Hoşçakal demek için aradım.

Sabır.. Zaman geçecek ve sen bir bakacaksin artık onu düşünmüyorsun. Farkindasin sana yaptıklarının birşeylerin bitmesi gerektiğinin. Zamanla kalbinde kabullenecek ve herşey olması gerektiği gibi olacak. Sen şimdi ne yap biliyor musun? Kendine dön. Kendini geliştir, kendine bak. Ve lütfen kendini sev.

"bu saatten sonra o aklıma gelmeyecek" diye kendini şartlama boş yere. gelecek çünkü. gelmesinin doğal olduğunu bil. aşk acısı çekmek çok doğal ve çok normal. üzülmekten korktma ve utanma.

bolca gez. yapabildiğin kadar gez. canın istemese de gez.

sabahları uyanınca çok kötü hissedeceksin bir müddet. ama o kötü modun tüm gününü düşürmesine izin verme. "çıkacağım bu yataktan!" diye başla güne.

havalar ısındı, yaz geldi resmen. sahile git, bisiklet kirala. sabah akşam sür :)

arkadaşlarınla konuş. ona her mesaj atmak istediğinde arkadaşına mesaj at, başkalarıyla konuşa konuşa kendini tutarsın.

şarkı dinlemekten bir süre uzak dur. hepsi aşk temalı, insanın içi yanıyor. türküler hele… aman diyeyim. enstrümantal müzik dinle, daha iyi gelir.

dizi-film-kitap üçlüsünü söylemiyorum bile :)

zaman, zaman, zaman…

Aci çekmekten korkma, çektikten sonra başka bir sen olursun ama kendi içinde çek ondan sevgi isteyerek ya da duygusal bir durum yaratmaya çalışarak değil. Acini çek ve bitir gururlu ve güçlü bir kadın ol böylelikle ve onun yüzüne bile bakma, çünkü o bir kadına bunları yapabilecek kadar aciz. Hakaret olarak algılama lütfen ama yaptıkları söylediğin kadarıyla affedilebilir değil.Lütfen iyi ol ve bunu onun yaptıklarını kabullenmeyerek yap.

Gururla alakası yokki sevginin Seversin,güvenirsin ve gurur kalmaz Dostlar arasında gurur yoktur mesela Aşkta da yoktur

Sen cömertçe sunmuşsun sevgini Tepe tepe kullanmış o da
Ettiği hakaretlerde senin cömertliğinden yüz bulmasından
Kısaca çok şımarmış
Böyle olması iyi de olmuş Erken kurtuldun ondan Çok şükür çok

Kalbinde yer verdiğin adamın kalbini böyle kırmasına üzüldüm canım benim ama kolay olmayacak demek zorundayım
Kalbinden onu sökmeye çalışırken canın yanacak Dayan
Aklına gelecek ister istemez Biraz zaman geçtikten sonra kötü anları unutup özlemeye başlayacaksın belki de
Korkma sadece hazır ol diye bahsediyorum
Sakın yeniden kalbini açma bu adama Üzemesin seni bi daha
Sen fırsat vermezsen kimse sana bir şey yapamaz psikolojik olarak Güçlü ol

Acı çekmek normal bir şey Tedavi olduğunu düşün İrinlerden kurtulmak için yarayı açmalısın önce
Ağla,küfret,bağır ama abartma başın bile ağrımasın bundan sonra onun yüzünden

Arkadaşlarınla çok sık görüş ama rica et onun hakkında konuşmasınlar seninle
Spora başlamanı çok fazla öneriyorum Kendine yapabileceğin en büyük iyilik olur bu Hem kafan dağılır hem de bedenin şekillenir Faydalarını gördükçe keyfin daha da artar

Boşver , dünyadaki en büyük acıyı yaşıyor olsan bile emin ol bir süre sonra unutuyorsun
Öyle bir unutuyorsun ki hem de ne kadar salakmışım ya ne gerek varmış o kadar depresyona girmeye diyeceksin
Kendine bak spor yap kendini ezik ve özgüvensiz hissetme , kendini yerin diplerine sokma , hataysa hataydı bunlar en nihayetinde hep tecrübe yani düzeltmeye çalışma hiç bir şeyi bırak olduğu gibi kalsın
Bu süreçte de ne yap ne et ona ulaşma, öldü farz et
geçmiş olsun

Hiç büyük konuşmaya gerek yok. Vardı geçmişte benzer bir deneyimim. Uzun zaman geçmeyecek tamamen ama hep böyle kalmayacak. Aramaman yararına olur öncelikle. Çalışmıyorsan açık hava yürüyüşlerine çık hava çok müsait. Spora başlamanı da öneririm. Kafa doluyken kitap okunmaz, komik diziler izle mümkünse Amerikan sit-comları. Kafa boşaltmaya birebir. En önemlisi zamana bırak. Doğru yönetirsen süreci bu güzel bir tecrübe olur.

ilişkinizin süresi ne kadardı ya da bu sözleri işitecek çok büyük bir şey yapmış olmanız gerekiyor ??? onun hayatında bir başkası da olabilir

Unutacaksın zaman alacak seni yıpratacak biraz ama daha dik daha güçlü daha özgüvenli bi şekilde yoluna devam edeceksin. Zaman sabır tek dileğin olsun. Şu an ben öyle yapıyorum.

Saç boyatma, kıyafetler alma, süslenip puslenip gezme.. Bunlar sen kendini degistirmezsen bi işe yaramaz. Önce şunu düşün. O adamla birlikte olsan, evlensen ne olurdu. Hayatın biterdi. Hakaretleri yer otururdun. Sonra boşanma, sonra isyan. Kimse bizden değerli diil. Yalnız yaşamak en büyük mutluluk

Bütün iletişim yollarını ortadan kaldırdım diyorsun.
Numaranı değiştirmeye kadar vardır bu işe.
Gerçekten yeni bir sayfa aç, ve etrafına da onu tamamen unuttuğunu, umruna bile gelmediğini söyle.
Bu bile ona yanaşmanı engelleyecektir.
Ve böyle dediğin için kimseye ondan bahsedemeyeceksin, böyle böyle de sileceksin unutacaksın.
Her geçen hafta yükün biraz daha hafiflemiş olacak.
Sosyalleş bu arada, arkadaşlarınla ailenle zaman geçir, yeni ortamlara gir, bunlar atlatma hızını arttıracaktır.

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim öncelikle. Ben bu konuyu açtıktan sonra daha başka şeyler yaşandı ne yazık ki. O an için büyük bir yıkımdı ama şuan her şey geride kaldı benim için. Olayın iç yüzü çok başkaymış. Adamın yemediği halt kalmamış meğerse. Zerre aklımdan geçmeyen şeyler gördüm.. Allah yardım etti diyorum artık ama çok şükür benim için sonuna kadar bitti. Gördüklerimden sonra bıçak gibi kestim attım. Aldatıp duruyormuş evli kadınlarla konuşuyormuş falan neyse zerre kadar bunlardan bahsetmek istemiyorum. Adını anmıyorum hiç bi şekilde. Şükür ki Allah çıkardı önüme bunları.. Bi daha sevmek bağlanmak mı ? Asla.

Kuzucuğummm , seni aldatmış hemde defalarca kez , hakaret etmiş. Ne diye hoşçakal diyeceksin . Adamın arkasını tavan yaptıracaksın , kurtulduğun için mutlu olmalısın bence...boşşver , salla gitsn öylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…