- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Haklısın. Hiç bi şey diyemem. Ben tekrar kendimi bu uçurumdan aşağı bırakacağıma sizlerden bunları duyar aklımı başıma alırım daha iyi.Nasıl buluyorsunuz hayatınızı darmadağın edecek adamları anlamıyorum.
Her kadının biraz öz güveni, gururu olmalı.
Siz böyle onları devleştirdikce daha çok hakaret duyarsınız.
Saçlarımı hiç boyatmadım ama boyunu değiştireyim en iyisi.. Rengarenk kaynak mı yaptırsam..Gidin üç beş parça yeni kıyafet alın kendinize, daha sonrasında "güvenilir" bir kuaföre giderecek saç renginizi saç boyunuzu değiştirin.. yeni yaptırmış olsanız dahi bir ton koyu ya da açık ya da biraz daha kısa saç gerçekten iyi gelecektir... En önemlisi de " değerinizi bilin" bir daha dünyaya gelmeyecek kimse...
katılıyorum.Adamın sevilecek bir yanı kalmamış arkadaşım süslen püslen çık dışarı hayatı kendine zehir etme
Siz bilirsiniz kaynak da olur boncuk kaynak olursa daha iyi olur en azından sıkılınca daha hızlı yıpranmadan çıkarılır... Boyunu modelini bir şekilde değiştirin iyi gelecektir... Gerekirse tatile gidin ilk fırsatta..Saçlarımı hiç boyatmadım ama boyunu değiştireyim en iyisi.. Rengarenk kaynak mı yaptırsam..
Ben bunu not ettimSektir git ben sana mı kaldım naylon poşet diyerek.
Kendini kendin tedavi edeceksin. Er ya da geç bir gün bu lafı söyleyeceksin o aklına geldi mi ,yaz bunu güzel laf
Tam unutma sezonu konu sahibinin bunu dikkate alması lazımkatılıyorum.
Bahar geldi, çiçek börtü böcek gez toz, sefam olsun ohh ohhhh
Salla gitsin yahu.Haklısın. Hiç bi şey diyemem. Ben tekrar kendimi bu uçurumdan aşağı bırakacağıma sizlerden bunları duyar aklımı başıma alırım daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?