir tekmecik hissettim.Emin olamadım sonra yine yaptın.Minik kuzum benim elim karnımda öylece kalakaldım.

Yavaş yavaş sana hazırlıklar yapmaya başladık.Çok güzel cicilerin oldu şimdiden.Baban Trabzonporun bütün bebek ürünlerinden almış nerdeyse..Şimdilik kıyafetlerini seviyoruz İnşallah 5 ay sonra seni severiz oğlum.

Sen benim en büyük mucizemsin.

Allah'a emanet ol kuzum.Seni çok seviyorum.

canım yaa Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik oğluşunu inşallah tabi bize de :KK34: ilk yazıda başladım ağlamaya şu ana kadar ağladım içim kabardı resmen 7. haftanın içindeyiz biz de Allah ım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh ...

Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun,sağ salim kucağımıza almak nasip etsin İnşallah.

Kalp atışlarını duyabildiniz mi kuzunuzun?Ne güzel bir ses Yarabbim o ses.İçimizde günden güne büyüyen bir mucize var.

Zor olduğu kadar çok keyifli bir süreç hamilelik.Umarım sorunsuz ve çok güzel geçirip sonunda evlatlarımıza kavuşuruz.

Canım oğlum..

Havalar iyice soğudu.Baban grip olmuş,bana bulaşmasın diye çabalıyor kaç gündür.Bitkisel çaylarla idare etmeye çalışıyorum kuzum.

Şu son bir kaç gündür ben buradayım diyorsun artık.Hareketlerini hissedebiliyorum bazen.İçim bir garip oluyor,salak salak sırıtmaya başlıyorum.Varlığını hissetmek ne güzel..

İçimde senin olduğuna inanmıyorum hala daha.Ben hayatımın en değerli varlığını karnımda taşıyorum.Bu inanılmaz geliyor oğlum.

Yüzümü güldüren,geleceğe dair tek umudum.Seni çok seviyorum.

Ve dilimde hep aynı dua...Rabbim isteyen herkese nasip et İnşallah.:KK16:

Son düzenleme:
Merhaba canımın içi;

Canımın içinde büyümeye çalışan parçam benim..Cuma günü detaylı ultrasona girdik.Benim minik erkeğim ne kadarda sevimlisin öyle.Ben dayına benzettim seni ilk bakışta babanda kendine benzediğini söylüyor :)Kime benzersen benze oğlum yeter ki iyi ol.İnsanların dış görünüşü kişiliklerinden önemli değildir bana göre.Umarım herkesin takdir ettiği bir insan olursun canım yavrum.

O minicik parmaklarını,yumuk yumuk ellerini,minicik ayaklarını öpeceğim günleri bekliyorum sabırsızlıkla.

Birde taşınma telaşımız var şimdi.İnşallah kolaylıkla halledebiliriz annecim..

İçimde hergün büyüyen bir sevgi var sana karşı.Anne olmak böyle birşey mi acaba;?

Her geçen gün sen karnımda,sevgin kalbimde büyüyor minik kuzum.Allahıma binlerce şükürler olsun ki bugünleri gördük seninle.

Allah'a emanet ol kuzucuğum.Seni çok seviyorum.

X