Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22,12,1985 izmir ben
05,09,1979 amasya eşim
bakarmısın canım
benm 22.11.1985 onun 12.06.1984 bana da bakar mısın canım.şimdiden teşekkrler
mrblar benimkinede bakıverirmisiniz benim 25.07.1988,nişanlımın 19.10.1982
benim: 23.08.1985
onun:25.07.1985
şimdiden teşekkür ederim...
benimki 05,08,1984
onunki 01,01,1982
bakarsanız çok mutlu olucam. tşkrler...
186 Üçgen Günes - Merkür
Olumlu durum: Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çifttir bu. Birbirleri ile çok iyi anlasir ve birbirlerine saygi duyarlar.
-115 Kare Venüs - Satürn
Olumsuz durum: Iyi bir çift olduklari söylenemez. Venüs'ün, soguk, duygularini saklayan, tepkisiz Satürn'e dayanmasi zordur.
113 Sextil Merkür - Mars
Olumlu durum: Iyi bir çift. Birbirlerini anlarlar, fikir tartismalarini severler. Entellektüel anlasma içindedirler.
87 Sextil Günes - Satürn
Olumlu durum: Iste dengeli bir çift. Sakin ve sessiz bir birliktelikleri vardir. Bu birliktelik arkadasliktan aska dönüsmüstür. Satürn Günes'e hükmedecektir, fakat Günes bunu zor kabullenebilir. Ancak yine de Günes güvenceyi ararken, Satürn de mükemmel bir es olacaktir. -satrun sensin-
75 Birleşme Jüpiter - Satürn
Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir. -satrun sensin-
66 Sextil Venüs - Uranüs
Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.
61 Sextil Venüs - Plüton
Olumlu durum: Çok tutkulu bir iliskidir. Uzun sürmez ama gelecegi düsünmeden tecrübe edilmesi gerekli ve keyifli olan bir iliskidir.
50 Üçgen Venüs - Neptün
Olumlu durum: Iyi bir birliktelikleri vardir. Benzer sanatsal zevkleri paylasirlar, hayatlari fantezi ile doludur.
benim 26.06.1987 erkek arkadaşımın 08.11.1983 dilediğinizce yorum yapabilirsiniz
çok tşk ettim.galiba uyumlu ve ii olacak bi ilişki gibi görünüyor değil mi? sizin azıcık düşüncenizi alabilir miyim?a.s.
benim 12.01.1985 manisa, onun 04.12.1986 uff korkuyorum yaa kötü çıkcak diye
çok sağol fattocumm içim rahatladı valla:)
arada olumsuz gözükenler var o kadar olumlu içinde kaybolur gider heralde onlar:)
yaa bide normalde yay-oğlak ilişkisi zordur diye bilirdim