Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel bir konu olmuş, umarım herkesin iyi dilekleri gerçekleşir:)
Ben insanların birazcık akıllı ve merhametli olmalarını diliyorum. Bir de kendime sabır ve güç diliyorum Ailemi, aşkımı ve arkadaşlarımı da çok seviyorum
Güzel bir konu olmuş, umarım herkesin iyi dilekleri gerçekleşir:)
Ben insanların birazcık akıllı ve merhametli olmalarını diliyorum. Bir de kendime sabır ve güç diliyorum Ailemi, aşkımı ve arkadaşlarımı da çok seviyorum
Umarım, kendim için olan kısmı benim elimde o kolay ama diğer kısım çok zor. Ama umarım kafalarına birşeyler düşer de körü körüne bağlandıkları şeyleri az da olsa sorgularlar. Bir kara alırken diğerlerini de düşünürler.
Dünyamızın geleceği sevgi ve saygıdan yoksun olacakmış gibi geliyor bana. İnşallah bu düşüncem gerçekleşmez.
2013 aşkımıza aşk katsın istiyorum,derslere çalıştığımın karşılığını almak istiyorum(bu lanet hocalarla biraz zor gerçi ama),her daim huzur ve mutluluk istiyorum.
Ailemizin ve bizim Sağlığımız, evimizdeki huzurumuz, eşimle birbirimize aşkımıza devam etsin. Hayatta tek eksiğim olan bebeğimizi Rabbim nasip etsin.. Yeni yıl herkes için en güzel şekilde geçsin..