• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşçakal demek için aradım.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
EDİT: Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim öncelikle. Ben bu konuyu açtıktan sonra daha başka şeyler yaşandı ne yazık ki. O an için büyük bir yıkımdı ama şuan her şey geride kaldı benim için. Olayın iç yüzü çok başkaymış. Adamın yemediği halt kalmamış meğerse. Zerre aklımdan geçmeyen şeyler gördüm.. Allah yardım etti diyorum artık ama çok şükür benim için sonuna kadar bitti. Gördüklerimden sonra bıçak gibi kestim attım. Aldatıp duruyormuş evli kadınlarla konuşuyormuş falan neyse zerre kadar bunlardan bahsetmek istemiyorum. Adını anmıyorum hiç bi şekilde. Şükür ki Allah çıkardı önüme bunları.. Bi daha sevmek bağlanmak mı ? Asla.

Kızlar ben çok aptalım. O kadar salağım o kadar körüm o kadar hayalperestim ki. Neyse bunları geçelim.
Bir adam var, beni sevmiyor artık tamamen eminim.
Aslında hep gördüm ama kendimi bu konuda kandırmakta o kadar ustayım ki. Bile bile lades dedim. Oynadım resmen. En sevdiğim oyundu bu benim. Hep yandım, sürekli baştan başladım ama artık oynamaktan sıkıldım.
Kalbimin kırılmasından sıkıldım.
'' Bana nasıl bu sözleri söyler, nasıl böyle yapabilir, nasıl yani, sen ne yapıyorsun.. '' demekten sıkıldım. İçimden onunla bunları konuşmaktan yoruldum.
Bugün tekrar aynı şey oldu. Hayvanda dedi, git kafanı tedavi ettirde dedi, hayatımı zehir ediyorsunda dedi her şeyi dedi.
Ne olduğunu bile anlayamadan bana saydırdıda saydırdı. Bana böylesi tahammülü olmayan bi insan işte. Halbuki nede çok sevdim.. Neyse, olan oldu.
Bana hiç yakın değilmiş bu insan onu anladım. Bi yakınlığımız bi samimiyetimiz bi bağımız yokmuş yani.
Şuan olayın içine girmekten ve büyük bi acı çekmekten o kadar korkuyorum ki size anlatamam. Kesinlikle acı çekmeyi büyük bi stres yaşamayı göze alamam şuanda. Zaten bu şahıs yüzünden psikolojim hiç iyi bir durumda değil.
Onca sözler.. Beni bi kez daha üzmeyeceğine dair onca yeminler ! Hikaye.
Neyse ben hayvanmışım ben deliymişim en son ona ulaşmamı engellemekle falanda tehdit etti. İçimi son kez dökmeyi denedim ona karşı, bi kaç bi şey zırvaladım hiç umrunda olmadığını çok net bi şekilde farkında olarak. Sonrada bana ulaşım yollarını ortadan kaldırdım, ki zaten ulaşmak istemezde, ben kafam rahatlasın elim telefona gitmesin diye kendim için yaptım.
İhanet, küfür, psikolojik şiddet.. Ne ararsanız var.
Kızlar ben bi karanlığın içine düşmekten çok korkuyorum ödüm patlıyor. Onu arasam hiç kâr etmez biliyorum. Ya daha çok incitir yada aynı yöntemlerle kandırmayı dener her zaman olduğu gibi. İki ihtimalin dışında bi ihtimalimiz yok bizim bu hayatta.
Bana ulaşmasını dediğim gibi engelledim ama son kez arayıp hoşçakal demek için aradım diyecektim, vazgeçtim. Çünkü biliyorum düzgün bi konuşma olmayacak, çünkü artık onu çok iyi tanıdım.
Gelelim sözün özüne. Yarın itibariyle benim için yeni bir gün olmasını istiyorum ben. Bana önerileriniz var mı ? Üzülmemek için, bana yaptıklarını düşünmemek için ne yapmalıyım ? Artık sevdiğimi sanmıyorum, çünkü bana bunu yapabilen birini sevemem diye düşünüyorum. Ben bana yaptıklarını düşünmekten ve bunların içinde kaybolmaktan korkuyorum. Kafam rahat olsun istiyorum. Bu andan sonra onunla alakalı hiç bi şey aklıma gelmesin, onun bu saatten sonra ne yaptığı umrumda olmasın, geçmişte bana yaşattığı kötü şeyler zerre kadar umrumda olmasın istiyorum..
Lütfen kızlar yaa.. Her önerinize açığım..

Son düzenleme:
Nasıl bu kadar kendinizi küçük düşürüyorsunuz? Normal bir güne başla işte nesi zor? Çok afedersin adam seni insan yerine koymuyor ama sen onsuz bir güne başlayamıyorsun? Acı çekmekten hoşlanıyorsun bence.

Gidin üç beş parça yeni kıyafet alın kendinize, daha sonrasında "güvenilir" bir kuaföre giderecek saç renginizi saç boyunuzu değiştirin.. yeni yaptırmış olsanız dahi bir ton koyu ya da açık ya da biraz daha kısa saç gerçekten iyi gelecektir... En önemlisi de " değerinizi bilin" bir daha dünyaya gelmeyecek kimse...

Nasıl buluyorsunuz hayatınızı darmadağın edecek adamları anlamıyorum.
Her kadının biraz öz güveni, gururu olmalı.
Siz böyle onları devleştirdikce daha çok hakaret duyarsınız.
Haklısın. Hiç bi şey diyemem. Ben tekrar kendimi bu uçurumdan aşağı bırakacağıma sizlerden bunları duyar aklımı başıma alırım daha iyi.

Gidin üç beş parça yeni kıyafet alın kendinize, daha sonrasında "güvenilir" bir kuaföre giderecek saç renginizi saç boyunuzu değiştirin.. yeni yaptırmış olsanız dahi bir ton koyu ya da açık ya da biraz daha kısa saç gerçekten iyi gelecektir... En önemlisi de " değerinizi bilin" bir daha dünyaya gelmeyecek kimse...
Saçlarımı hiç boyatmadım ama boyunu değiştireyim en iyisi.. Rengarenk kaynak mı yaptırsam..

Saçlarımı hiç boyatmadım ama boyunu değiştireyim en iyisi.. Rengarenk kaynak mı yaptırsam..
Siz bilirsiniz kaynak da olur boncuk kaynak olursa daha iyi olur en azından sıkılınca daha hızlı yıpranmadan çıkarılır... Boyunu modelini bir şekilde değiştirin iyi gelecektir... Gerekirse tatile gidin ilk fırsatta..

Kendınızı bu duruma neden getırıyorsunuz
Bazı ınsanların hayatında kalmak ıcın neden ısrar edıyorsunuz
Hala onu dusunuyorsunuz

Sıze onerebılecegım tek şey once kendınızı sevın ve dusunmeye zamanınız kalmasın hep mesgul olun

Üzülmekten ve acı çekmekten bu kadar korkma.

Hayat üzüntüsüyle, sıkıntısıyla bir bütün.

Sürekli mutlu olmamız gerektiği yanılgısıyla yanlış şeyler yapıyoruz.

Hep acıdan kaçıyoruz.

Tamam kendimizi gidip içine de atmayalım acı çekeceğimiz şeylerin ama bu kadar yapamam, başka ihtimalim yok vb gibi de kendinizi köşeye kıstırmayın.

Rahat olun biraz, ağlamak geliyorsa içinizden ağlayın, üzülecekseniz üzülün.

Nasılsa bundan sıkılınca üzülmeyi, ağlamayı bırakacaksınız.

Ve evet isterseniz hiç üzülmeyedebilirsiniz çünkü bütün duyguların ve o beynin kontrolü sizde.

Bence sende sevmiyorsun insan doğası gereği kendini bu kadar üzen asağılayan birini sevemez sadece alışkanlık yada bağımlılık olursa böyle devam eder. Zaten farkındalığın var ama daha yardımcı olması için önerebileceğim şu; bir kağıdı 4 e böl üst kısmın soluna onunlayken hayatındaki pozitif seyler sağ kısmına onunlayken hayatındaki negatif seyler
Alt kısmın soluna da o yokken hayatındaki pozitif seyler sağ kısmına o yokken hayatındaki negatif seyler yaz
Soyut düşüncelerini somutlaştırarak gerçekleri daha net görecek yolunu daha net çizeceksin

Sigarayı bırakmak gibi düşün.
Aklına gelince derin bir nefes al , git bir bardak su iç , en sevdiğin şarkıyı dinle (neşeli olsun) , arkadaşların varsa onun adının geçmeyeceği muhabbetler et, mümkünse tatile çık yada huzur evine veya çocuk esirgeme kurumlarına ziyarete git. Polisiye kitap oku , bugünlerin geçeceğine inan. 1-2 yıl sonra onun ezbere bildiğin telefon numarasını bile unutacağına inan. Kendine bak, spor yap , bol bol kitap oku ,müzik dinle . Kendini sev , makyaj yap , tırnaklarına, saçına bakım yap mesela.. en az 1-2 ay farklı şeyler yaparak oyalan sonra geçecek emin ol..

Yorumlar cok guzel hepsine tek tek katiliyorum
Kendini surekli telkin et ben gencim guzelim başariliyim hayattaki tek erkek o degil benim kıymetimi bilen cok insan cikicak karsima de.
Gercekten hayat seni sevmeyen birinin karsisinda ezilmek için cok kisa. Hele bir erkek icin kahrolmaya asla degmez , ayaga kalk baska uğraşlar bul kendine asla ama asla iletisime gecme o dangalakla

Back