Hoşgeldin 2013

Güzel bir konu olmuş, umarım herkesin iyi dilekleri gerçekleşir:)

Ben insanların birazcık akıllı ve merhametli olmalarını diliyorum. Bir de kendime sabır ve güç diliyorum:1: Ailemi, aşkımı ve arkadaşlarımı da çok seviyorum:16:

Güzel bir konu olmuş, umarım herkesin iyi dilekleri gerçekleşir:)

Ben insanların birazcık akıllı ve merhametli olmalarını diliyorum. Bir de kendime sabır ve güç diliyorum:1: Ailemi, aşkımı ve arkadaşlarımı da çok seviyorum:16:

isteklerin çok güzel ama zor gibi inşallah 2013 de olur , hep sevdiklerinle ol inş :16::16::16:

Umarım, kendim için olan kısmı benim elimde o kolay ama diğer kısım çok zor. Ama umarım kafalarına birşeyler düşer de körü körüne bağlandıkları şeyleri az da olsa sorgularlar. Bir kara alırken diğerlerini de düşünürler.
Dünyamızın geleceği sevgi ve saygıdan yoksun olacakmış gibi geliyor bana. İnşallah bu düşüncem gerçekleşmez.

forum arkadaşlarım yokmu dilekleriniz yeni yıl için, buyrun içeri :40::40::40:

2013 aşkımıza aşk katsın istiyorum:16:,derslere çalıştığımın karşılığını almak istiyorum(bu lanet hocalarla biraz zor gerçi ama),her daim huzur ve mutluluk istiyorum.

Ailemizin ve bizim Sağlığımız, evimizdeki huzurumuz, eşimle birbirimize aşkımıza devam etsin. Hayatta tek eksiğim olan bebeğimizi Rabbim nasip etsin.. Yeni yıl herkes için en güzel şekilde geçsin.. :16:

Back